Anladım canm demek ki sonuçlarınız gayet iyi ondan hamile kalmışsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darisi ben ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canm demek ki sonuçlarınız gayet iyi ondan hamile kalmışsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darisi ben ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah
tup bebege hazirlandigimiz ay ogrendik asilama bile yapilmamisti o kadar kotuydu. Amin canimm tesekkur ederim darisi butun isteyenlerin basina. Umudunuzu kaybetmeyin.Anladım canm demek ki sonuçlarınız gayet iyi ondan hamile kalmışsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darisi ben ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah
O zaman düzen lab tahlillerine inanalım mı çoğu arkadaş bu konudan şikayetçiydievet. Hamile oldugumu ogrenmeden 1 gun once yapmistik
sağlıklıca kucagına alırsın inşallahh bizede bol bol dua et kaç aylık oldutup bebege hazirlandigimiz ay ogrendik asilama bile yapilmamisti o kadar kotuydu. Amin canimm tesekkur ederim darisi butun isteyenlerin basina. Umudunuzu kaybetmeyin.
cnm hasar oran bu testte yazmıyor sanırım demi benmi göremedim acaba. sizin ssay düşüktü demii ne kadar süede yükselmiş değeler yani en soonki testi ne zaman yapmıştınız? bizde düzene test vericzde ssonuclarınız ne kadar zmanda çıktıMerhaba kizlar duzen lab.da yaptigimiz sperm Dna hasari ile sperm analiz sonuclari cikti. Bir arkadas paylasmami istemisti. Sonuclar bizi şok etti desek yeridir. Dna hasari %14.75 cikti.
Vitaminle mı yükselmişti canm sizin değerler eşiniz o ay neler kullanıyordu .mutlaka daha önce söylemişsinizdir ama ben unuttum ;-(tup bebege hazirlandigimiz ay ogrendik asilama bile yapilmamisti o kadar kotuydu. Amin canimm tesekkur ederim darisi butun isteyenlerin basina. Umudunuzu kaybetmeyin.
Canm bizde de hasar var ama panel istedi onu yaptırcaz sen neden panel istemiyorsun onu anlamadım ücret biraz tuzlu hasara göre ondan mı ama onda canlılık gibi faktörlerede bakıyorlaraynen canım çok şükür harekette biraz düzelme var kaan hocada bu değerlerle normal yolla gebe kalabilirsin yazmıştı mailinde. ceviz aklımda hemen başlıyorum yedirmeye sağol. panele gerek yok demi hasar yeterli sencede
yani 139 ml diyir 1 ayda 1.9 ml dan nasil yukseldi ben anlamadim hangisinin hatali oldugunuO zaman düzen lab tahlillerine inanalım mı çoğu arkadaş bu konudan şikayetçiydi
23 ekimde yapmistik sonra 9 kasimda duzende yaptik 15 gunde cikti. hazirandan beri klomen kullaniyor esim. Eylulde birakmisti.cnm hasar oran bu testte yazmıyor sanırım demi benmi göremedim acaba. sizin ssay düşüktü demii ne kadar süede yükselmiş değeler yani en soonki testi ne zaman yapmıştınız? bizde düzene test vericzde ssonuclarınız ne kadar zmanda çıktı
Ocak gibi o zmn cnm bizden aralık başı istedi ama ben aralık sonunda yaptırcam antibiyotik kullandı bu ay ondan biraz geç yaptırcam ben sonucu atarım ama 1 ayda cıkıooo taaaaTamam cnm bize hoca 2 ay sonra normal bi spermiyogram tahlili yaptırıp yollayın demiş fakat erzincanda vermiycem ben kayseri yakın buraya memoroilde vercez bakalım ne çıkacak erzincanda çok düşük çıktı çünkü
hep dualarimdasiniz canim. 6+2 oldu. Cok tesekkür ederim ALLAHım size de nasıp etsinS
sağlıklıca kucagına alırsın inşallahh bizede bol bol dua et kaç aylık oldu
klomen ve benim hazırladıgım macun ve keci boynuzu kürleriyle. Kabak çekirdeğide cok yedi eşimVitaminle mı yükselmişti canm sizin değerler eşiniz o ay neler kullanıyordu .mutlaka daha önce söylemişsinizdir ama ben unuttum ;-(
Macun neydi ?klomen ve benim hazırladıgım macun ve keci boynuzu kürleriyle. Kabak çekirdeğide cok yedi eşim
nası yani 15 gündemi değişmiş bu değerler canım? önceki değerleriniz nasıldı tam olarak23 ekimde yapmistik sonra 9 kasimda duzende yaptik 15 gunde cikti. hazirandan beri klomen kullaniyor esim. Eylulde birakmisti.
1 kg organik bal,Macun neydi ?
Hayir canim daha test yaptirmamiza 1 ay vardi .Gönül isterdi ki hasar kaca düşmüş hiz sayi ne olmus baktirma ama bunlarin hepsi maddi külfet geldi bize .Cunku gebeligin 12.haftasinda 1500 _2000 tl arasi bir fiyata bebek icin test yaptircazAfilim92 merhaba sana bir sorum olacak. Hamile kaldığın ay eşinin sperm değerleri kaçtı biliyor musun?
evet aslında hem biraz ücretinden zaten sonra gerekirse yaparız diyorum bi hasara bakalımda. hasar testinde sayı hareket hepsi çıkıyo demi canım. bilmiyorum yanlışmı yapıyoruz amaCanm bizde de hasar var ama panel istedi onu yaptırcaz sen neden panel istemiyorsun onu anlamadım ücret biraz tuzlu hasara göre ondan mı ama onda canlılık gibi faktörlerede bakıyorlar
sırasıyla yolluyorum.nası yani 15 gündemi değişmiş bu değerler canım? önceki değerleriniz nasıldı tam olarak