- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Canım üzülme vardır rabbim in bi bildiği inşallah en hayırlı zamanda olur5 gün gecikmeyle adet oldum kızlar moral umut koskoca 0ağlamaktan helak oldum sinirlerim çok bozuldu artık
Ne güzel canım amin inşallah darısı basımıza olur.Gördük cok şükür canim ağlaya ağlaya geldim en guzel en ozel hediyeydi benim icin .Rabbim size de nasip etsin onumuzde anneler gunu var insallah o gun siz de boyle bir hediye alirsiniz
Ege Üniversitesine gidiyor eşim 3 ay içinde bebek olmazsa gel demişler
Kizlar benim esim dun dna panel testi verecekti ama bazi sebeplerden dolayi son dakka iptal oldu veremedi. Haftaya kaldi ama benim icimden bi ses vermesin diyo hic icimden gelmiyo bi turlu bilmiyorum napicazz yaaa
Canım çok sevindim. Bizim de sonuçlar çıktı. Sonucu almaya gidemedik. Telfonda bilgi aldık. Sayı ml de 55 milyon hasar yüzde 41 hızda yüzde 27 civarı. Morfoloji 1 ne yapmalı aşılama yapmalı mı bilmiyorumGördük cok şükür canim ağlaya ağlaya geldim en guzel en ozel hediyeydi benim icin .Rabbim size de nasip etsin onumuzde anneler gunu var insallah o gun siz de boyle bir hediye alirsiniz
Sayi cok iyi hiz da iyi hasar tedavi edilebilir bir sey neden uzuldunuz sakin uzulmeyin o hasari dusurmek 3 ile 6 aya bakar sabirli olun gercekten sayi ve hizda sorun yokCanım çok sevindim. Bizim de sonuçlar çıktı. Sonucu almaya gidemedik. Telfonda bilgi aldık. Sayı ml de 55 milyon hasar yüzde 41 hızda yüzde 27 civarı. Morfoloji 1 ne yapmalı aşılama yapmalı mı bilmiyorummoralim bozuk
Bizde dun cikan sonuclarda sayi 14 bin bizden iyi sizin oranCanım çok sevindim. Bizim de sonuçlar çıktı. Sonucu almaya gidemedik. Telfonda bilgi aldık. Sayı ml de 55 milyon hasar yüzde 41 hızda yüzde 27 civarı. Morfoloji 1 ne yapmalı aşılama yapmalı mı bilmiyorummoralim bozuk
Çok şükür bende sayoya şükrediyorum ama hasar morfoloji hızBizde dun cikan sonuclarda sayi 14 bin bizden iyi sizin oran
Benim testle alakali en ufak bi tahminim yok amaa icimden bi ses yaptirmayin diyor sadece...Tek umutsuz ben değilim demek banada hiç olmayacakmış gibi geliyor
canım uzme kendını Allah buyuk ınsallah bızlerı de bebek sahıbı yapacak ınanıyorum ben.5 gün gecikmeyle adet oldum kızlar moral umut koskoca 0ağlamaktan helak oldum sinirlerim çok bozuldu artık
Canim o topikte evlatlik aliyor, kendi bebeği değil, evet simdi de esi vefat etti, deniz onun dert ortagi oldu, ben de okumuştum...Kizlar üzülmeyin lütfen bazen hic anne olamayacak gibi hissediyorsunuz demi ama gecmise dönüp baktiginizda keske kendimi helak etmeseydim diyeceksiniz cunku yavrunuz kucaginizda olacak .Sümüklü bocegin hikayesi diye bir topik var gördünüz mu okudunuz mu bilmiyorum .Bayanin cocugu olmuyor yillarca sanirim .Sonra cocugu oluyor neyse bu sayfayi ani defteri gibi kullanip surekli yaziyor icini döküyor .Yuzlerce sayfa olunca 9 10 sayfaya bakabildim .Son sayfalara dogru babanin öldüğünü filan yazmis cok üzüldümEşleriniz yanınızda ve sağlıklıysa üzülmeyin bir gun gelecek Rabbim nasip edecek
seni ancak biz anlariz canim. Tabiki kiskanmak degil bu sadece olmamasina uzulmek yoksa olanlara hepimiz seviniyoruz.Arkadaşımın annesi umrede hem orada benim için dua etmiş hemde orada bir hocaya Meryem süresi okutmuş Allah razı olsun çok sevindim bide Fatma ana eli otu istedim İnş faydası olur inanıyorum Rabbim hepimize tek tek hayırlısından evlatlarımızı verecek bu grup çok güzel oldu herkes birbirine destek ne güzel benden bir yıl sonra evlenen eltimin bugün yarın bebişi olacak İnş onun adına çok mutluyum ama kızlar kıskançlık değil de böyle kendimi eksik gibi hissediyorum Böyle düşünmem anormal mi acaba.
Olsun canım o kadar önemli değil benceBizde bahçeçiye gidiyoruz üç ay ilaç tedavisinden sonra testleri yeniden yaparken doktor değiştibakalım ne olacak
Benim anladiğim kadariyla kalp krizi gecirmişseni ancak biz anlariz canim. Tabiki kiskanmak degil bu sadece olmamasina uzulmek yoksa olanlara hepimiz seviniyoruz.
Evet sumuklubocegin hikayesinde cocugu evlatlik aliyor hatta neden daha once bu duygudan kendisini mahrum biraktim diye kiziyor kendine. Esi vefat etmis ben de okudum acaba neden vefat etti?
Cok tesekkur ederim canim benimcanım uzme kendını Allah buyuk ınsallah bızlerı de bebek sahıbı yapacak ınanıyorum ben.
Afilim92 canm cok sevındım Allah taamına erdırsın ınsallah
Hadi ya simdi daha bi icerledimCanim o topikte evlatlik aliyor, kendi bebeği değil, evet simdi de esi vefat etti, deniz onun dert ortagi oldu, ben de okumuştum...
Bir ayda iler hareket %0 dan 16 ya yükselmiş. Sayıda da artma var. Bence bir ay için sonuçlarınız olumlu değişmiş. Biraz daha sabırlı olun bence. 5-6 aydan önce düzelmesi mucizeKizlar benim esim 7 ay once varikoselden ameliyat oldu ameliyat oncesi degerler
Sayi 7.7 milyon
Ileri hareket 0
Yerinde hareket 5
Hareketsiz 95
Morfoloji olculememisti bile
1 ay once yaptirdigimiz testte
Sayi 8.6 milyon
Ileri hareket 16
Yerinde hareket 42
Hareketsiz 39
Morfoloji 5 oldu
Simdi siz benim yerimde olsaniz nasil devam ederdiniz bu yola kaan hoca panel testi istemisti ama biz yaptiramadik diyorumki sadece hasar testi yaptirsak nasil olur. Bide simdi emodex caksir suyu ve keciboynuzu kullaniyo esim. Ek olarak sunu yap diyebileceginiz bisey varmi.sayimizda sknti var yukselmemisacaba hasar vardami yukselmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?