Aynen adet günümü bekliyim böyle daha hüsrana ugruyorumCanım acele etme erken bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen adet günümü bekliyim böyle daha hüsrana ugruyorumCanım acele etme erken bence
İnşallahh hayırlı sonuçlar alırız cnmKonusmustuk ya seninle senden güç aldım tek başıma karar verirken zorlandım cnm
Kan testine hiç gücüm yok negatif görmekten korkuyorum3 gun kala yaptim ben aşırı silikti hayaletti yani renkle filan oynayarak ancak görebildim kan tahlili de 20 tl erken gebelik testi de bence erken olan testlerden deneyebilirsin
Bizim şuana kadar yaptırdığımız testlerin toplamı 450 milyonun yarısı yapmazKızlar eşim dün yine tahlil verdi sonuç şu sperm sayımız 550 milyondan 450 milyona düşmüş ileri hızımız da 8den 11e çıkmış şimdi ben doktora diyorum ki ileri hizin en az 25 olması gerekiyor jinekoloji doktorum bunu demiş diyorum hayır o eskidendi diyo üroloji doktoru .nasıl dedim hızlı hareketlilik ve ileri hızlı hareketliliğin toplamı %40 ise herşey normalmiş benim hızlı hareketim%50 ileri hızlı ise %11 etti sana toplamı 61 neymiş sorun yokmuş .cildiracam artık kendi doktorum sorun var. Diyor ilaçta vermedi .böyle bişey olabilir mi kızlar ya
insallah canimkızlar bugün eşim sperm panel testi yaptırcak inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
insallah canim
Bugun hava acayip kapali
Evi temizlemem lazim
Motivasyonum dusuk
Moralim bozuk gibi
Hic sebep yokken nedne boyleyim bilmiyorum...
ozelden mesaj attim canimankaranın neresinde kız![]()
Bende boyle dusunuyodum heppp evdeykenn o yuzden oyalancak bisey bulmak sarttt :/Simdi bebegim olsaydi onunla oynardim
Yemegini yedirirdim
Evde elime alip dolastirirdim
Biraz uyutup sonra iyice giyindirip disari cikarirdim hava alsin diye
Tamam canim :)ozelden mesaj attim canim![]()
ayni canim 3-5 gun arasi olmalikızlar bu sperm panel testinde perhiz süresi en fazla kaç olmalı ya normal sperm testiyle aynımı