- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Cnm fiyatı neydi bu macunun?esimde sayida problem var o yuzden caksir bali ve corek otu bali koydu. Bu ballar ozelmis endemik bolgelerden toplanan ballarmis ilk defa duydum. Birde ginseng koydu canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm fiyatı neydi bu macunun?esimde sayida problem var o yuzden caksir bali ve corek otu bali koydu. Bu ballar ozelmis endemik bolgelerden toplanan ballarmis ilk defa duydum. Birde ginseng koydu canim
Canimm bebek yerlesip buyurken yapar agri hic korkma. Allah yasatmasin insallah saglikla al kucagina. Ben agri olunca korkmuyodum belirtilerim bitince dusurdum hep aksine 5ini deIyi geceler kizlar kasiklarim cok kotu ağrıyor buna da şükür diyorum ama korkuyorum kaybetmekten![]()
Anladim kuzum cok sagol icimi rahatlattin .Rabbim o bes taneyi cennette sana ve 6.kardeslerine sefaatci kilsinCanimm bebek yerlesip buyurken yapar agri hic korkma. Allah yasatmasin insallah saglikla al kucagina. Ben agri olunca korkmuyodum belirtilerim bitince dusurdum hep aksine 5ini de![]()
Canm ilk sonucu benimle paylaşırmısın sayıda artış olucakmı?bizim sayıda düşükteesimde sayida problem var o yuzden caksir bali ve corek otu bali koydu. Bu ballar ozelmis endemik bolgelerden toplanan ballarmis ilk defa duydum. Birde ginseng koydu canim
Amin canim. Icini ferah tut. Stres yapma hep pozitif ol o da cok onemli.Anladim kuzum cok sagol icimi rahatlattin .Rabbim o bes taneyi cennette sana ve 6.kardeslerine sefaatci kilsin
Tamam canim sagol iyi ki varsin .En kisa zamanda size Mevlana da dua edecegim.Belki hatirlarsin yazin surekli aksam oraya duaya gidiyordumAmin canim. Icini ferah tut. Stres yapma hep pozitif ol o da cok onemli.
sanirim bu corek otu ve caksir spermin kalitesini arttiriyor sanirim ona gore ayarliyor tibbi hicbir dayanaginin olduginu sanmiyorum ama alternatif tibba inandigim icin faydasinj gorecegime inaniyorumBu karışımı neye göre yapıyor
37 yaşındayım
250 tl.cikCnm fiyatı neydi bu macunun?
tabiki canim yillardan beri arttiramadigimiz sayi insallah artar artikCanm ilk sonucu benimle paylaşırmısın sayıda artış olucakmı?bizim sayıda düşükte
Aa oyle mi ne guzel. Allah razi olsun. Insallah hepimiz kavusuruz. Bizi birbirimizden baskasi anlamaz. Allah bebegini sana bagislasin.Tamam canim sagol iyi ki varsin .En kisa zamanda size Mevlana da dua edecegim.Belki hatirlarsin yazin surekli aksam oraya duaya gidiyordum
amin insallah canim benim. Mevlanaya gittiginde bizlere dua et olur mu canimBizim balci ugurlu masallah .Size de faydasi olacağını düşünüyorum sifa niyetiyle yedir esine Ya Şafi oku hatta okuyabildiğin kadar balin üstüneBeth18
Korkma canım aklına kötü şeyler getirme Rabbim bu kadar emeğini boşa çıkarmaz inşallahIyi geceler kizlar kasiklarim cok kotu ağrıyor buna da şükür diyorum ama korkuyorum kaybetmekten![]()
Ben de gecen fragmani gorunce duygulandim. Erken dogumu mu tebrik ediyorsun lohusa depresyonunu mu gibi bisey dedi kardesi ozcan deniz de hayatta bebegin onu dedi. Benim dusukler geldi aklimaistanbullu gelini izledim parçalandim ya ağlamaktan![]()
Cnm yani o akıntı geldigi gün ilişki olsa daha mı garanti olurevet canim o gunlerde otle akinti gelir. Bende de bugun oldu bugun yumurtlama gunum cunku.
Canim sizin sanirim lökosit var. 2milyon bunun icin antibiyotik verecektir dr.
canim uzulme ben senden umutluyum insallah obur aylar olacaktir.
ya ben ne zamandir izlemiyodum simdi izledim icuk gelin sureyya ya neden kiziyo hersey senin yuzunden oldu diye? Izlememisim orasiniistanbullu gelini izledim parçalandim ya ağlamaktan![]()
evet canim. Ben boyle kac sefer denedim ama olmadiCnm yani o akıntı geldigi gün ilişki olsa daha mı garanti olur
gelin neden depresyonda anlamadim onu izlemedim bayadirBen de gecen fragmani gorunce duygulandim. Erken dogumu mu tebrik ediyorsun lohusa depresyonunu mu gibi bisey dedi kardesi ozcan deniz de hayatta bebegin onu dedi. Benim dusukler geldi aklima![]()
Ben de fragmani gordum. Esim sevmiyo izleyemiyorumgelin neden depresyonda anlamadim onu izlemedim bayadir
Süreyya ile tartisirken merdivenden düstü, erken dogum yapti, bebek erken doğdu diye bebeği beğenmiyor reddediyorya ben ne zamandir izlemiyodum simdi izledim icuk gelin sureyya ya neden kiziyo hersey senin yuzunden oldu diye? Izlememisim orasini
evet canim. Ben boyle kac sefer denedim ama olmadi![]()