Bizim de hareket hep 0, kaan hocayla 1-2 aydir tedavideyiz degisiklik yok. Tüp bebek için bir yer önerisinde bulundu mu? Bir de tedavinin basindan bu yana ne ilaçlar verdi ?8 ay oldu canım değerler berbat yaa hareket sıfır sayıda kötü ama sayıya bişey dememiş kalite iyi ama hareket düzelmiyor yazmış anlamadığım hareket için neden başka ilaç falan vermedi hareket baştan beri sıfır
Tamam canım sen içini ferah tut emiSu durum kesinlessin gondereyim canim insallah
Bende bugün sipariş verdim q10 istemedim ama olmadı onuda alırım ama l arginine 500 mg bulabildik 1000mg yokmusCnm ben solgarın kullanıyorum 1 aylık aç karna içiliyor 1 yemek kaşıgı 155 tl hoca bize sadece promotil yazdı ama yanında ek alıyorum bunları
Bunların hepsini aç karnına mı veriyoruz cnmCnm ben solgarın kullanıyorum 1 aylık aç karna içiliyor 1 yemek kaşıgı 155 tl hoca bize sadece promotil yazdı ama yanında ek alıyorum bunları
Bende bulamadım cnmBende bugün sipariş verdim q10 istemedim ama olmadı onuda alırım ama l arginine 500 mg bulabildik 1000mg yokmus
Arjinin ve carnitin aç veriyorum arjinin sabah akşam carnitini de akşam yemeginden önce veriyorum q enzimi zeytinyagına batırıp sabah kahvaltısından sonra içiyor cnmBunların hepsini aç karnına mı veriyoruz cnm
Bi arkadaş paylaşmıştı cnm onun üzerine aldım bunlrı bnce qenzim alBende bugün sipariş verdim q10 istemedim ama olmadı onuda alırım ama l arginine 500 mg bulabildik 1000mg yokmus
Cnm Kaan hoca size Hasarınız olmadığını mail attığınızda ilaç yazdı mı ?Eki Görüntüle 2069166
Bi arkadaş paylaşmıştı cnm onun üzerine aldım bunlrı bnce qenzim al
Evwt cnm promotil yazdı sadece 6 ay bekleyin doğal yolla dediCnm Kaan hoca size Hasarınız olmadığını mail attığınızda ilaç yazdı mı ?
Yukarıdaki vitaminleri de aldım diyorsun ama onları da ek olarak mı kullandırıyorsun?Evwt cnm promotil yazdı sadece 6 ay bekleyin doğal yolla dedi
Yukardaki mesajlarda yazmıştım ek olarak alıyoruz die sadece promotil yazdı diyeYukarıdaki vitaminleri de aldım diyorsun ama onları da ek olarak mı kullandırıyorsun?
Dikkat etmemişim kusura bakmaYukardaki mesajlarda yazmıştım ek olarak alıyoruz die sadece promotil yazdı diye
Neden zeytin yağına batırıyorsun canm hapı?ilkkez duydum daArjinin ve carnitin aç veriyorum arjinin sabah akşam carnitini de akşam yemeginden önce veriyorum q enzimi zeytinyagına batırıp sabah kahvaltısından sonra içiyor cnm
Ay kuzum bende kullandım bu ay inşallah bende güzel haber veririm.bat 27 Kasım :)Yumurtlama dönemi yakin olanlar netten preseed jel alip bu ay oyld deneyin hizda sorun vsr ya sperm dostu diye geciyor belki o vesile olur ben son ay kullanmistim
Insallah canim hadi bakalim bekliyoruzzzAy kuzum bende kullandım bu ay inşallah bende güzel haber veririm.bat 27 Kasım :)
bu ne ise yariyor canim?Aklima gelenleri paylasayim iliski sonradi karninizi kasiklariniza dogru ovun 15 dk filan
Sperm akisini hizlandiriyorbu ne ise yariyor canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?