Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çakşır suyu al canim icir sayi artar ve has zeytinyagina bir inciri ikiye böl koy aksamdan sabah ac karna yedir Allah in izni ile artar bol bol Ya Şafi oku
Denedik canım onları ama eşimin midesinde sorun var herşeyi yiyemiyor bi kaç gün dayandı ama sonra dayanamadı çıkardı hep

Sen test yaptın mı cnm benim bat yarın kesin hasta olcAm agrılarım başladın
Benimde bugün canm aynen benimde agrilarim var en son 4 gün önce yaptım negatifti sonrada yapmadım artık:KK43:
hayırlısı artık cnm ben hiç yapmadım bugün olmazsam yarın yapcam ama kesin olcam öyle hissediyorum beyaz akıntı başladı nedense enfeksiyon kaptm galiba

Enzoruda bu bekleyişler şimdi düşünüyorum tedavi bitecek bende her ay bekleyeceğim insan çok yıpraniyor Allah yardımcımız olsun

Cok üzüldüm:KK43: Bat ne zaman peki erken gebelik testi falan mı yaptınız :KK43:
Canım 29unda filan olcam..erken gebelik testi değildi yaptığım..ovulasyon testi kullanıyorum da ben onun yanında oluyor gebelik testi ondan yaptım dün akşam ama maalesef yok yine hiçbir şey :(

Back