- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 39
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın adet olmayı bekliyorum neden dusuk yaptığıma bakilcak :)@SaklicennetSuskun Ceylan ayllllliiiin35 nasılsınız kizlar ?zeynep vardi nickini hatirlayamadim onu da merak ediyorum.
merhaba ben de 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar. 3 hafta önce. patoloji sonucu temiz çıktı. ama morfoloji sıfırdı eşimin, o yüzden bebeğim genetik teste de gitti. siz gönderdiniz mi genetiğeÇok şükür canım iyiyim sen nasılsın adet olmayı bekliyorum neden dusuk yaptığıma bakilcak :)
Yaaa nasil sevindim .Allah mutlu gunlere eristirsin pozitifi gor insallah kuzum .İyiyim canım çok şükür. Transfer oldum. 4. Günümdeyim. Sen nasılsın? Büyümüştür paşa
Düşük yaptığını bilmiyordum. Gecmis olsun canim .Kizin nasil ?Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın adet olmayı bekliyorum neden dusuk yaptığıma bakilcak :)
Isa GunayMerhaba Konya da varikosel için hangi doktorları önerirsiniz
Hangi hastaneIsa Gunay
Ayy maşallah paşaya yaaYaaa nasil sevindim .Allah mutlu gunlere eristirsin pozitifi gor insallah kuzum .
Büyüdü şükür 19 aylik koşuyor oynuyor zıplıyor konuşuyor. Cok farkli :)
En son Akademideydi diye biliyorum. Medova da Ibrahım Buldu var o da iyi bir urologHangi hastane
Insallah guzel haberi alacaksin .Allah hayirlisiyla nasip etsin canim. Bunlar gecmiste kalsin insallah silinsin tum kederin hüznün .Bak bugun bayram havasi var buralarda .Senin de çocuğun kosturacsk bir gun ve seker toplayacak insallahAyy maşallah paşaya yaa
Yarın 6. Günüm günler geçmek bilmiyor. 4 mart test tarihim. Hiç bişey hissedemiyorum böyle beklemekte çok zormuş. Dua et bana lütfen
Allah ımm inşallahh inşallahhInsallah guzel haberi alacaksin .Allah hayirlisiyla nasip etsin canim. Bunlar gecmiste kalsin insallah silinsin tum kederin hüznün .Bak bugun bayram havasi var buralarda .Senin de çocuğun kosturacsk bir gun ve seker toplayacak insallah
Çok sağolasın canımEn son Akademideydi diye biliyorum. Medova da Ibrahım Buldu var o da iyi bir urolog
Zeynebi diyorsun sanırım çok iyi şuan annemin yanında yazın getircem inşallah..evet canım 2 defa tüp bebek denedim 2side düştü malesef ;(Düşük yaptığını bilmiyordum. Gecmis olsun canim .Kizin nasil ?
Merhaba çok büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın geçen sene bende aynı şeyi yaşadım bebeğimi aynı haftada kaybettim patoloji temiz gelmişti ama genetik sıkıntılı çıktı bebeğimde kromozom bozukluğu vardı o yüzden kaybettim siz başkasına sormuştunuz ama aynı şeyi yaşadığım için yazma ihtiyacı duydum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahmerhaba ben de 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar. 3 hafta önce. patoloji sonucu temiz çıktı. ama morfoloji sıfırdı eşimin, o yüzden bebeğim genetik teste de gitti. siz gönderdiniz mi genetiğe
bu arada çok geçmişş olsun, rabbim sabır versin inşallah.
çok teşekkür ederim ilgilenip mesaj attığınız için. size de çok geçmiş olsun.Merhaba çok büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın geçen sene bende aynı şeyi yaşadım bebeğimi aynı haftada kaybettim patoloji temiz gelmişti ama genetik sıkıntılı çıktı bebeğimde kromozom bozukluğu vardı o yüzden kaybettim siz başkasına sormuştunuz ama aynı şeyi yaşadığım için yazma ihtiyacı duydum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Benim eşimde ciddi sperm azlığı var 100bin ve morfolojisi bozukll şekil bozukluğu var malesef tüp Bebek tedavisine mahkumuz zaten 4.denemede hamile kalmıştım tekrar denedik negatif oldu yine inşallah rabbim çok yormadan hiç tüp Bebege ihtiyaç duymadan nasip eder mucizeniçok teşekkür ederim ilgilenip mesaj attığınız için. size de çok geçmiş olsun.
bizim sonuçlar da birkaç güne kadar çıkarmış.
peki sizinde mi morfoloji sorununuz vardı. bizim morfoloji 0 dı. kendiliğimden hamile kaldım tedavisiz.
sonradan hamile kalabildiniz mi tekrar
sevgiler..
Mubarek gece hurmetine Allah duani kabul etsin canim. Her zamanaklimdasinizAllah ımm inşallahh inşallahh
Insallah hayirlisiyla evladina kavusursun canim benim .Zeynebi diyorsun sanırım çok iyi şuan annemin yanında yazın getircem inşallah..evet canım 2 defa tüp bebek denedim 2side düştü malesef ;(
Allah razı olsun canımMubarek gece hurmetine Allah duani kabul etsin canim. Her zamanaklimdasiniz
Insallah hayirlisiyla evladina kavusursun canim benim .
aminnn, çok teşekkür ederim. cümlemiz inşallah kavuşuruz evlatlarımıza.Benim eşimde ciddi sperm azlığı var 100bin ve morfolojisi bozukll şekil bozukluğu var malesef tüp Bebek tedavisine mahkumuz zaten 4.denemede hamile kalmıştım tekrar denedik negatif oldu yine inşallah rabbim çok yormadan hiç tüp Bebege ihtiyaç duymadan nasip eder mucizeni♥♥