- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
Kesinlikle .baktınız değerlerde iyileşme olmuyo tedaviye başlayın bence çünkü her denediğin şey bi umut iyi gelirmi acaba diyorsun sonra bi bakıyorsun sonuç aynı.bu zamanla insanı psikolojik açıdan yıpratıyo.Allahın izniyle inş güzel sonuçlar alırsınız sizdeBizimde morfoloji 0 ve ne denediysek yükselmiyor boşuna para döktük son çare tüp bebek sanırım
Bizim sadece morfoloji değil ne hareket ne sayı arttı ama ben tüp bebekten önce bir kere çatlatma iğnesi denemek istiyorum aklımda kalmasın diye sonra olmazsa başlarız. Bu arada özelde mi yaptırdınız birde ne kadar ödediniz fiyat hakkında hiç bilgim yokKesinlikle .baktınız değerlerde iyileşme olmuyo tedaviye başlayın bence çünkü her denediğin şey bi umut iyi gelirmi acaba diyorsun sonra bi bakıyorsun sonuç aynı.bu zamanla insanı psikolojik açıdan yıpratıyo.Allahın izniyle inş güzel sonuçlar alırsınız sizde
Bizimde hareketlilik yoktu sayıda 12 milyondu.bana dr aşılama dahi zaman kaybı demişti bu değerlerle direk tüp bebek yaptırın demişti.ilkini ankarada yaptırmıştık 15 bin civarı ikinciyi trabzonda yaptırdık onda rapor çıkarttık oda 6-7 bin civarıydı sanırımBizim sadece morfoloji değil ne hareket ne sayı arttı ama ben tüp bebekten önce bir kere çatlatma iğnesi denemek istiyorum aklımda kalmasın diye sonra olmazsa başlarız. Bu arada özelde mi yaptırdınız birde ne kadar ödediniz fiyat hakkında hiç bilgim yok
Bizim hareket %20 sayı 90 milyon morfoloji 0 doktor aşılama yapalım dedi ama onu da biz istemedik doğal yolla deneyelim diye ama değerler hiç değişmiyor. Rapor için şart neBizimde hareketlilik yoktu sayıda 12 milyondu.bana dr aşılama dahi zaman kaybı demişti bu değerlerle direk tüp bebek yaptırın demişti.ilkini ankarada yaptırmıştık 15 bin civarı ikinciyi trabzonda yaptırdık onda rapor çıkarttık oda 6-7 bin civarıydı sanırım
Teşekkür ederim cevabınız için Allahım size bağışlasın bir ömür sağlık ve sıhatle kavuştursun. çok sevindim tebrik ederim.Mrh burada okuduğum herşeyi denedim ama morfolojide hiç iyileşme olmadı sadece bi testimizde %1 i görebilmiştik o kadar.9 ay boyunca burada ne okunduysam hepsini eşime uyguladım bütün kürleri çakşırları vitaminleri antioksidanları ama bariz bi yol katedemedik ne yazıkki o yüzden fazla zaman kaybetmemek için tüp bebeğe başladık ilk denemede nasip olmadı pes etmedik 3 ay sonra bidaha denedik çok şükür nasip oldu.
Stres olabilir diye düşünüyorum ben. Erkekler pek yansıtmada da içlerinde bazı şeyleri büyütüp savaş veriyorlar. Test günü durumu nasıldı morali tartışma fln yaşadınız mı yakın zamandaMerhaba arkadaşlar,
Eşinin değerlerinde ani düşüş olan var mı? 77 milyondan 18 milyona, hızı 50%den 0 a inmiş. Morfoloji de 4ten 1e. Bu kadar ani düşüşün sebebi ne olabilir?
Enfeksiyon da sebep olabilir diye okumuştum bi yerde , bide testte de hata olabiliyor bazen stres de neden olabilir ne kadar süre sonra ikinci testi verdiniz bide aynı labaratuvarda mi verdiniz? perhiz süresi de etkiliyorMerhaba arkadaşlar,
Eşinin değerlerinde ani düşüş olan var mı? 77 milyondan 18 milyona, hızı 50%den 0 a inmiş. Morfoloji de 4ten 1e. Bu kadar ani düşüşün sebebi ne olabilir?
Rapor çıkaracağınız hastaneden istenilen belgeleri sorabilirsiniz her kurumda aynımı bilmiyorum biZ trabzon eğitim araştırmadan çıkarmıştıkBizim hareket %20 sayı 90 milyon morfoloji 0 doktor aşılama yapalım dedi ama onu da biz istemedik doğal yolla deneyelim diye ama değerler hiç değişmiyor. Rapor için şart ne
Merhaba, hayır aslında tabiki yaşıyoruz ama büyük bir kavga vs yaşamadık. Ama benden çok daha fazla stresli bu konuda nedense. Hep kendini suçluyor maalesef.Stres olabilir diye düşünüyorum ben. Erkekler pek yansıtmada da içlerinde bazı şeyleri büyütüp savaş veriyorlar. Test günü durumu nasıldı morali tartışma fln yaşadınız mı yakın zamanda
Bir sene var arada, perhiz süresi aynı fakat lab farklı. Doktorla konuştuk hormon değerlerine bakacakmış cidden stresten etkilendi galiba.Enfeksiyon da sebep olabilir diye okumuştum bi yerde , bide testte de hata olabiliyor bazen stres de neden olabilir ne kadar süre sonra ikinci testi verdiniz bide aynı labaratuvarda mi verdiniz? perhiz süresi de etkiliyor
Bir arkadaşım enfeksiyondan bahsetmiş belki mümkün olabilir. Bir de eşiniz sigara içiyor mu? Bu iki test arasında çoğaltmış olabilir mi? Bizde ilk morfoloji bozuk çıktığında kadın doğum uzm. sigara kullanıyor mu dedi eşin burda mı çağır hemen yapmıştı. Hemen bırakacak ve en erken olsa 3 ay sonra olur demişti. Çok haklıydı ve bırakamıyorMerhaba, hayır aslında tabiki yaşıyoruz ama büyük bir kavga vs yaşamadık. Ama benden çok daha fazla stresli bu konuda nedense. Hep kendini suçluyor maalesef.
1 sene çok uzun bir zaman 1 haftada bile spermlerde düşüş oluyormuş 1 yılda yaşadıklarınız etkilemiş olabilir eşinizi düzelir ama benceBir sene var arada, perhiz süresi aynı fakat lab farklı. Doktorla konuştuk hormon değerlerine bakacakmış cidden stresten etkilendi galiba.
Sigarayı bıraktı ama nargileye sardı, onun yüzünden ben de nargile içiyorum hatta. Her dışarı çıkışımızda nargilecide alıyor soluğu. Bu negatifi alınca biraz normale döndü inş tamamen bırakır. Enfeksiyon çıkmadı ama bence de sigara etken olabilir ama gerçi önceden de sigara içiyordu anlayamıyorum. Bugün doktora gidecek bakalım ne diyecekBir arkadaşım enfeksiyondan bahsetmiş belki mümkün olabilir. Bir de eşiniz sigara içiyor mu? Bu iki test arasında çoğaltmış olabilir mi? Bizde ilk morfoloji bozuk çıktığında kadın doğum uzm. sigara kullanıyor mu dedi eşin burda mı çağır hemen yapmıştı. Hemen bırakacak ve en erken olsa 3 ay sonra olur demişti. Çok haklıydı ve bırakamıyor
canım genetikte bir problem olabilir baktırınMerhaba arkadaşlar,
İyiyim canım çok şükür. Transfer oldum. 4. Günümdeyim. Sen nasılsın? Büyümüştür paşaSaklicennet Suskun Ceylan ayllllliiiin35 nasılsınız kizlar ?zeynep vardi nickini hatirlayamadim onu da merak ediyorum.