Genelde düzelmiş düzelmeyen de var tabi bize doktor %70 oran verdi. ultrason çekilince bakarsınız duruma göreCuma günü ultrason çekilecek ama varikosel varsa ameliyatla sorun düzeliyor mu acaba artış oluyor mu
Ameliyattan sonra kullandığımız ilaçlarda ve takviyelerde sayı olarak fayda gördük canım. Hız da pek oynama olmadı morfolojide aynıçKızlar eşinde varikosel olupta ilaçla fayda gören var mı hangi ilaçları kullandınız
Ameliyattan sonra kullandığımız ilaçlarda ve takviyelerde sayı olarak fayda gördük canım. Hız da pek oynama olmadı morfolojide aynıç
[/Q. Hangi ilaçları kullandınız
Çok teşekkür ederim canım
Biz anıtta bir doktora, medline da bir doktora ve eğitim araştırmaya gitmiştik dnahasarıve morfoloji için hiçbiri pek birşey yapmadı. En açıklayıcı anıttakiydi yinede. Ama yeri değişmiş olabilir.Merhaba Konya da varikosel için hangi doktorları önerirsiniz
DNA hasar testi yaptırdınız mıBiz anıtta bir doktora, medline da bir doktora ve eğitim araştırmaya gitmiştik dnahasarıve morfoloji için hiçbiri pek birşey yapmadı. En açıklayıcı anıttakiydi yinede. Ama yeri değişmiş olabilir.
Evet yaptırmıştık kızılayda. Daha sonra Kaan Aydos a gittik 1 ay ilaç tedavisi uyguladı ama sonuç alamadık. Tüp e başladık sonra. Bu ay transfer olacak inşallah.DNA hasar testi yaptırdınız mı
Benim esim kullandi canim sperm sayisinin artmasi icin verdi doktorEşi daha klomen kullanan varmı arkadaşlar ne işe yarıyor bilgi sahibi olan yardımcı olabiliröi?
Bizdede yapısında hasar olduğu için versi ama yorumlara bakıyorum sayı için kullanılıyomuşBenim esim kullandi canim sperm sayisinin artmasi icin verdi doktor
Benim eşim de kullanıyor canım sayı icin tekrar test vermedik ama ne alemde bilmiyorumBizdede yapısında hasar olduğu için versi ama yorumlara bakıyorum sayı için kullanılıyomuş
Artış oldu mu canım peki biz daha test yaptırmadık daBenim esim kullandi canim sperm sayisinin artmasi icin verdi doktor
Merhaba kusura bakmayın mesajları okurken hamile olduğunuzu farkettim. Neler denediniz morfoloji için neler yaptınız lütfen yardım eder misiniz.Sizin morfolji nasil acaba bizim morfoloji 0
Mrh burada okuduğum herşeyi denedim ama morfolojide hiç iyileşme olmadı sadece bi testimizde %1 i görebilmiştik o kadar.9 ay boyunca burada ne okunduysam hepsini eşime uyguladım bütün kürleri çakşırları vitaminleri antioksidanları ama bariz bi yol katedemedik ne yazıkki o yüzden fazla zaman kaybetmemek için tüp bebeğe başladık ilk denemede nasip olmadı pes etmedik 3 ay sonra bidaha denedik çok şükür nasip oldu.Merhaba kusura bakmayın mesajları okurken hamile olduğunuzu farkettim. Neler denediniz morfoloji için neler yaptınız lütfen yardım eder misiniz.
Bizimde morfoloji 0 ve ne denediysek yükselmiyor boşuna para döktük son çare tüp bebek sanırımMrh burada okuduğum herşeyi denedim ama morfolojide hiç iyileşme olmadı sadece bi testimizde %1 i görebilmiştik o kadar.9 ay boyunca burada ne okunduysam hepsini eşime uyguladım bütün kürleri çakşırları vitaminleri antioksidanları ama bariz bi yol katedemedik ne yazıkki o yüzden fazla zaman kaybetmemek için tüp bebeğe başladık ilk denemede nasip olmadı pes etmedik 3 ay sonra bidaha denedik çok şükür nasip oldu.