Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar cumartesi günü memorial a tüp bebek için ön görüşmeye gittik. Muayene falan etti doktor. Her şey gayet normal dedi. Eşimin testlerine baktı. Düşük çıkan özel bir yerde yaptırdığımıza direkt bu test güvenilir değil dedi. Makine yapıyor bunu biz buna güvenmeyiz dedi. Sonra ikinci teste baktı. O testide labortuvarda yaptırmıştık. Bunu baz alabiliriz dedi. Sonuçlar gayet iyi dedi. Sayı morfoloji falan 2 yıldır nasıl gebelik oluşmamış kimyasal da olsa bir gebelik olmalıydı dedi. Bir iki ay daha deneyin olmazsa gelin başlayalım dedi. Bu ayda jel kullanıyorum farklı olarak. İnşallah olur.

Kızlar cumartesi günü memorial a tüp bebek için ön görüşmeye gittik. Muayene falan etti doktor. Her şey gayet normal dedi. Eşimin testlerine baktı. Düşük çıkan özel bir yerde yaptırdığımıza direkt bu test güvenilir değil dedi. Makine yapıyor bunu biz buna güvenmeyiz dedi. Sonra ikinci teste baktı. O testide labortuvarda yaptırmıştık. Bunu baz alabiliriz dedi. Sonuçlar gayet iyi dedi. Sayı morfoloji falan 2 yıldır nasıl gebelik oluşmamış kimyasal da olsa bir gebelik olmalıydı dedi. Bir iki ay daha deneyin olmazsa gelin başlayalım dedi. Bu ayda jel kullanıyorum farklı olarak. İnşallah
Cnm bi arkadaş Samsun’da tüp bebek lab ta çalışıyor. Dedi ki testlerinizi ister devletteki isterseniz de özeldeki tüp bebek merkezlerinde yapın çünkü tüp bebek merkezlerindeki sayımı manuel yapıyoruz ama normal hastanedeki sayımlar makinayla yapılıyor sağlıklı değil gerçek sonuçlar vermez. Doğru demiş doktor yani. Bana da bi doktor öyle demişti hatta.

Cankiriklarim Cankiriklarim canım biz 1 ayda hızlı ileriyi yüzde 4, yavaş ileriyi yüzde 12 arttırdık. O ay kullandıklarımız çakşır suyu evikap pharmaton keçi boynuzu pekmezi zeytin yağlı incir kürü ceviz fındık fıstık vs. Bizde miktar arttırıp morfolojiyi düzeltemedik hiç. Hayırlısı:dua:
Morfolojinin cözümü yok. Sizde neresi bozuk spermin? Bizde baş anomalisi yüksek

Morfolojinin cözümü yok. Sizde neresi bozuk spermin? Bizde baş anomalisi yüksek
E26F874A-803F-46C5-8F47-9A1C99971EAD.jpeg

Bozukluk bu şekilde.

Kızlar cumartesi günü memorial a tüp bebek için ön görüşmeye gittik. Muayene falan etti doktor. Her şey gayet normal dedi. Eşimin testlerine baktı. Düşük çıkan özel bir yerde yaptırdığımıza direkt bu test güvenilir değil dedi. Makine yapıyor bunu biz buna güvenmeyiz dedi. Sonra ikinci teste baktı. O testide labortuvarda yaptırmıştık. Bunu baz alabiliriz dedi. Sonuçlar gayet iyi dedi. Sayı morfoloji falan 2 yıldır nasıl gebelik oluşmamış kimyasal da olsa bir gebelik olmalıydı dedi. Bir iki ay daha deneyin olmazsa gelin başlayalım dedi. Bu ayda jel kullanıyorum farklı olarak. İnşallah olur.
Jel ne icin acaba markasi nedir

Hadi inşallah canım biraz daha bekleyin siz. Bende bu ay jel kullancam hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar eşimin sonucu çıktı :KK43:ozel hastanede de verdik ama sanki iyi bakilmamiş gibi geldi yıkama sonrası falan yok ya bulunduğumuz ilde doğru düzgün bir hastane yok zaten moralim bir kez daha bozuldu :(

Son düzenleme:
Back