İnşallahhh
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhh
Olabiliyo canimİnşallaahhh ama adet olacakmışım gibi agrım varr![]()
Cnm bi arkadaş Samsun’da tüp bebek lab ta çalışıyor. Dedi ki testlerinizi ister devletteki isterseniz de özeldeki tüp bebek merkezlerinde yapın çünkü tüp bebek merkezlerindeki sayımı manuel yapıyoruz ama normal hastanedeki sayımlar makinayla yapılıyor sağlıklı değil gerçek sonuçlar vermez. Doğru demiş doktor yani. Bana da bi doktor öyle demişti hatta.Kızlar cumartesi günü memorial a tüp bebek için ön görüşmeye gittik. Muayene falan etti doktor. Her şey gayet normal dedi. Eşimin testlerine baktı. Düşük çıkan özel bir yerde yaptırdığımıza direkt bu test güvenilir değil dedi. Makine yapıyor bunu biz buna güvenmeyiz dedi. Sonra ikinci teste baktı. O testide labortuvarda yaptırmıştık. Bunu baz alabiliriz dedi. Sonuçlar gayet iyi dedi. Sayı morfoloji falan 2 yıldır nasıl gebelik oluşmamış kimyasal da olsa bir gebelik olmalıydı dedi. Bir iki ay daha deneyin olmazsa gelin başlayalım dedi. Bu ayda jel kullanıyorum farklı olarak. İnşallah
Morfolojinin cözümü yok. Sizde neresi bozuk spermin? Bizde baş anomalisi yüksekCankiriklarim canım biz 1 ayda hızlı ileriyi yüzde 4, yavaş ileriyi yüzde 12 arttırdık. O ay kullandıklarımız çakşır suyu evikap pharmaton keçi boynuzu pekmezi zeytin yağlı incir kürü ceviz fındık fıstık vs. Bizde miktar arttırıp morfolojiyi düzeltemedik hiç. Hayırlısı
![]()
Morfolojinin cözümü yok. Sizde neresi bozuk spermin? Bizde baş anomalisi yüksek
Jel ne icin acaba markasi nedirKızlar cumartesi günü memorial a tüp bebek için ön görüşmeye gittik. Muayene falan etti doktor. Her şey gayet normal dedi. Eşimin testlerine baktı. Düşük çıkan özel bir yerde yaptırdığımıza direkt bu test güvenilir değil dedi. Makine yapıyor bunu biz buna güvenmeyiz dedi. Sonra ikinci teste baktı. O testide labortuvarda yaptırmıştık. Bunu baz alabiliriz dedi. Sonuçlar gayet iyi dedi. Sayı morfoloji falan 2 yıldır nasıl gebelik oluşmamış kimyasal da olsa bir gebelik olmalıydı dedi. Bir iki ay daha deneyin olmazsa gelin başlayalım dedi. Bu ayda jel kullanıyorum farklı olarak. İnşallah olur.
Guzel haberler gelsin insallahKızlar eşim bı aksilik olmazsa öğleden sonra test verecek bakalm ilaçlar nasıl etki etti
Preseed jel forumda aratirsan popüler bir topigi varJel ne icin acaba markasi nedir
Gelmiş geçmiş olsun canım evet kıvrandı resmeno kum dokme cok kotudur ben iki bobregimden ameliyat oldum sirf tas yuzunden![]()
Amin canım benim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Hadi güzel sonuclar alın inşallah. Haberdar et bizi deKızlar eşim bı aksilik olmazsa öğleden sonra test verecek bakalm ilaçlar nasıl etki etti
Hadi inşallah canım biraz daha bekleyin siz. Bende bu ay jel kullancam hayırlısı olsun hakkımızdaKızlar cumartesi günü memorial a tüp bebek için ön görüşmeye gittik. Muayene falan etti doktor. Her şey gayet normal dedi. Eşimin testlerine baktı. Düşük çıkan özel bir yerde yaptırdığımıza direkt bu test güvenilir değil dedi. Makine yapıyor bunu biz buna güvenmeyiz dedi. Sonra ikinci teste baktı. O testide labortuvarda yaptırmıştık. Bunu baz alabiliriz dedi. Sonuçlar gayet iyi dedi. Sayı morfoloji falan 2 yıldır nasıl gebelik oluşmamış kimyasal da olsa bir gebelik olmalıydı dedi. Bir iki ay daha deneyin olmazsa gelin başlayalım dedi. Bu ayda jel kullanıyorum farklı olarak. İnşallah olur.
Önemli değil canım evet doktor öyle deyince ben de şaşırdım valla
Ya inşallah bu jel fayda eder ya gerçekten ben beklemekten çok sıkıldım artıkk.Önemli değil canım evet doktor öyle deyince ben de şaşırdım valla![]()
Cnm bu test nerde yapıldı? Tüp bebek merkezi laboratuvarında mı , yoksa normal bi hastanede mi ? O çok önemli.
Normal hastanede canm.bulindugumuz ilde tüp bebek merkezi yok malesefCnm bu test nerde yapıldı? Tüp bebek merkezi laboratuvarında mı , yoksa normal bi hastanede mi ? O çok önemli.