- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
bende oyle dusunuyordum ama somestr tatiline denk getirmek istiyorum benKızlar yeni yılda tüp bebek fiyatlarına zam gelecekmiş. Aralıkta başlasak mı tüp bebeğe diye düşünüyoruz. Kafamız karışıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oyle dusunuyordum ama somestr tatiline denk getirmek istiyorum benKızlar yeni yılda tüp bebek fiyatlarına zam gelecekmiş. Aralıkta başlasak mı tüp bebeğe diye düşünüyoruz. Kafamız karışıyor?
Üzülme cnm sıkma canını. İnşallah bir dahaki aya olur.Malesef ben adet oldum bu ayda olmadı
İnşallah canm hayırlısi diyorum ne yapalım veren Rabbim elden ne gelirÜzülme cnm sıkma canını. İnşallah bir dahaki aya olur.
Ay inşallah hala olmadım ama zaten 23 günde bir oluyorum bakarsın bu ay 24 25 olur hiç olmadı ama bakalımCanim hamilelik olmasin akinti oluyor hamilelikteee
Üzülme cnm inşallah bizde görcezz o günleriMalesef ben adet oldum bu ayda olmadı
İnşallah canım görecez Allah in izniyle.insallah sende vardır bebişÜzülme cnm inşallah bizde görcezz o günleri
o kum dokme cok kotudur ben iki bobregimden ameliyat oldum sirf tas yuzundenKızlar bizde hafta sonu zeytin yapmaya gittik çok yorgunum bugün iş bi bitse eve atsam kendimi rahatlıcam. Birde eşim kum döküyor sanırım 2 gündür acillerdeyiz. Tam yumurtlama zamanım.iyileşmezse işimiz zor
Bugun kacinci gununAy inşallah hala olmadım ama zaten 23 günde bir oluyorum bakarsın bu ay 24 25 olur hiç olmadı ama bakalım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahKızlar bizde hafta sonu zeytin yapmaya gittik çok yorgunum bugün iş bi bitse eve atsam kendimi rahatlıcam. Birde eşim kum döküyor sanırım 2 gündür acillerdeyiz. Tam yumurtlama zamanım.iyileşmezse işimiz zor
Geçmiş olsun canmo kum dokme cok kotudur ben iki bobregimden ameliyat oldum sirf tas yuzunden
Normalde dün olmam gerekiyordu cnm şimdi baktım programa dün24. Gündü bugün 25Bugun kacinci gunun
Bencede verin cnm sonuçlar bugün çıkar zatenKızlar eşim bı aksilik olmazsa öğleden sonra test verecek bakalm ilaçlar nasıl etki etti
Hiç sanmıyorum cnm hissederdim herhalde bugün olmazsam yarın test yapayınİnşallah canım görecez Allah in izniyle.insallah sende vardır bebiş
Ayyyy cok heyecanliiiiii bence hamile olabilirsinNormalde dün olmam gerekiyordu cnm şimdi baktım programa dün24. Gündü bugün 25
İnşallaahhh ama adet olacakmışım gibi agrım varrAyyyy cok heyecanliiiiii bence hamile olabilirsin