Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın adet olmayı bekliyorum neden dusuk yaptığıma bakilcak :)
merhaba ben de 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar. 3 hafta önce. patoloji sonucu temiz çıktı. ama morfoloji sıfırdı eşimin, o yüzden bebeğim genetik teste de gitti. siz gönderdiniz mi genetiğe
bu arada çok geçmişş olsun, rabbim sabır versin inşallah.

Yaaa nasil sevindim .Allah mutlu gunlere eristirsin pozitifi gor insallah kuzum .
Büyüdü şükür 19 aylik koşuyor oynuyor zıplıyor konuşuyor. Cok farkli :)
Ayy maşallah paşaya yaa :nazar::nazar::nazar:
Yarın 6. Günüm günler geçmek bilmiyor. 4 mart test tarihim. Hiç bişey hissedemiyorum böyle beklemekte çok zormuş. Dua et bana lütfen :KK200:

Kızlar buraya daha öncede yazmıştım sanırım çok ümitsizim yine bi düşüşteyim bu değerler düzeldi mi bilmiyoeum korkudan eşime git test ver diyemiyorum :KK43: bana yardımcı olur musunuz düzelir mi sizce tekrar yazsam size değerleri :KK43:

Ayy maşallah paşaya yaa :nazar::nazar::nazar:
Yarın 6. Günüm günler geçmek bilmiyor. 4 mart test tarihim. Hiç bişey hissedemiyorum böyle beklemekte çok zormuş. Dua et bana lütfen :KK200:
Insallah guzel haberi alacaksin .Allah hayirlisiyla nasip etsin canim. Bunlar gecmiste kalsin insallah silinsin tum kederin hüznün .Bak bugun bayram havasi var buralarda .Senin de çocuğun kosturacsk bir gun ve seker toplayacak insallah :KK66:

merhaba ben de 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar. 3 hafta önce. patoloji sonucu temiz çıktı. ama morfoloji sıfırdı eşimin, o yüzden bebeğim genetik teste de gitti. siz gönderdiniz mi genetiğe
bu arada çok geçmişş olsun, rabbim sabır versin inşallah.
Merhaba çok büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın geçen sene bende aynı şeyi yaşadım bebeğimi aynı haftada kaybettim patoloji temiz gelmişti ama genetik sıkıntılı çıktı bebeğimde kromozom bozukluğu vardı o yüzden kaybettim siz başkasına sormuştunuz ama aynı şeyi yaşadığım için yazma ihtiyacı duydum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲

Merhaba çok büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın geçen sene bende aynı şeyi yaşadım bebeğimi aynı haftada kaybettim patoloji temiz gelmişti ama genetik sıkıntılı çıktı bebeğimde kromozom bozukluğu vardı o yüzden kaybettim siz başkasına sormuştunuz ama aynı şeyi yaşadığım için yazma ihtiyacı duydum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲
çok teşekkür ederim ilgilenip mesaj attığınız için. size de çok geçmiş olsun.
bizim sonuçlar da birkaç güne kadar çıkarmış.
peki sizinde mi morfoloji sorununuz vardı. bizim morfoloji 0 dı. kendiliğimden hamile kaldım tedavisiz.
sonradan hamile kalabildiniz mi tekrar
sevgiler..

çok teşekkür ederim ilgilenip mesaj attığınız için. size de çok geçmiş olsun.
bizim sonuçlar da birkaç güne kadar çıkarmış.
peki sizinde mi morfoloji sorununuz vardı. bizim morfoloji 0 dı. kendiliğimden hamile kaldım tedavisiz.
sonradan hamile kalabildiniz mi tekrar
sevgiler..
Benim eşimde ciddi sperm azlığı var 100bin ve morfolojisi bozukll şekil bozukluğu var malesef tüp Bebek tedavisine mahkumuz zaten 4.denemede hamile kalmıştım tekrar denedik negatif oldu yine inşallah rabbim çok yormadan hiç tüp Bebege ihtiyaç duymadan nasip eder mucizeni♥️♥️🤲🤲

Beni de listeye ekleyin lutfen x ilindeyim 31 yasindayim 4 yildir hamile kalmak istiyorum lutfen listede gormek istiyorum

Benim eşimde ciddi sperm azlığı var 100bin ve morfolojisi bozukll şekil bozukluğu var malesef tüp Bebek tedavisine mahkumuz zaten 4.denemede hamile kalmıştım tekrar denedik negatif oldu yine inşallah rabbim çok yormadan hiç tüp Bebege ihtiyaç duymadan nasip eder mucizeni♥♥🤲🤲
aminnn, çok teşekkür ederim. cümlemiz inşallah kavuşuruz evlatlarımıza.

X