Denedik canım onları ama eşimin midesinde sorun var herşeyi yiyemiyor bi kaç gün dayandı ama sonra dayanamadı çıkardı hepÇakşır suyu al canim icir sayi artar ve has zeytinyagina bir inciri ikiye böl koy aksamdan sabah ac karna yedir Allah in izni ile artar bol bol Ya Şafi oku
Cok üzüldümÇok üzgünümtest yaptım yine negatif
Sen test yaptın mı cnm benim bat bugün kesin hasta olcAm agrılarım başladınCok üzüldümBat ne zaman peki erken gebelik testi falan mı yaptınız
Benimde bugün canm aynen benimde agrilarim var en son 4 gün önce yaptım negatifti sonrada yapmadım artıkSen test yaptın mı cnm benim bat bugün kesin hasta olcAm agrılarım başladın
Sen test yaptın mı cnm benim bat yarın kesin hasta olcAm agrılarım başladın
hayırlısı artık cnm ben hiç yapmadım bugün olmazsam yarın yapcam ama kesin olcam öyle hissediyorum beyaz akıntı başladı nedense enfeksiyon kaptm galibaBenimde bugün canm aynen benimde agrilarim var en son 4 gün önce yaptım negatifti sonrada yapmadım artık
Canım 29unda filan olcam..erken gebelik testi değildi yaptığım..ovulasyon testi kullanıyorum da ben onun yanında oluyor gebelik testi ondan yaptım dün akşam ama maalesef yok yine hiçbir şeyCok üzüldümBat ne zaman peki erken gebelik testi falan mı yaptınız
Canim hamilelik olmasin akinti oluyor hamilelikteeehayırlısı artık cnm ben hiç yapmadım bugün olmazsam yarın yapcam ama kesin olcam öyle hissediyorum beyaz akıntı başladı nedense enfeksiyon kaptm galiba
Gunaydin canimm. Insallahh.Günaydın kızlar güzel neşeli hayırlı bir hafta olsun inşallah
Gunaydin canimm. Insallahh.
Hamileliğe yardımcı diye okumuştumicerigi falan ne yaziyor mu? Hamilelige yardimci yaziyor mu? Kaan aydosa sormustum kullanmayin demisti ama denemekte yarar var
arkadaş bakılmıyor dedi ama çıkıyo demi yaAynı örnekte bakılıyor tekrar vermeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?