Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Artık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanır:dua:
Varikoseli kacıncı dereceydi bizde 2 ve gerek yok dediler sayı iyi diye

Varikoseli kacıncı dereceydi bizde 2 ve gerek yok dediler sayı iyi diye
İlk derecesini söylemediler. Ameliyat sonrası doktor iyi ki yapmışız sandığımdan da ileriymiş dedi. Derecesi dedim 3 diyebiliriz dedi. Sayı düşüklüğü yoksa gerek görmüyorlar. Bizde sayı ve hız düşüktü. Bakalım sonuç ne olacak

Kızlar merhaba benimde eşimin morfolojisi ileri hareketlilik hızı çok iyi yüksek değerlerde ama sayımız 2milyon :kızgın: Diğer değerleri normal olupta sayısı az olan arkadaşlar varmı yada hamile kalan ? Bir buçuk yıllık evliyiz ve hiç korunmadık olmuyor ve çevremdeki arkadaşlarım hep hamile artık psikolojim alt üst durumda tüp bebek içinde durumumuz yok şuan her adet olduğumda ağlar oldum eşimde üzülüyor benim üzüldüğümü görünce fazlada konuşamıyorum onunla onunda psikolojisi alt üst durumda nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum :KK43:

Kızlar merhaba benimde eşimin morfolojisi ileri hareketlilik hızı çok iyi yüksek değerlerde ama sayımız 2milyon :kızgın: Diğer değerleri normal olupta sayısı az olan arkadaşlar varmı yada hamile kalan ? Bir buçuk yıllık evliyiz ve hiç korunmadık olmuyor ve çevremdeki arkadaşlarım hep hamile artık psikolojim alt üst durumda tüp bebek içinde durumumuz yok şuan her adet olduğumda ağlar oldum eşimde üzülüyor benim üzüldüğümü görünce fazlada konuşamıyorum onunla onunda psikolojisi alt üst durumda nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum :KK43:
Çakşır suyu al canim icir sayi artar ve has zeytinyagina bir inciri ikiye böl koy aksamdan sabah ac karna yedir Allah in izni ile artar bol bol Ya Şafi oku

Artık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanır:dua:
İnşallah. Ben ne yaptıysam olmadı ileri hız yükselmedi 3 ay havuc suyu icirdim yok. Yani sayı cok ama baş anomalisi de cok zaten bilöiyorum

Cankiriklarim Cankiriklarim canım biz 1 ayda hızlı ileriyi yüzde 4, yavaş ileriyi yüzde 12 arttırdık. O ay kullandıklarımız çakşır suyu evikap pharmaton keçi boynuzu pekmezi zeytin yağlı incir kürü ceviz fındık fıstık vs. Bizde miktar arttırıp morfolojiyi düzeltemedik hiç. Hayırlısı:dua:

Tamamen şahsi fikrim gün aşırı fikri saçmalık bence gün aşırıda yumurtlama günü kacırılabilir bizde spermler zaten sorunlu o kadar uzun süre yaşamıyordur bence ayrıca Kaan Aydos un sitesinde okudum galiba her gün ilişki kaliteyi düşürmez diye ben bu ay yumurtlama haftası boyunca her gün olsun istedim fakat çalışınca pek mümkün gözükmüyor bir günde 3 kere yapabilen kişiyide kutluyorum

Tamamen şahsi fikrim gün aşırı fikri saçmalık bence gün aşırıda yumurtlama günü kacırılabilir bizde spermler zaten sorunlu o kadar uzun süre yaşamıyordur bence ayrıca Kaan Aydos un sitesinde okudum galiba her gün ilişki kaliteyi düşürmez diye ben bu ay yumurtlama haftası boyunca her gün olsun istedim fakat çalışınca pek mümkün gözükmüyor bir günde 3 kere yapabilen kişiyide kutluyorum
kaan hocanin kendisi 3 gunde bir olmasi gayet iyi dedi. Yani gunasiri olacak diye kendinizi sartlandirmayin dedi. Bence de oyle Sperm testlerinde bile en az 3 gun perhiz istiyorlar.

Back