Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar,
bizimde varikosal ameliyatı sonraso 9. ay sonraki testimiz bu şekilde. Sizce ne yapmalıyız. Doktor ilaç takviyesi veriyor. (üroloji)
Tüp bebekçiler gelin beklemeyin uğraşmayın yapalım gitsin diyorlar (evlilik 3.senemize yaklaştık) zaman kaybetmeyin diyolar. Sizce ne yapmalı. Sonuçlar düzelir mi acaba? Havuç suyu değildedirek havuca da başladık bu arada :):)

Eklentiler

• test-hayat hastanesi.jpg
    test-hayat hastanesi.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 97
tekrarladık
ml'de 15 milyon sayımız var
ileri hız%0
yavaş ileri %25
morfoloji 1-2 arası oynuyor
Anladım kuzum sayınız iyiymiş ama hız problem işte :KK43: bizim sayı 8 milyondan 5 milyona düşmüştü başladık memoriali öneririm erkek infertilitesi olduğu icin laboratuvar iyi olsun dediler bize orayı tercih ettik aklında bulunsun🙏🏽

Anladım kuzum sayınız iyiymiş ama hız problem işte :KK43: bizim sayı 8 milyondan 5 milyona düşmüştü başladık memoriali öneririm erkek infertilitesi olduğu icin laboratuvar iyi olsun dediler bize orayı tercih ettik aklında bulunsun🙏🏽
tşkler kuzum
zaten bizim gibiler için önemli olan erkek infertilitesinde uzman yerler
hangi dr başladınız

tekrarladık
ml'de 15 milyon sayımız var
ileri hız%0
yavaş ileri %25
morfoloji 1-2 arası oynuyor
selam
ileri hız 0 olunca kesinlikle hamilelik durumu imkansız mı acaba ?
Doktor bize tam net açıklama yapamdı?
yavaş ileri (b) + ileri hız (a) büyük %40 olursada normal değer olarak gözüküyor test kağıdında ama ileri hız bizimde hep sıfır. İlaçlarla çıksın diye bekliyoruz:KK43: Bilen var mı 0 olsada hamilelijk olma durumu olur mu acaba?

selam
ileri hız 0 olunca kesinlikle hamilelik durumu imkansız mı acaba ?
Doktor bize tam net açıklama yapamdı?
yavaş ileri (b) + ileri hız (a) büyük %40 olursada normal değer olarak gözüküyor test kağıdında ama ileri hız bizimde hep sıfır. İlaçlarla çıksın diye bekliyoruz:KK43: Bilen var mı 0 olsada hamilelijk olma durumu olur mu acaba?
ileri hızlının en az 10-20 olması civarında beklenirmiş
ileri hızlı döllermiş yumurtayı
ama yavaş ileride vajina içersindeki sıvı iyise.. ileri hareket ettiriyormuş.. ikisi bir değerlendiriliyorr
kime inanacağımı şaıırdık

Antalya memorialde Murat özekinci canım
aa antalyadasın sen.. anladım kuzum.. ben hataydayım.. burada hiç bir hastane iyi değil
bazen diyorum bahçeciye istanbulamı gitsem :KK43:

selam kızlar,
bizimde varikosal ameliyatı sonraso 9. ay sonraki testimiz bu şekilde. Sizce ne yapmalıyız. Doktor ilaç takviyesi veriyor. (üroloji)
Tüp bebekçiler gelin beklemeyin uğraşmayın yapalım gitsin diyorlar (evlilik 3.senemize yaklaştık) zaman kaybetmeyin diyolar. Sizce ne yapmalı. Sonuçlar düzelir mi acaba? Havuç suyu değildedirek havuca da başladık bu arada :):)
sayınız iyi.. sizinde bizim gibi yavaş ileriniz var..
peki sizin dr ne dedi bu konuda

ama yavaş ileride vajina içersindeki sıvı iyise.. ileri hareket ettiriyormuş.. ikisi bir değerlendiriliyorr

aa antalyadasın sen.. anladım kuzum.. ben hataydayım.. burada hiç bir hastane iyi değil
bazen diyorum bahçeciye istanbulamı gitsem :KK43:
Yakın illere bir bak istersen biz de ıspartadayız burda da kötü diye Antalya’ya gidip geliyoruz bahçeci çok iyi tabi gidip kalma imkanınız varsa gidebilirsiniz tedavi başlayınca bi 15 gün kadargitmek gerekiyormuş cunku

evet ya üroloji bekleyin diyor ilaç takviye veriyor tüp bebekçiler gelin yapalım zaman kaybetmeyin diyolar.
Birazda ticaret haline gelmiş bu tüp işi. Doktorlar olmadı bir daha istersneiz yaptırın dicek olmayınca da hem maddi hemde manevi bir yıpranma süreci. Allah herkese kendiliğinden olmasını nasip etsin...

Yakın illere bir bak istersen biz de ıspartadayız burda da kötü diye Antalya’ya gidip geliyoruz bahçeci çok iyi tabi gidip kalma imkanınız varsa gidebilirsiniz tedavi başlayınca bi 15 gün kadargitmek gerekiyormuş cunku
acaba erkek infertilitesinde iyimi.. aklım hep orda tıkalı kalıyor

Ben bursadayım. İstanbulda bahçeci iyidiye çok giden var. dediğ,niz gibi nokta atışta tek seferde oluyormuş.

acaba erkek infertilitesinde iyimi.. aklım hep orda tıkalı kalıyor
Erkek infertilitesimde sperm seçimi falan açısından laboratuvar önemliymiş bahçeci Memorial buralar laboratuvar açısından iyi diye biliyorum İstanbul’a gidecekseniz Şişli Memorialda var ben okumuştum burda ora icin de iyi dşyoelar

sordunuzmu dr ileri hız ve yavaş ileriyi.. farkı... yavaş ileri yeterlimi değilmi diye

sordumda sokağa çıkma yasağı var dşye aramadım. whatsaptan yazıdm. Dönmedi doktor. Olmadı arayacağım.. Klomen - teokap- opstraevnt verdi. daha once opstravent yerine proxed plus vermişti..

X