Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sperm tahlili için trabzonda önereceginiz biyer var mı veya sivasta erzurumda trabzonda medical park varmış ama bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Bizde de o sıkıntı var kaan aydos toplam hız 70 diye güzel diyor ama ileri hız 0 yavas hız 70 diyorum önemli değil o ayrıma takılma diyor
Artık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanır:dua:

Artık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanır:dua:
Gecmis olsun canim varikosel ameliyatindan sonra genelde her sey guzel gidiyor.Pozitif düşün esine dikkat et moral depola

Kizlar benim düştüğüm hataya düşmeyin vitamin eksikliginiz filan varsa tedavinizi olun .Bana dahiliye dr u gecen sene 1 yillik dodex yazdı b12 ciddi anlamda düşük .Ben aldim dolaba tıktım yaptirmicam dedim ve kaldi gitti .Dun kan tahlili yaptirdik b 12 yerlerde ve dr yine dodex yazdi ama hamile olduğum icin her gun yaptiramiycam insallah yukselir haftada birle :(

Kizlar benim düştüğüm hataya düşmeyin vitamin eksikliginiz filan varsa tedavinizi olun .Bana dahiliye dr u gecen sene 1 yillik dodex yazdı b12 ciddi anlamda düşük .Ben aldim dolaba tıktım yaptirmicam dedim ve kaldi gitti .Dun kan tahlili yaptirdik b 12 yerlerde ve dr yine dodex yazdi ama hamile olduğum icin her gun yaptiramiycam insallah yukselir haftada birle :KK43:
Canm balık yemeği ihmal etme sık sık ye

Artma durumuna kaan hoca ne dio belki baştaki hasar testiniz yanlıştır neden yükselsin ki cnm
İnatçı olanlar olabilimiş ve gerekli enzimler demekki emodexin içinde yokmus eşim için imprly die bi antioksidana geçti hoca.ama bence o gün cok stresliydi iş yerinde onun etkisi var örnek verirken bile zorlanmıs.

İnatçı olanlar olabilimiş ve gerekli enzimler demekki emodexin içinde yokmus eşim için imprly die bi antioksidana geçti hoca.ama bence o gün cok stresliydi iş yerinde onun etkisi var örnek verirken bile zorlanmıs.
Olabilir stres çok etkiliyor herşeyi umarım düzelir bizim dna. Düzeldide noldu sanki gebelik falan malesef yok

Teşekkür ederim güzel anne:anneadayı: Annelik çok yakışacak sana. Allah sizi birbirinize bağışlasın:dua: Sağlıkla kucağına al inşallah:nazar:
Amin canim insallah siz de bu gunleri gulumseyerek hatirlayacaksiniz emin
Canm balık yemeği ihmal etme sık sık ye
Dr diyene kadar balik yemek yok canim benimki riskli gebelik oldugu icin 3.aydan sonra insallah

Ben keciboynuz ozlu karisim yediriyorum acaba ayrica keciboynuzu suyu da mi yapsam?

Civa birikmesi oluyor baliklarda bundan dolayi mi acaba balik yasak? Ama kucuk baliklarda yok daha cok buyuk baliklarda

Back