Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba,

Tecrübesi olanlar eşimin sonuçlarını değerlendirebilir mi?;

Cinsel perhiz: 4 gün
Görünüm ABNORMAL
Viskozite ABNORMAL
Likefaksiyon ABNORMAL
Aglutinasyon VAR
pH 8
Hacim ml 1 ML
Konsantrasyon 58 MILYON/ml
Toplam sperm mil 58 MILYON/ml
Toplam Motilite % 59
Progresif Motilite % 30
Non-Progresif Motilite % 29
Immotil Motilite % 41
Normal Morfoloji % 3
Non Sperm Cell Mil/ml 800.000
Not :BAS ANOMALISI:% 78 ORTA PARÇA ANOMALISI:% 17 KUYRUK ANOMALISI:% 2

Eşi daha klomen kullanan varmı arkadaşlar ne işe yarıyor bilgi sahibi olan yardımcı olabiliröi?

Merhaba kusura bakmayın mesajları okurken hamile olduğunuzu farkettim. Neler denediniz morfoloji için neler yaptınız lütfen yardım eder misiniz.
Mrh burada okuduğum herşeyi denedim ama morfolojide hiç iyileşme olmadı sadece bi testimizde %1 i görebilmiştik o kadar.9 ay boyunca burada ne okunduysam hepsini eşime uyguladım bütün kürleri çakşırları vitaminleri antioksidanları ama bariz bi yol katedemedik ne yazıkki o yüzden fazla zaman kaybetmemek için tüp bebeğe başladık ilk denemede nasip olmadı pes etmedik 3 ay sonra bidaha denedik çok şükür nasip oldu.

Bizimde morfoloji 0 ve ne denediysek yükselmiyor boşuna para döktük son çare tüp bebek sanırım

Kızlar merhaba ben de birkaç bir şey sorabilir miyim benim eşimin mlde 2.2 milyon totAlde 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 toplamda hareketli %75 morfoloji 10.9 test sonuçları doktor ultrason çekmedi klomen art med basladı sayı artar dedi başka bir doktor varikosel olabilir dopler çektirin dedi eşim varikosel olsa olan spermler hareketli olmaz ölü olur diyor herkes başka bir şey söylüyor kafam çok karışık bilgin varsa yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…