Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar benim esim 7 ay once varikoselden ameliyat oldu ameliyat oncesi degerler
Sayi 7.7 milyon
Ileri hareket 0
Yerinde hareket 5
Hareketsiz 95
Morfoloji olculememisti bile

1 ay once yaptirdigimiz testte
Sayi 8.6 milyon
Ileri hareket 16
Yerinde hareket 42
Hareketsiz 39
Morfoloji 5 oldu

Simdi siz benim yerimde olsaniz nasil devam ederdiniz bu yola kaan hoca panel testi istemisti ama biz yaptiramadik diyorumki sadece hasar testi yaptirsak nasil olur. Bide simdi emodex caksir suyu ve keciboynuzu kullaniyo esim. Ek olarak sunu yap diyebileceginiz bisey varmi.sayimizda sknti var yukselmemis :KK43: acaba hasar vardami yukselmiyo
Canım Kaan hoca panel istediyse bence onu yaptırın çünkü herkesten istemiyor.bizden sadece hasar testi istemisti. Hareket güzel artmış masalalh demek ki kullandiklariniz ise yaramış aynı şekilde devam edin bence . Allah insalalh tez zamandan eslerimize şifa versin gobuslerimiz bebiş dolsun :)

Gördük cok şükür canim ağlaya ağlaya geldim en guzel en ozel hediyeydi benim icin .Rabbim size de nasip etsin onumuzde anneler gunu var insallah o gun siz de boyle bir hediye alirsiniz
Canım gözün aydın inşallah Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına aldığın günleri görürüz inşallah.

sekerim00 sekerim00 canım bence de yaptirmalisin.gecende annemle konuşuyoruz bilinçsiz likten dünya paramız gitti 15binden fazla tüp bebek falan ve sonu hüsran.once eşin için elinden geleni yap şunu da neden denemedim denemek için.sana yaşamış görmüş biri olarak tavsiyemdir canim

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?ay bi ben gidemedim su Ayla filmine.insallah düşünüyorum.ya beklemek ne sıkıcı:işsiz:ben eşimin hasarı düzeltsin diye bekliyorum.korunuyiruz yani bakalım ne kadar bekleyeceğiz.
@Bir melek gelsin sende korunuyorsun demi
Hayır korunmuyoruz zaten sayı az korunmaya gerek yok die düşünüyorum cnm

Selam herkese bizim fsh 10 çıkmıştı hatırlarsanız. Klomene devam ettirmiyorum sizce yanlismi yapıyorum. Cvp gelmesine daha 1 ay var 1 ayda 20 olur diye korkuyorum. 3.5 dan 10 cıktı 20 günde. Siz olsanız ne yapardınız
Aynı durumda bende huzursuzdum arada fsh ı yekrar ölçtürdüm yine aynı degerdeydi o yüzden devam ettim cnm cvp gelene kadar

sekerim00 sekerim00 canım bence de yaptirmalisin.gecende annemle konuşuyoruz bilinçsiz likten dünya paramız gitti 15binden fazla tüp bebek falan ve sonu hüsran.once eşin için elinden geleni yap şunu da neden denemedim denemek için.sana yaşamış görmüş biri olarak tavsiyemdir canim
Ben diyorumki hasar testini haftaya yaptiralim baktik temiz cikiyo sonra gerekirse digerlerini yaptiririz cunku hocanin bizden onlari istemesine bende anlam veremedim. Annexin baglanmasi ve orp tetkiki ne demek zaten bilmiyorum. Ameliyatimiz basarili gecmisti yani hasar cikmasi belki normal olabilir cunku varikoselin ne zamandir var oldugunu bilmiyoduk harekette sifirdi yani baya. Olrmuki oyle

Kizlar benim esim 7 ay once varikoselden ameliyat oldu ameliyat oncesi degerler
Sayi 7.7 milyon
Ileri hareket 0
Yerinde hareket 5
Hareketsiz 95
Morfoloji olculememisti bile

1 ay once yaptirdigimiz testte
Sayi 8.6 milyon
Ileri hareket 16
Yerinde hareket 42
Hareketsiz 39
Morfoloji 5 oldu

Simdi siz benim yerimde olsaniz nasil devam ederdiniz bu yola kaan hoca panel testi istemisti ama biz yaptiramadik diyorumki sadece hasar testi yaptirsak nasil olur. Bide simdi emodex caksir suyu ve keciboynuzu kullaniyo esim. Ek olarak sunu yap diyebileceginiz bisey varmi.sayimizda sknti var yukselmemis :KK43: acaba hasar vardami yukselmiyo
Bence hasar testi yaptirin sayiyi o etkiliyor olabilir ama hiz ve morfoloji duzeliyor bu cok guzel onemli olan kalite sayi 200 milyon olsa hareket olmasa hic bi ise yaramaz ama hareket var .Esine gunde 2 3 tane ceviz yedirebilirsin onarici etkisi var

Bilmiyorum. Tabii buna da çok şükür. Hız ile ilgili yüzde 27 demiş ama biz toplam hız bakmıyoruz 3 kategoride değerlendiriyoruz gibi birşey de demiş. Yani hızdan tam emin değilim. Hasar için de anıttaki hoca yardımcı olur mu yoksa kaan aydostan mı randevu almalı. O da çok sonraya veriyormuş randevu :KK43:
Afilim92 Afilim92

Anitna gidin once Kaan Aydos a da randevu alcaksan al ama cok gec veriyor 3 5 ay sonrasına. Ee bu surecte bos bos bekliycen mi en azindan dr un verdigi takviyeyi kullanirsin .Konumu dikkatlice oku yapabildiklerini yapmaya calis bizim hasar oranina cok yakin cunku hasariniz

Anitna gidin once Kaan Aydos a da randevu alcaksan al ama cok gec veriyor 3 5 ay sonrasına. Ee bu surecte bos bos bekliycen mi en azindan dr un verdigi takviyeyi kullanirsin .Konumu dikkatlice oku yapabildiklerini yapmaya calis bizim hasar oranina cok yakin cunku hasariniz
Tamam canım. Önce İsa bey e gidelim. Düzeltmek için artık elimizden geleni yapacağız.

Canım Kaan hoca panel istediyse bence onu yaptırın çünkü herkesten istemiyor.bizden sadece hasar testi istemisti. Hareket güzel artmış masalalh demek ki kullandiklariniz ise yaramış aynı şekilde devam edin bence . Allah insalalh tez zamandan eslerimize şifa versin gobuslerimiz bebiş dolsun :)
Insallah canimm benimm :)
evet hareket güzel arttı çok şükür sayı içinde diyorum sadece hasar testini yaptırsak yeterli olmazmı. annex veya orp tetkiki yaptırıpta bunla ilgili sorun yaşayan görmedim ben ne varsa hasarda oluyo:(

Bence hasar testi yaptirin sayiyi o etkiliyor olabilir ama hiz ve morfoloji duzeliyor bu cok guzel onemli olan kalite sayi 200 milyon olsa hareket olmasa hic bi ise yaramaz ama hareket var .Esine gunde 2 3 tane ceviz yedirebilirsin onarici etkisi var
aynen canım çok şükür harekette biraz düzelme var kaan hocada bu değerlerle normal yolla gebe kalabilirsin yazmıştı mailinde. ceviz aklımda hemen başlıyorum yedirmeye sağol. panele gerek yok demi hasar yeterli sencede :KK51:

Merhaba kizlar duzen lab.da yaptigimiz sperm Dna hasari ile sperm analiz sonuclari cikti. Bir arkadas paylasmami istemisti. Sonuclar bizi şok etti desek yeridir. Dna hasari %14.75 cikti.

Eklentiler

• P_20171125_104100_1.jpg
    P_20171125_104100_1.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 87
Siz ilk testi ne zamn yaptırcaksınız cnm biz aralık ortası gibi yada sonu gibi canm bizden önce yaparsanız banada sonucu yazarmısın merak ederim
Tamam cnm bize hoca 2 ay sonra normal bi spermiyogram tahlili yaptırıp yollayın demiş fakat erzincanda vermiycem ben kayseri yakın buraya memoroilde vercez bakalım ne çıkacak erzincanda çok düşük çıktı çünkü

Merhaba kizlar duzen lab.da yaptigimiz sperm Dna hasari ile sperm analiz sonuclari cikti. Bir arkadas paylasmami istemisti. Sonuclar bizi şok etti desek yeridir. Dna hasari %14.75 cikti.
İlk sayınız neydi hasarınız kaçtı düzen lab sonucu sonrası kaan hoca bizim tedaviyi olumlu sonuçlandırdı sonrasında 2 yerde tahlil verdik sonuç rezalet sayı hız arasında uçurum var malesef düzen lab çok abartıyor anlaşılan çogu arkadaşta böyle oldu bence başka yerdede tahlil verin 2 sonucuda kaan hocaya atın

İlk sayınız neydi hasarınız kaçtı düzen lab sonucu sonrası kaan hoca bizim tedaviyi olumlu sonuçlandırdı sonrasında 2 yerde tahlil verdik sonuç rezalet sayı hız arasında uçurum var malesef düzen lab çok abartıyor anlaşılan çogu arkadaşta böyle oldu bence başka yerdede tahlil verin 2 sonucuda kaan hocaya atın
18 ml sonra dustu en son ekimde 1.9 ml du ve ben o ay hamile kalmistim.

Back