Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bazen benimde bir iki gun gecikiyo o yuzden hemen suphelenmemek gerek. Ben evlendikten hemen sonra bir ay olmamistim o kadar sasirdim ki ve uzuldum olmadim diye.bebek oldu dedim.o zamanlar istemiyoduk. Simdi bunlari yazarken bile Allah bana o gunlerdeki uzuntumu yuzume vuruyor gibi geliyo.
Ben de ayniydim canim ya, bikeresinde korunurken kaza olmustu, ertesi gün hapi falan almiştim. Hemen olacak saniyordum

Umutlanip moralimi bozmak istemiyorum ya, yoktur bence. Yumurtlama dönemime yakin test vermişti esim hareket sifirdi, bir anda coşmazlar herhalde :)
Normalde adet gecikmen olursa bekle ama ilk kez geciktiyse yap canim

Ben de ayniydim canim ya, bikeresinde korunurken kaza olmustu, ertesi gün hapi falan almiştim. Hemen olacak saniyordum
Bende de aynı şeyler olmuştu. Hemen eşim ertesi gün ilacını alıp gelmişti çok üzülmüştüm çocuk istemiyor diye ama o zaman 2 aylık ameliyatlıydım eşim sorun olur diye istemiyordu. Geçen konuşuyorduk diyor ki hemen olur diye düşünüyordum ne bileyim böyle olacağını dedi. Kaynanam 13,annemde 10 çocuk sahibi olunca birimde hemen olur diye düşünüyorduk. Nasip işte.

Bende de aynı şeyler olmuştu. Hemen eşim ertesi gün ilacını alıp gelmişti çok üzülmüştüm çocuk istemiyor diye ama o zaman 2 aylık ameliyatlıydım eşim sorun olur diye istemiyordu. Geçen konuşuyorduk diyor ki hemen olur diye düşünüyordum ne bileyim böyle olacağını dedi. Kaynanam 13,annemde 10 çocuk sahibi olunca birimde hemen olur diye düşünüyorduk. Nasip işte.
keşke o zaman kaza oluverseymiş, ne güzel şimdi hiç uğraşmazdık. İşte hayat ne zaman ne sürprizler yapacak bek belli olmuyor.

Arkadaşlar merhaba marfoloji 0 olup olumlu sonuç alan varmı aranızda tansel hoca bahçeciden ayrılmış
Kızlar eşime hazırladığım gün içinde tüketmesi gerekenler. Havuç suyu, keçiboynuzu kürü ceviz, keçiboynuzu pekmezi fıstık ezmesi ile karıştırıp yiyor. Her günümüz böyle. Akşam da çoban çökerten çayı içiyor.

merhabalar valla tebrik ederim hergün düzenli tüketiyormu eşiniz bunları ben eşime iki defa keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içirmeye çalıştım çok kötü dedi içmedi :(

Arkadaşlar merhaba marfoloji 0 olup olumlu sonuç alan varmı aranızda tansel hoca bahçeciden ayrılmış

merhabalar valla tebrik ederim hergün düzenli tüketiyormu eşiniz bunları ben eşime iki defa keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içirmeye çalıştım çok kötü dedi içmedi :KK43:
Canım ben hergün emek veriyorum. Önüne koyuyorum. Çok isteyerek yiyip içmiyor ama yapacak bir sey yok. Sonucta çok güzel bi amacım için ugrasiyoruz. Oda bunun farkında o yüzden ses cıkarmıyor. Her gün hazırlıyorum hiç üşenmiyorum ben. İnşallah şifa olacak emeklerimize degecek

Canım ben hergün emek veriyorum. Önüne koyuyorum. Çok isteyerek yiyip içmiyor ama yapacak bir sey yok. Sonucta çok güzel bi amacım için ugrasiyoruz. Oda bunun farkında o yüzden ses cıkarmıyor. Her gün hazırlıyorum hiç üşenmiyorum ben. İnşallah şifa olacak emeklerimize degecek

bende yarından itibaren tekrar başlayacam keçiboynuzuna siz kiminle tedaviye devam ediyorsunuz acaba

5 gün gecikmeyle adet oldum kızlar moral umut koskoca 0 :( ağlamaktan helak oldum sinirlerim çok bozuldu artık :(

5 gün gecikmeyle adet oldum kızlar moral umut koskoca 0 :KK43: ağlamaktan helak oldum sinirlerim çok bozuldu artık :KK43:
Cnm üzülme ya boşver. Doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inş. Bizim okulun eski müdürünün 9 yıl çocuğu olmamış. Sonra iki tüp bebekle 2 oğlu olmuş sonra yine olmamış uzun süre tüp yapmışlar olmamış sonra geçen sene kendiliğinden gebe kalmış eşi bi kızı olmuş. Kızı bi yaşında müdür bey 49 yaşında kalb krizi geçirip vefat etti. Karışı perişan çocuklarım babasız kaldı keşke kızım doğmasaydı vs..... insan herşeyin hayırlısını istemeli. Eşimin sperm değerleri hareketi vs düzeldi bu ay çok umutluydum ama adet oldum. Çöktüm resmen sonra bunu niye eşime yaşatıyorum diye düşündüm eşim eksik hissediyor kendini. Hakkım yok buna dedim kendime ve hayırlısı olsun istiyorum.....

Afilim92 Afilim92 cnm doktora gittin mi ? Keseyi gördün mü ?
Gördük cok şükür canim ağlaya ağlaya geldim en guzel en ozel hediyeydi benim icin .Rabbim size de nasip etsin onumuzde anneler gunu var insallah o gun siz de boyle bir hediye alirsiniz

Kizlar üzülmeyin lütfen bazen hic anne olamayacak gibi hissediyorsunuz demi ama gecmise dönüp baktiginizda keske kendimi helak etmeseydim diyeceksiniz cunku yavrunuz kucaginizda olacak .Sümüklü bocegin hikayesi diye bir topik var gördünüz mu okudunuz mu bilmiyorum .Bayanin cocugu olmuyor yillarca sanirim .Sonra cocugu oluyor neyse bu sayfayi ani defteri gibi kullanip surekli yaziyor icini döküyor .Yuzlerce sayfa olunca 9 10 sayfaya bakabildim .Son sayfalara dogru babanin öldüğünü filan yazmis cok üzüldüm :( Eşleriniz yanınızda ve sağlıklıysa üzülmeyin bir gun gelecek Rabbim nasip edecek

Gördük cok şükür canim ağlaya ağlaya geldim en guzel en ozel hediyeydi benim icin .Rabbim size de nasip etsin onumuzde anneler gunu var insallah o gun siz de boyle bir hediye alirsiniz
İnş cnm buradaki herkes gibi ben de çok istiyorum.Allah inş bize de bi gün yaşatır bu duyguyu. Bi defa yaşadım yarım kaldı inş bi daha yaşarım sonuna kadar.

Cnm üzülme ya boşver. Doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inş. Bizim okulun eski müdürünün 9 yıl çocuğu olmamış. Sonra iki tüp bebekle 2 oğlu olmuş sonra yine olmamış uzun süre tüp yapmışlar olmamış sonra geçen sene kendiliğinden gebe kalmış eşi bi kızı olmuş. Kızı bi yaşında müdür bey 49 yaşında kalb krizi geçirip vefat etti. Karışı perişan çocuklarım babasız kaldı keşke kızım doğmasaydı vs..... insan herşeyin hayırlısını istemeli. Eşimin sperm değerleri hareketi vs düzeldi bu ay çok umutluydum ama adet oldum. Çöktüm resmen sonra bunu niye eşime yaşatıyorum diye düşündüm eşim eksik hissediyor kendini. Hakkım yok buna dedim kendime ve hayırlısı olsun istiyorum.....
Çok doğru söylüyorsun canım ben de hep hayırlısı diyorum eşime yansitmiyorum o gelene kadar ağlayıp susuyorum Rabbim sabır versin onlara da bize de Rabbim zamanını biliyor diyorum hepimiz için hayırlısı insallah

Maşallah o pitirciga da annesine de canım duaların için sağ ol

Kizlar benim esim dun dna panel testi verecekti ama bazi sebeplerden dolayi son dakka iptal oldu veremedi. Haftaya kaldi ama benim icimden bi ses vermesin diyo hic icimden gelmiyo bi turlu bilmiyorum napicazz yaaa

Back