• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi geceler kizlar kasiklarim cok kotu ağrıyor buna da şükür diyorum ama korkuyorum kaybetmekten:(

Canimm bebek yerlesip buyurken yapar agri hic korkma. Allah yasatmasin insallah saglikla al kucagina. Ben agri olunca korkmuyodum belirtilerim bitince dusurdum hep aksine 5ini de :KK43:
Anladim kuzum cok sagol icimi rahatlattin .Rabbim o bes taneyi cennette sana ve 6.kardeslerine sefaatci kilsin

Bizim balci ugurlu masallah .Size de faydasi olacağını düşünüyorum sifa niyetiyle yedir esine Ya Şafi oku hatta okuyabildiğin kadar balin üstüne Beth18 Beth18

Bu karışımı neye göre yapıyor
37 yaşındayım
sanirim bu corek otu ve caksir spermin kalitesini arttiriyor sanirim ona gore ayarliyor tibbi hicbir dayanaginin olduginu sanmiyorum ama alternatif tibba inandigim icin faydasinj gorecegime inaniyorum

Cnm fiyatı neydi bu macunun?
250 tl.cik :(

Canm ilk sonucu benimle paylaşırmısın sayıda artış olucakmı?bizim sayıda düşükte
tabiki canim yillardan beri arttiramadigimiz sayi insallah artar artik :63:

Tamam canim sagol iyi ki varsin .En kisa zamanda size Mevlana da dua edecegim.Belki hatirlarsin yazin surekli aksam oraya duaya gidiyordum
Aa oyle mi ne guzel. Allah razi olsun. Insallah hepimiz kavusuruz. Bizi birbirimizden baskasi anlamaz. Allah bebegini sana bagislasin.

Ben de gecen fragmani gorunce duygulandim. Erken dogumu mu tebrik ediyorsun lohusa depresyonunu mu gibi bisey dedi kardesi ozcan deniz de hayatta bebegin onu dedi. Benim dusukler geldi aklima :KK43:
gelin neden depresyonda anlamadim onu izlemedim bayadir

ya ben ne zamandir izlemiyodum simdi izledim icuk gelin sureyya ya neden kiziyo hersey senin yuzunden oldu diye? Izlememisim orasini

evet canim. Ben boyle kac sefer denedim ama olmadi :KK43:
Süreyya ile tartisirken merdivenden düstü, erken dogum yapti, bebek erken doğdu diye bebeği beğenmiyor reddediyor

Back