- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyata rağmen 3mm kalmış demek. Bizimki 3.1mm diyor en genişi. Düzen ve genlab yapıyor sanırım topiklerden okuyup gördüğüm kadarıyla.
Varikosel varsa kür ve takviyelerin çok faydası yok diye de yazanlar oluyar bilmiyorum. Aliyat sonrası da değerler düzelmiyor gibi görünse de hasarı azalttığı için doğal veya tedaviyle gebelik oranlarını artırıp düşükleri azaltıyor.
İnşallah en kısa zamanda güzel bir sürpriz yaşarsınız siz de.
Morfoloji çok kötü tüp bebek diyebilirler. Varikosel var mı ultrasonla baktırın
Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuzBaya çok olmuş yazalı ama sormak istedim benimde eşimde 3 mm varikosel var değerleri çok düşük. Eşiniz ameliyat oldumu. Tüp bebeklemi bebeğiniz oldu. Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Morfoloji ve hiz maalesef iyi degil canim. Varikosel olabilir bi muayene ce dopler olsun.
Ya nasıl olur anlamadım. Başka yerde yazın yaptırdık orda iyi dedilerMorfoloji çok kötü tüp bebek diyebilirler. Varikosel var mı ultrasonla baktırın
Evet bu degerler daha iyi..
Ya nasıl birşey bu şok içindeyim kendisine daha söylemedim çok morali bozulacak tüp bebek yaptık bir tane döllenmişti o da ilerlemedi bu yüzden mi oldu acaba? Hep bende rezerv az diye düşünüyorduk şimdi bunu öğrenince yıkılacak.Evet bu degerler daha iyi..
Ama degişkenlik gosterebilir.. canini sıkma.. stres olur birsey olur vs.
2 ay sonra filan yine yaptirin.
Ikinci testinizde ileri hiziniz hic yok. Morfoloji de 1.
Bence ceviz ari sutu polen, epidium, l-carnitin iceren takviye kullanip deneyin.
Moralinizi bozmayin
Yok sperm sayiniz gayet iyi tedavude mutlaka iyi spermler bulunmustur.Ya nasıl birşey bu şok içindeyim kendisine daha söylemedim çok morali bozulacak tüp bebek yaptık bir tane döllenmişti o da ilerlemedi bu yüzden mi oldu acaba? Hep bende rezerv az diye düşünüyorduk şimdi bunu öğrenince yıkılacak.
Sayı kaç kusura bakmayın anlamıyorum. Çünkü sorun yok demişlerdi hiç ,sperm analizi bilmiyorum.Yok sperm sayiniz gayet iyi tedavude mutlaka iyi spermler bulunmustur.
Bence soylemeyin bu sekilde.. bunun kimseye faydasi yok.
Degisebilir deģerler degiskendir zaten
Neden böyle morfoloji az olabilir? Düzeltebilecek birşey mi?Yok sperm sayiniz gayet iyi tedavude mutlaka iyi spermler bulunmustur.
Bence soylemeyin bu sekilde.. bunun kimseye faydasi yok.
Degisebilir deģerler degiskendir zaten
evet canım var bizim morfoloji %1 di 3 ayda %3 oldu mesaj atayım sana ozelden neler yaptıgımızıNeden böyle morfoloji az olabilir? Düzeltebilecek birşey mi?
Tamam saolevet canım var bizim morfoloji %1 di 3 ayda %3 oldu mesaj atayım sana ozelden neler yaptıgımızı
Canim bazen genetik sebebler bazen dış faktorler, gecirilen atesli hastaliklar vs etkili..Neden böyle morfoloji az olabilir? Düzeltebilecek birşey mi?
Tüp bebek te mi olmaz bu değerle?Canim bazen genetik sebebler bazen dış faktorler, gecirilen atesli hastaliklar vs etkili..
Artik cogunun yuksej degil zaten.
Ama 0 la bile kalan var.oldugu zaman olur.
Umitsiz olma.
Morfoloji herkeste artmaz onu belirteyim.
Bazen ne yapsam artmiyor. Ben 6 yillik evliyim 4 yil bekledik.. bizde morfoloji 2.
Yani kullanin deneyin tedaviniz daha olumlu gider. Biraz da kismet işi..
Ya bence mutlaka bulunur sperminiz yok degilTüp bebek te mi olmaz bu değerle?