Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldin mi canim jeli internetten mi aldin?Ben bu ay kendim test ile takip edicem. Bide jelden kullancam hayırlısı bakalım
Hayir ayni gün doğruluğu tartisilir ama oyle yaniAynı gün degıldır ya üçgündür bence
Biz de TRT 1 normalde esim her gun güldür güldür izler bana daral gelir ayni seyleri izlemektenAy esim galatasarayin macini izliyor sıkıntidan patlicam
Evet gittigidiyordan123 tlye aldım 6 kullanımlıkmısaldin mi canim jeli internetten mi aldin?
O cok zor ya :)Hayir ayni gün doğruluğu tartisilir ama oyle yani![]()
azim boyle bi seyHayir ayni gün doğruluğu tartisilir ama oyle yani![]()
icerigi falan ne yaziyor mu? Hamilelige yardimci yaziyor mu? Kaan aydosa sormustum kullanmayin demisti ama denemekte yarar varEvet gittigidiyordan123 tlye aldım 6 kullanımlıkmıs
Demiazim boyle bi sey![]()
![]()
Varikoseli kacıncı dereceydi bizde 2 ve gerek yok dediler sayı iyi diyeArtık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanır![]()
İlk derecesini söylemediler. Ameliyat sonrası doktor iyi ki yapmışız sandığımdan da ileriymiş dedi. Derecesi dedim 3 diyebiliriz dedi. Sayı düşüklüğü yoksa gerek görmüyorlar. Bizde sayı ve hız düşüktü. Bakalım sonuç ne olacakVarikoseli kacıncı dereceydi bizde 2 ve gerek yok dediler sayı iyi diye
Öyle deme en azından o probleminiz ortadan kalkmıs cok şükürOlabilir stres çok etkiliyor herşeyi umarım düzelir bizim dna. Düzeldide noldu sanki gebelik falan malesef yok
Hmmmm bilmiyordum öyle oldugunu ben tüm hamileler yiyebilir die biliodum pardon cnmAmin canim insallah siz de bu gunleri gulumseyerek hatirlayacaksiniz emin
Dr diyene kadar balik yemek yok canim benimki riskli gebelik oldugu icin 3.aydan sonra insallah
Aynı örnekte bakılıyor tekrar vermeye gerek yokaynen canım ama ben sperm sayı ve hızda çıkar sandım ya sperm testimiz 1.5 ay öncesinino zaman 3 4 gün arayla tekrar teste gitmesi gerek
Çakşır suyu al canim icir sayi artar ve has zeytinyagina bir inciri ikiye böl koy aksamdan sabah ac karna yedir Allah in izni ile artar bol bol Ya Şafi okuKızlar merhaba benimde eşimin morfolojisi ileri hareketlilik hızı çok iyi yüksek değerlerde ama sayımız 2milyonDiğer değerleri normal olupta sayısı az olan arkadaşlar varmı yada hamile kalan ? Bir buçuk yıllık evliyiz ve hiç korunmadık olmuyor ve çevremdeki arkadaşlarım hep hamile artık psikolojim alt üst durumda tüp bebek içinde durumumuz yok şuan her adet olduğumda ağlar oldum eşimde üzülüyor benim üzüldüğümü görünce fazlada konuşamıyorum onunla onunda psikolojisi alt üst durumda nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum
![]()
İnşallah. Ben ne yaptıysam olmadı ileri hız yükselmedi 3 ay havuc suyu icirdim yok. Yani sayı cok ama baş anomalisi de cok zaten bilöiyorumArtık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanır![]()
kaan hocanin kendisi 3 gunde bir olmasi gayet iyi dedi. Yani gunasiri olacak diye kendinizi sartlandirmayin dedi. Bence de oyle Sperm testlerinde bile en az 3 gun perhiz istiyorlar.Tamamen şahsi fikrim gün aşırı fikri saçmalık bence gün aşırıda yumurtlama günü kacırılabilir bizde spermler zaten sorunlu o kadar uzun süre yaşamıyordur bence ayrıca Kaan Aydos un sitesinde okudum galiba her gün ilişki kaliteyi düşürmez diye ben bu ay yumurtlama haftası boyunca her gün olsun istedim fakat çalışınca pek mümkün gözükmüyor bir günde 3 kere yapabilen kişiyide kutluyorum