- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Öğretmenler gününüz kutlu olsunKizlaaar gunumuz kutlu olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenler gününüz kutlu olsunKizlaaar gunumuz kutlu olsun
Canim isirgan da icirebilirsin kaan hoca oneriyorKızlar eşime hazırladığım gün içinde tüketmesi gerekenler. Havuç suyu, keçiboynuzu kürü ceviz, keçiboynuzu pekmezi fıstık ezmesi ile karıştırıp yiyor. Her günümüz böyle. Akşam da çoban çökerten çayı içiyor.
keçiboynuzu suyubardakta acık sarı olanlar ne canım? K Karabiberim123
bizimde sabahlari karisim bal, propolis, kahvaltinin ardindan emodex iciyo. Aksamda kuruyemis,keciboynuzlu karisim birde yemegin ardindan emodex iciyor.H
keçiboynuzu suyu
Allahım en yakın zamanda nasip etsin sağlıklı bebişler. Şifa olur inşallah eşlerimizebizimde sabahlari karisim bal, propolis, kahvaltinin ardindan emodex iciyo. Aksamda kuruyemis,keciboynuzlu karisim birde yemegin ardindan emodex iciyor.
daha hasta olmadım canım, ama şüphelenmiyorum, haftasonu da olmassam test yaparım ancak.-Pandora- var mi biseyler?
Canim normalde günün geçer mi pekidaha hasta olmadım canım, ama şüphelenmiyorum, haftasonu da olmassam test yaparım ancak.
Bak simdi icine kurt dusurecek soruyu soruyorum neden simdi degildaha hasta olmadım canım, ama şüphelenmiyorum, haftasonu da olmassam test yaparım ancak.
evet bazen benimde bir iki gun gecikiyo o yuzden hemen suphelenmemek gerek. Ben evlendikten hemen sonra bir ay olmamistim o kadar sasirdim ki ve uzuldum olmadim diye.bebek oldu dedim.o zamanlar istemiyoduk. Simdi bunlari yazarken bile Allah bana o gunlerdeki uzuntumu yuzume vuruyor gibi geliyo.daha hasta olmadım canım, ama şüphelenmiyorum, haftasonu da olmassam test yaparım ancak.
2 gün erken ya da 2 gün geç olduğu oluyorCanim normalde günün geçer mi peki
Umutlanip moralimi bozmak istemiyorum ya, yoktur bence. Yumurtlama dönemime yakin test vermişti esim hareket sifirdi, bir anda coşmazlar herhalde :)Bak simdi icine kurt dusurecek soruyu soruyorum neden simdi degil