Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba
Ameliyattan sonra ilaç takviye vs kullanmadınız mı?
Ameliyat eden doktor bununla ilgili ne söylüyor?

Verdi ilaç kullanıyoruz. Ürolojiye göre değerlerin düzelmesi 1 yılı bulabilirmiş. İlaç tedavisine devam ediyoruz. Düzelene kadar devam diyor Dr. Kadın dğuma göre değerler düzelebilir de düzelmeyebilir de... Boşuna da bekleyebilirsiniz zaman kaybetmeyin gidin tüp yaptırın diyor.. Bakıcaz artık. ... Bir sürü kart verdi görüşmelerinize başlayın. Fikir al
Bizimde ameliyat olalı 6 ay oldu ve sayımız yükselmiş morfoloji ile hız aynı.
Benim kadın doğum doktorum değerlerin düzelmesini bekleme taraftarı. Değerler böyle olursa tüp bebeğin tutma oranı da düşük diyor.
Bu tüp bebek işi de ticarete döndüğü için herkes olur olur der umut verir dedi.
O yüzden bir süre daha takviyelere kürlere devam edeceğiz biz.
Doktorunuz güzel açıklamış aslında, bize bekleseniz düzelebilir ama yaş geçiyor hemen vakit kaybetmeyin dendi. :KK43: :KK43: aşılama bile uğraşmayınm dedi dr. umutsuz konuştu çok :KK43: düzelir inşallah bir kaç aya

Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.

NELER UYGULADINIZ YA, DEĞERLER BİZİMDE ÇIKMAZSA UYGULAMALIYIM, KİLO DA ETKİLER Mİ SİZCE BU SAYILARI?

SELAM KIZLAR,
BİZİM VARİKOSAL AMELİYATI SONRASI İLERİ HIZ SIFIR ÇIKTI SON TESTTE SAYI : 8
KADIN DOĞUMCU TÜP YAPIN DEDİ. BU DEĞERLERLE ZOR DEDİ.
ÜROLOJİ DR. PROXED ,KLOMEN , TEOKAP VERDİ. İLAÇLARLA ÇOĞALTCAZ DİYOR. VERİYOR 1 AY KULLAN GEL DİYOR. YÜKSELİR Mİ ACABA YA :KK43: :KK43: :KK43:

9B9B23AA-B8DD-46DB-981F-7E1E26F7F166.jpeg

kizlar sonuçlar bunlardir

Merhaba
İzmir de öneribileceginiz spermden anlayan üroloji uzmanı varmı arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar cuma günü devlet hastanesinde ki uroloji doktora gittik varikosel icin sonuç özelde ki ultrason ile farkli cıktı bize ameliyat dedi bizde elle muayenede görünmüyor özelde sag da 3. Derece sol da 1. Derece devlet hastanesinde ise sol da 3. Derece sag da 2. Derece boyle bir seyle karşılaştınız mi

Merhaba arkadaşlar cuma günü devlet hastanesinde ki uroloji doktora gittik varikosel icin sonuç özelde ki ultrason ile farkli cıktı bize ameliyat dedi bizde elle muayenede görünmüyor özelde sag da 3. Derece sol da 1. Derece devlet hastanesinde ise sol da 3. Derece sag da 2. Derece boyle bir seyle karşılaştınız mi
Devlette ki daha doğru gibi duruyor canım varikosel çok büyük bi oranda solda olur . Sağda görülme olasılığı daha düşük. Doktor a sor neden böyle olduğunu olmazsa tekrar ultrason yaptır

Devlette ki daha doğru gibi duruyor canım varikosel çok büyük bi oranda solda olur . Sağda görülme olasılığı daha düşük. Doktor a sor neden böyle olduğunu olmazsa tekrar ultrason yaptır
Sordum o da buradaki doğrudur dedi. Bir arkadaşımın eşini de ameliyat etti onlar da 5. aylarında hamile kaldı. Bende o yüzden doktora güveniyorum. Ama bizim diğer sıkıntı elle muayene de yok görünüyor.

Bende 8 aydır bebek istiyorum 1 buçuk yıldır evliyim bebek istedikten 3 ay sonra ve daha sonraları ara ara ben gittim kadın doğuma herşey normal dediler geçen ay eşimi gönderdim ilk testte sperm yıkamayla nadir alanlarda motil ve immotil sperm var yazıyordu 3 hafta sonra tekrar yaptırdık bu sefer yıkama yapılmamış 100.000 sperm çıkmış ml de ama hepsi hareketsiz malesef:KK43: eşimin hormonları normal elle muayenede herşey normal dedi doktor bu hafta ultrason çekilecek genetik test vereceğiz elime vitamin ve bitkisel kürler veriyorum tüp bebek merkezleriyle görüşeceğiz ama 1 aydır kafamı o kadar çok taktım ki adetim bile düzensizleşti😔

Bende 8 aydır bebek istiyorum 1 buçuk yıldır evliyim bebek istedikten 3 ay sonra ve daha sonraları ara ara ben gittim kadın doğuma herşey normal dediler geçen ay eşimi gönderdim ilk testte sperm yıkamayla nadir alanlarda motil ve immotil sperm var yazıyordu 3 hafta sonra tekrar yaptırdık bu sefer yıkama yapılmamış 100.000 sperm çıkmış ml de ama hepsi hareketsiz malesef:KK43: eşimin hormonları normal elle muayenede herşey normal dedi doktor bu hafta ultrason çekilecek genetik test vereceğiz elime vitamin ve bitkisel kürler veriyorum tüp bebek merkezleriyle görüşeceğiz ama 1 aydır kafamı o kadar çok taktım ki adetim bile düzensizleşti😔
Varikosel var mı yok mu ona baktırın ondan sonra belli olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin bizimde elle muayenede sorun yoktu. Ama ameliyat diyorlar şimdi. öncelikle sebebini ögrenmek lazım.

Varikosel var mı yok mu ona baktırın ondan sonra belli olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin bizimde elle muayenede sorun yoktu. Ama ameliyat diyorlar şimdi. öncelikle sebebini ögrenmek lazım.
Cuma günü ultrason çekilecek ama varikosel varsa ameliyatla sorun düzeliyor mu acaba artış oluyor mu 😶

X