Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
az önce bende şu anlattığın durumdan dolayı hüngür hüngür ağladım ama eşime hiç bişey söyleyemedim. içimden geliyor dedim (neşet Ertaş dinliyorduk) çok güzel söylemiş dedim. ama ya bizim hiç çocuğumuz olmazsa napıcaz diyemedimmm
benim esim mantikli biridir, hemen herseye üzülmez, sabirlidir, sonucu bekler. Bu konuda da cok rahat, artik o da cocuk istiyor ama bakiyorum hiç üzülüyor gibi degil. Onu sadece hiç olmama ihtimali korkutuyormuş.

Kızlar ya havuç suyuna bu akşam başladık içine birşey katıyor muyduk yoksa sadece havuç suyunu mu içiriyorduk??? Bide havuç suyuyla ne iyi gitmiyordu? İkisini beraber kullanmayın demiştiniz o neydi ???? Teşekkürler şimdiden.

benim esim mantikli biridir, hemen herseye üzülmez, sabirlidir, sonucu bekler. Bu konuda da cok rahat, artik o da cocuk istiyor ama bakiyorum hiç üzülüyor gibi degil. Onu sadece hiç olmama ihtimali korkutuyormuş.
benim eşimde duygusal hemen morali bozuyor ve bebeği benden çok istiyor

Ben de battan 3 gün önce test yaptım ve negatif. Şaşırdık mı hayır ! : (
canim insallah diger aylarda olacak sabirli olalim...

Seni oyle iyi anliyorum ki arkadasim da bebek istiyordu esinin degerleri normal degildi benim tavsiyemle her sabah incir yedirdi sonra hemen hamile kaldi.onun icin cok sevindim ama görünce icim titriyor kalbim agriyor
Uzulmuyorum aslinda arkadasim icin seviniyorum ama icim sizliyor...anliyorsun beni biliyorum bu derdi ceken her kadin beni cok iyi anlar...
Ben de halilari yikamaya verdim perdeleri yikayacaktim ki perdelerin tamamınin icinden 3 günde çıkıyorum tum camlarim fransız. Sonra dedim ki amaan cik gez toz bi ton alisveris yaptim pisman miyim hayir :)))
benimde halilarin cogu beyaz yikamaya verdim nerdeyse 1 ay olacak sermeye kiyamiyorum :)

Ben de halıları gönderdim ,haftaya regl olurum,perdeleri yıkarım,pencereleri silerim nasıl olsa sürpriz bir durum yok
ya benim cabim kisin hic cam silmek istemiyor. Cunku siliyorum hemen ustune yagmur yagiyor

hava yağmurlu zaten, sen silsen pesine yine kirlenecek hemen iyi yapmissin, ben de esimi aldim ciktim, kunefe ve katmer aldik geldik, çayda koydum ohh mis.
Oohhh afiyet olsun
Sagol canim tabii avm lerde gordugum minik bebeleri gorunce huzunlenmeden gecemedim ayaklarim hep bebek reyonlarina gidiyor istemsiz.
Bende hamileleri gorunce uzuluyorum. Benimde bebegim gelisseydi biraz biraz karnim cikmaya baslayacakti
Kışın gunler kisa oluyor bundan sonra benim okuldan cikmam aksam ezanindan sonraya kalir.Hic zamanim kalmiyor annem sagolsun gelir derler toparlar gider
Ne guzel annen yakininda benimki uzak
kizlar bi muhabbet açayimda konuşalim biraz. Biz esimle severek evlendik, 1 yil geçtikten sonra ben cocuk istemeye başladim ama eşim hiç istemiyordu, daha 5-6 sene bekleyelim zamani gelsin diyordu, aradan 1bucuk yil daha geçti, neyse benim zorumla denedik, denediğimiz ilk ay esime hamileyimmm diye şaka yaptim, o bildiğin üzüldü ya da şasirdi bilmiyorum. Sonra ben de çok üzüldum, saka yaptim dedim yok bebek falan hasta oldum dedim. Neyse sonraki ay yine olmadi, ben pimpirikli olduğum için esime test yaptirdim belli oldu durum.
hemen tüp bebek denedik yine olmadi.
insallah birgün olacak diye umudum var ama ya hiç olmassa diye düsünmektende kendimi alamiyorum. Bazen Allah esime ceza mi verdi diyorum (cocuk uzun süre istemedigi icin) ama kendisi iyi bir insandir
ilerde hic olmassa evlatlik alir miyim diye dusunuyorum
Kendim dogurmadigim bir bebek bana cok uzak geliyor
bunlari düsününce tabi ağlama tutuyor beni
Sizler bu konularda neler yaşadiniz, nelrr düsünüyorsunuz?
ben evlatligi aklima getirmiyorum daha ama almam falan diyemem eger olmazsa alirim. Yurtlarda buyuyen vocuklarinda mutlu olmaya hakki var.

Kızlar ya havuç suyuna bu akşam başladık içine birşey katıyor muyduk yoksa sadece havuç suyunu mu içiriyorduk??? Bide havuç suyuyla ne iyi gitmiyordu? İkisini beraber kullanmayın demiştiniz o neydi ???? Teşekkürler şimdiden.
keci boynuzu kuruydu canim sanirim. Ama ben hem havuc suyu iciriyorum hemde keciboynuzu ozu karistirilmis karisim yediriyorum. Bide havuc suyunun icine zeytinyagi koyuyorlar tatli kasigiyla. Ama ben bazen unutuyorum. A vitamini yagda cozunen vitamin oldugu icin koyuyorlar

Beth18 Beth18 haliyi ser gitsin cocugun olunca hic kullanamazsin benim de hepsinin zemini beyaz.Rabbim bize de nasip etsin evlat .Benim hamilelik icin dua zincirim var katilmak ister misiniz kizlar cok iyi bir takım olabiliriz

Beth18 Beth18 haliyi ser gitsin cocugun olunca hic kullanamazsin benim de hepsinin zemini beyaz.Rabbim bize de nasip etsin evlat .Benim hamilelik icin dua zincirim var katilmak ister misiniz kizlar cok iyi bir takım olabiliriz
bi arkadasim var sen bunlari cocugin olunca napcaksin diyor. Bende hevesimi alayim cocuk olunca sermem dedim senin dedigin gibi. Olur canim link atar misin

canim insallah diger aylarda olacak sabirli olalim...

Uzulmuyorum aslinda arkadasim icin seviniyorum ama icim sizliyor...anliyorsun beni biliyorum bu derdi ceken her kadin beni cok iyi anlar...
benimde halilarin cogu beyaz yikamaya verdim nerdeyse 1 ay olacak sermeye kiyamiyorum :)

ya benim cabim kisin hic cam silmek istemiyor. Cunku siliyorum hemen ustune yagmur yagiyor

Oohhh afiyet olsun

Bende hamileleri gorunce uzuluyorum. Benimde bebegim gelisseydi biraz biraz karnim cikmaya baslayacakti

Ne guzel annen yakininda benimki uzak
ben evlatligi aklima getirmiyorum daha ama almam falan diyemem eger olmazsa alirim. Yurtlarda buyuyen vocuklarinda mutlu olmaya hakki var.

keci boynuzu kuruydu canim sanirim. Ama ben hem havuc suyu iciriyorum hemde keciboynuzu ozu karistirilmis karisim yediriyorum. Bide havuc suyunun icine zeytinyagi koyuyorlar tatli kasigiyla. Ama ben bazen unutuyorum. A vitamini yagda cozunen vitamin oldugu icin koyuyorlar
canim tabiki yurtlardaki cocuklar doğustan sanssiz tabiki onlar da mutlu olsunlar isterim ama evlatlik alinip sonra kendi gerçek ailesi olmadigini ögrenince psikolojisi alt üst olan pek cok insan var. o da cok zor bir süreç

Link burda canim

Yeni duaya geçince hangi duayi okuyacağımizi söylüyorum katilmak isteyen yazıyor. Her gun 3 veya 4 kisiye okuyoruz sirayla

canim tabiki yurtlardaki cocuklar doğustan sanssiz tabiki onlar da mutlu olsunlar isterim ama evlatlik alinip sonra kendi gerçek ailesi olmadigini ögrenince psikolojisi alt üst olan pek cok insan var. o da cok zor bir süreç
evet dogru canim. Bi arkadasim oyle bir hikaye anlatti ki bununla ilgili. Evlatlik edindikten sonra aile mecburen evlatliktan cikarmak zorunda kalmis cocuk buyuyunce yaptigi davranislardan dolayi. Yani sana karsilik olarak soylemedim aslinda icimden birden oyle geldi. Ama tabiki boyle eksileri de var. Allah kimseyi boyle guc durumlarda birakmasin.
-Pandora- -Pandora- sende 27 misin?

Misafirlerim geldi yetistirdim cok sukur her seyi ama dus alamadim.olsun. onlar geldiler ama ben yorgunluktan oluyorum.sonra yedik ictik bide 3 yasinda bebisleri vardi...
Gittiler az once. Onlarin bahanesiyle evi tertemiz yaptim :KK66:

evet dogru canim. Bi arkadasim oyle bir hikaye anlatti ki bununla ilgili. Evlatlik edindikten sonra aile mecburen evlatliktan cikarmak zorunda kalmis cocuk buyuyunce yaptigi davranislardan dolayi. Yani sana karsilik olarak soylemedim aslinda icimden birden oyle geldi. Ama tabiki boyle eksileri de var. Allah kimseyi boyle guc durumlarda birakmasin.
-Pandora- -Pandora- sende 27 misin?
evet canim, ocakta 28 olacağim

Misafirlerim geldi yetistirdim cok sukur her seyi ama dus alamadim.olsun. onlar geldiler ama ben yorgunluktan oluyorum.sonra yedik ictik bide 3 yasinda bebisleri vardi...
Gittiler az once. Onlarin bahanesiyle evi tertemiz yaptim :KK66:
tüm haftasonu kosturmakla geçiyor, nerdeyse haftaicinden daha cok yoruluyoruz, birde hemencecik geçiyor 2 gün :) gelen aile sizin durumu biliyor mu ? bizim yakin görüstüğümüz bir aile var, kiz hamile, benim kimyasal gebelikte sevinçten sarilip ağlamiştik bebeklerimiz beraber büyüyecek diye ama devam etmedi, simdi yazik o da sevincini paylasamiyor benimle

X