Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar ben de bugün eşimle evde alçi cekilecek düzenlenecek yerler vardi, beraber onlari yaptik, meşhur nohut yemeği yaptim:) bu siralar çok halsizim, birseyden keyif almiyorum, hava da kapali, ağlamakliyim, tam depresyon havasindayim.
Ben de halilari yikamaya verdim perdeleri yikayacaktim ki perdelerin tamamınin icinden 3 günde çıkıyorum tum camlarim fransız. Sonra dedim ki amaan cik gez toz bi ton alisveris yaptim pisman miyim hayir :)))

Ben de halilari yikamaya verdim perdeleri yikayacaktim ki perdelerin tamamınin icinden 3 günde çıkıyorum tum camlarim fransız. Sonra dedim ki amaan cik gez toz bi ton alisveris yaptim pisman miyim hayir :)))
Ben de halıları gönderdim ,haftaya regl olurum,perdeleri yıkarım,pencereleri silerim nasıl olsa sürpriz bir durum yok

Ben de halıları gönderdim ,haftaya regl olurum,perdeleri yıkarım,pencereleri silerim nasıl olsa sürpriz bir durum yok
Su perde isi beni öldürüyor ev caddede arkada kentsel dönüşüme girmeyen gecekondular var havalar soğudu isten temizlik falan kar etmez hic sevmiyorum kisi bu yuzden

hava yağmurlu zaten, sen silsen pesine yine kirlenecek hemen iyi yapmissin, ben de esimi aldim ciktim, kunefe ve katmer aldik geldik, çayda koydum ohh mis.

hava yağmurlu zaten, sen silsen pesine yine kirlenecek hemen iyi yapmissin, ben de esimi aldim ciktim, kunefe ve katmer aldik geldik, çayda koydum ohh mis.
Ben de cay iciyorum ama esim yok .Yumurtlama gunu gecince kendini nargile cafeye atti .Izin vermiyordum

keyfi mi içiyor, bağimlilik mi ? keske birakabilse spermleri birak kendi sağliği icinde cok zararli nargile
Once haftada 2 3 kez icerdi simdi 2 3 haftada 1 izin veriyorum cogu seyden vazgecti .Sigara abur cubur kola filan nargileyi tam birakmadi

Ben de sevmiyorum kışı ,ya pencere silmekten nefret ediyorum ama mecbur .
Kışın gunler kisa oluyor bundan sonra benim okuldan cikmam aksam ezanindan sonraya kalir.Hic zamanim kalmiyor annem sagolsun gelir derler toparlar gider

Kızlar bi şey sorcam eşim ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu ağırlık kaldırmalı filan spor yapması sakıncalı olur mu

kizlar bi muhabbet açayimda konuşalim biraz. Biz esimle severek evlendik, 1 yil geçtikten sonra ben cocuk istemeye başladim ama eşim hiç istemiyordu, daha 5-6 sene bekleyelim zamani gelsin diyordu, aradan 1bucuk yil daha geçti, neyse benim zorumla denedik, denediğimiz ilk ay esime hamileyimmm diye şaka yaptim, o bildiğin üzüldü ya da şasirdi bilmiyorum. Sonra ben de çok üzüldum, saka yaptim dedim yok bebek falan hasta oldum dedim. Neyse sonraki ay yine olmadi, ben pimpirikli olduğum için esime test yaptirdim belli oldu durum.
hemen tüp bebek denedik yine olmadi.
insallah birgün olacak diye umudum var ama ya hiç olmassa diye düsünmektende kendimi alamiyorum. Bazen Allah esime ceza mi verdi diyorum (cocuk uzun süre istemedigi icin) ama kendisi iyi bir insandir
ilerde hic olmassa evlatlik alir miyim diye dusunuyorum
Kendim dogurmadigim bir bebek bana cok uzak geliyor
bunlari düsününce tabi ağlama tutuyor beni
Sizler bu konularda neler yaşadiniz, nelrr düsünüyorsunuz?

-Pandora- -Pandora- kac yillik evlisiniz bir de belli bir problem var mi esinde veya sende ?Evlatlik dusunmek icin cok erken zaten hemen vermiyorlar belli sure evlilik sarti ariyorlar.Cok zor bir durum buyuk konusmayim ama herhalde ben cesaret edemezdim evlatlik almaya.Allah hic bir cocugu yetim öksüz hic bir cifti evlatsiz birakmasin insallah

kizlar bi muhabbet açayimda konuşalim biraz. Biz esimle severek evlendik, 1 yil geçtikten sonra ben cocuk istemeye başladim ama eşim hiç istemiyordu, daha 5-6 sene bekleyelim zamani gelsin diyordu, aradan 1bucuk yil daha geçti, neyse benim zorumla denedik, denediğimiz ilk ay esime hamileyimmm diye şaka yaptim, o bildiğin üzüldü ya da şasirdi bilmiyorum. Sonra ben de çok üzüldum, saka yaptim dedim yok bebek falan hasta oldum dedim. Neyse sonraki ay yine olmadi, ben pimpirikli olduğum için esime test yaptirdim belli oldu durum.
hemen tüp bebek denedik yine olmadi.
insallah birgün olacak diye umudum var ama ya hiç olmassa diye düsünmektende kendimi alamiyorum. Bazen Allah esime ceza mi verdi diyorum (cocuk uzun süre istemedigi icin) ama kendisi iyi bir insandir
ilerde hic olmassa evlatlik alir miyim diye dusunuyorum
Kendim dogurmadigim bir bebek bana cok uzak geliyor
bunlari düsününce tabi ağlama tutuyor beni
Sizler bu konularda neler yaşadiniz, nelrr düsünüyorsunuz?
az önce bende şu anlattığın durumdan dolayı hüngür hüngür ağladım ama eşime hiç bişey söyleyemedim. içimden geliyor dedim (neşet Ertaş dinliyorduk) çok güzel söylemiş dedim. ama ya bizim hiç çocuğumuz olmazsa napıcaz diyemedimmm

X