Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Raortac--------------------------29 kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Putty-----------------------------2aralik
Azra3434----------------------5aralik
Cetiha88-----------------------5 aralik
Sellida--------------------------13 aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik
Sibelak85----------------------15 aralik

Neden canim K Karabiberim123

Lavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Raortac--------------------------29 kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Putty-----------------------------2aralik
Azra3434----------------------5aralik
Cetiha88-----------------------5 aralik
Sellida--------------------------13 aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik
Sibelak85----------------------15 aralik

Neden canim K Karabiberim123
Takvime göre yanlış hesaplamışım doğrusu 15miş

Kızlar iyi akşamlar. Geçen ay ki sperm testi sonucmuz 21 milyon, hızlı ileri hareket %9 idi.
Bir ay içerisinde evikap, pharmaton, incir kürü, çakşır suyu, ceviz badem vs kuruyemişlerle destekledik. Bugün kontrolümüz vardı. Yeni testin sonucu 15 milyon, hızlı ileri hareket %13 olmuş. Hız artmış ama miktar düşmüş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK43:

Kızlar iyi akşamlar. Geçen ay ki sperm testi sonucmuz 21 milyon, hızlı ileri hareket %9 idi.
Bir ay içerisinde evikap, pharmaton, incir kürü, çakşır suyu, ceviz badem vs kuruyemişlerle destekledik. Bugün kontrolümüz vardı. Yeni testin sonucu 15 milyon, hızlı ileri hareket %13 olmuş. Hız artmış ama miktar düşmüş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK43:
Cnm testi aynı yerde mi yaptırdınız ?

2 gun sonra bile cok farkli cikabilirmis o an ki psikoloji kullanilan kucuk bir ilac vs vs sayi niceldir takilmayin ben de sizin gibi oturur hesap yapar dururdum yuzde kac artmis düşmüş durum ne hatta buraya gelir serzeniste bulunurdum ama su an 5 haftalik hamileyim cok sukur .Onemli olan nitelik kalite lutfen üzülmeyin

F8CE61F1-13CD-4928-82C0-9E242DC7C9CB.jpeg
Şimdi bu ay keçi boynuzu pekmezi incir kürü evicap kuruyemişlere devam ediyoruz. Ayrıca doktor tales diye bir gıda takviyesi (demir dikeni ektresi içeriyor) verdi. Ayrıca combı fertil diye bir vitamin daha verdi onunda içeriğini yükleyeceğim sayfaya. Başka şeylerde ekleyeyim mi ne yapsam :110:

Eki Görüntüle 2071247 Şimdi bu ay keçi boynuzu pekmezi incir kürü evicap kuruyemişlere devam ediyoruz. Ayrıca doktor tales diye bir gıda takviyesi (demir dikeni ektresi içeriyor) verdi. Ayrıca combı fertil diye bir vitamin daha verdi onunda içeriğini yükleyeceğim sayfaya. Başka şeylerde ekleyeyim mi ne yapsam :110:
Cok abartma bazi seyler birlikte kullanilinca degerlere ters etki yapıyor iyi arastir .Esinin degerlerine gore pekmezle incire devam et sekeri yükseltebilir ayni anda kullanmak

2 gun sonra bile cok farkli cikabilirmis o an ki psikoloji kullanilan kucuk bir ilac vs vs sayi niceldir takilmayin ben de sizin gibi oturur hesap yapar dururdum yuzde kac artmis düşmüş durum ne hatta buraya gelir serzeniste bulunurdum ama su an 5 haftalik hamileyim cok sukur .Onemli olan nitelik kalite lutfen üzülmeyin
Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin. :emir_bebek:
Miktarda az da olsa artış bekliyordum. Düşmesi moral bozdu açıkcası. Hızlı ileri oranın artması da tesellimiz oldu. Allah hayırlı olanı nasip etsin :dua:

Teşekkür ederim .Dollenme sadece 1 tane lazım karalar baglamak yok her sey guzel olacak
Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin. :emir_bebek:
Miktarda az da olsa artış bekliyordum. Düşmesi moral bozdu açıkcası. Hızlı ileri oranın artması da tesellimiz oldu. Allah hayırlı olanı nasip etsin :dua:

Caanim hakkinda hayirlisi olsun. Yumurta kalitesi icin neler yapiyorlar nasil besleniyosun? Bi de hangi vitaminleri kullaniyosun
Merhaba vitamin olarak efa 1200 ve q10 200 mg verdi. Ben birde d vitamini ve folik asit kullandim gecen ay yumurta sayim iyidi ama bendeki sorun onden giden fazla buyuyor mesala biri yum 13mm iken ondan sonra gele 7mm yani buyukluk farki var. simdi ona bakip galiba baskilamak icin ilac kullancagim hayirlisi.

Merhaba vitamin olarak efa 1200 ve q10 200 mg verdi. Ben birde d vitamini ve folik asit kullandim gecen ay yumurta sayim iyidi ama bendeki sorun onden giden fazla buyuyor mesala biri yum 13mm iken ondan sonra gele 7mm yani buyukluk farki var. simdi ona bakip galiba baskilamak icin ilac kullancagim hayirlisi.
Anladim canim. Insallah kavusursun bebisine

Back