Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Normal hastanede canm.bulindugumuz ilde tüp bebek merkezi yok malesef
Cnm anladığım kadarıyla yıkamadan sonra hareketli sperminiz yok. Sperm kons Sayınız 10 milyon. Bu sayının 15-20 ml olması gerekiyor. Yükselebilir ama bunu sorun olarak görme. Toplam sperminiz 35 milyon civarı iyi gibi normale yakın. Sizhareketli sperm ve ileri hızlı sperm sayınızı artırmaya bakın.bunun için biz promen k şase kullanıyoruz. Hareketli sperm için iyiymiş. Morfoloji ölçülmemiş galiba. Sonuç bölümü boş çünkü. Ama şu çok önemli ben ve doktorlar normal hastanelerde yapılan testlere güvenmiyoruz. Çünkü makina hesaplama yapıyor sağlıklı sonuç vermiyor. Bi tane tüp bebek bölümü bulun orda test yaptırın.

Kaan hoca bize promotil verdi canm eşim 3 aydır onu kullanıyordu .aynen hareketli sayımız kötü. Her yolu deniyoruz yok olmuyor hayırlısı tabi .ama iyi bir hastanede bulamadık gerçekten boş boş para veriyoruz .ama tüp bebek merkezi yok onu biliyorum

Kızlar ben eşime Mayıs ayında yapmıştım bu karışımı o zaman değerlerimiz baya düzelmişti .şimdi aktaran geliyorum gidip tekrar aldım yine yapicam inşallah ise yarar

Ben bu ay kullanmıştım ama pek işe yaramadi bende.insallah sizde ise yarar
İnşallah canım testlerin güvenirliği pek yok o yüzden teste bakıp moralini bozma bende eşim ilk testi yaptığında çok üzülmüştüm. Doktor geçen gün bana boşuna üzülmüşsünüz bu testler güvenilir değil dedi. Makineyle yapılan testlere güvenmeyin doğru sonucu vermez dedi

CNM bu macun ne kadar tuttu ? Ya ben eşimi ikna edemiyorum kullanmıyor boşuna para vermeyelim diyor. Bu karışım pahalı olur bence. Bu macun için yazdıklarınızı okutucam ki ne olduğunu anlasın da kullansın.
bu macunlar neden bu kadar pahalı olur hiç anlamam aktarlar da eline düşünce hiç acımıyor bizlere

Preseed diye bir jel canım spermleri öldürmeden rahme ulaşmasını sağlıyormuş
1 yıl önce 6 ay boyunca kullandım bu jeli canım açıkçası çok umut bağlamıştım ve aklımda kalmasın diye ama bir işe yaramadı ama sizde yaramayacak diye bir şey yok tabi tavsiyem umutlarını ben gibi ona çok bağlamadan kullan

bu macunlar neden bu kadar pahalı olur hiç anlamam aktarlar da eline düşünce hiç acımıyor bizlere
Geçen eşimle gittik sorduk iki macun önerdi çok müşterim var hep gebe kaldılar dedi adam baya bilgili konuştu etkiledi beni baya 600 tl dedi macunlara. Eşim yok dedi Kaan hoca kullanma dedi diye almadı. Her ay bu ilaçlara dünya para veriyoruz bide macun çıkarma başıma dedi eşim olmasaydı kesin alırdım ben.

bir de böyle diyorlar ya hamile kalan çok diye insanın içi gidiyor aynen benim eşim de beni durduruyor canım ama gerçekten çok pahalı

Haklısın canm aynen üzülmicem Allah büyük bir gün bizde hamileyiz diyecez inşallah

CNM bu macun ne kadar tuttu ? Ya ben eşimi ikna edemiyorum kullanmıyor boşuna para vermeyelim diyor. Bu karışım pahalı olur bence. Bu macun için yazdıklarınızı okutucam ki ne olduğunu anlasın da kullansın.
300 falan tuttu canım otları az alın 100 er gram bile çok çok oldu az alıp taze taze şişe bitince yapın biz bu defa öyle yapicaz Allah in iziniyle bence denemekte fayda var.iki arkadaş bu macunla hamile kaldı bende onlardan aldım zaten @ervanazim ve H Humaask Rabbim onlardan razı olsun insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…