- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 39
Aaa bilmiyordum inşallah sana evlat olur hepsi benim tutmadı sanırım dün test yaptım cooook silik çizgi çıktı oda iğnenin etkisiydiEvet canım. Minnoşları dondurttum. inşallah bu kez nasip olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bilmiyordum inşallah sana evlat olur hepsi benim tutmadı sanırım dün test yaptım cooook silik çizgi çıktı oda iğnenin etkisiydiEvet canım. Minnoşları dondurttum. inşallah bu kez nasip olur.
Test yapma lütfen hem daha var. Ben son gün teste gitmeden evde yapayım dedim hiç çıkmadı kanda 10 küsür çıkmıştı. Çıkmaz test de.Aaa bilmiyordum inşallah sana evlat olur hepsi benim tutmadı sanırım dün test yaptım cooook silik çizgi çıktı oda iğnenin etkisiydi
Evde vardı yapayım dedim merak işte yapmam artık cuma kan vercem nasipTest yapma lütfen hem daha var. Ben son gün teste gitmeden evde yapayım dedim hiç çıkmadı kanda 10 küsür çıkmıştı. Çıkmaz test de.
Her şey bizim için canım. Yol uzun zor meşakkatli. İnşallah sonu bizler için hayırlı sağlıklı evlatlara çıkacak.Evde vardı yapayım dedim merak işte yapmam artık cuma kan vercem nasip
Merhaba
Ameliyattan sonra ilaç takviye vs kullanmadınız mı?
Ameliyat eden doktor bununla ilgili ne söylüyor?
Doktorunuz güzel açıklamış aslında, bize bekleseniz düzelebilir ama yaş geçiyor hemen vakit kaybetmeyin dendi. aşılama bile uğraşmayınm dedi dr. umutsuz konuştu çok düzelir inşallah bir kaç ayaBizimde ameliyat olalı 6 ay oldu ve sayımız yükselmiş morfoloji ile hız aynı.
Benim kadın doğum doktorum değerlerin düzelmesini bekleme taraftarı. Değerler böyle olursa tüp bebeğin tutma oranı da düşük diyor.
Bu tüp bebek işi de ticarete döndüğü için herkes olur olur der umut verir dedi.
O yüzden bir süre daha takviyelere kürlere devam edeceğiz biz.
Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.
Gunaydın arkadaşlar ben iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra dün hamile olduğumu öğrendimHer şey bizim için canım. Yol uzun zor meşakkatli. İnşallah sonu bizler için hayırlı sağlıklı evlatlara çıkacak.
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canımGünaydın arkadaşlar , iki başarızız tüp bebek denemesinden sonra dün hamile olduğumu öğrendim umudumuzu kaybetmemeliyiz Saklicennet
Gunaydın arkadaşlar ben iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra dün hamile olduğumu öğrendim
Sağol canım darısı başına inşallahMaşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım
Yaa ne güzeli maşallah. Sorun neydi? Eşinizin değerler nasıldı? Benim de transferim Mart’a denk gelir sanırım. Bana dua edersen çok sevinirim.Saklicennet
Gunaydın arkadaşlar ben iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra dün hamile olduğumu öğrendim
Konu ile ilgili sana ozelden yazdimYaa ne güzeli maşallah. Sorun neydi? Eşinizin değerler nasıldı? Benim de transferim Mart’a denk gelir sanırım. Bana dua edersen çok sevinirim.
Merhaba Konya da varikosel için hangi doktorları önerirsinizHangi dr u sayayim kuzum 8 dr la görüştük Konya
Devlette ki daha doğru gibi duruyor canım varikosel çok büyük bi oranda solda olur . Sağda görülme olasılığı daha düşük. Doktor a sor neden böyle olduğunu olmazsa tekrar ultrason yaptırMerhaba arkadaşlar cuma günü devlet hastanesinde ki uroloji doktora gittik varikosel icin sonuç özelde ki ultrason ile farkli cıktı bize ameliyat dedi bizde elle muayenede görünmüyor özelde sag da 3. Derece sol da 1. Derece devlet hastanesinde ise sol da 3. Derece sag da 2. Derece boyle bir seyle karşılaştınız mi
Sordum o da buradaki doğrudur dedi. Bir arkadaşımın eşini de ameliyat etti onlar da 5. aylarında hamile kaldı. Bende o yüzden doktora güveniyorum. Ama bizim diğer sıkıntı elle muayene de yok görünüyor.Devlette ki daha doğru gibi duruyor canım varikosel çok büyük bi oranda solda olur . Sağda görülme olasılığı daha düşük. Doktor a sor neden böyle olduğunu olmazsa tekrar ultrason yaptır
Varikosel var mı yok mu ona baktırın ondan sonra belli olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin bizimde elle muayenede sorun yoktu. Ama ameliyat diyorlar şimdi. öncelikle sebebini ögrenmek lazım.Bende 8 aydır bebek istiyorum 1 buçuk yıldır evliyim bebek istedikten 3 ay sonra ve daha sonraları ara ara ben gittim kadın doğuma herşey normal dediler geçen ay eşimi gönderdim ilk testte sperm yıkamayla nadir alanlarda motil ve immotil sperm var yazıyordu 3 hafta sonra tekrar yaptırdık bu sefer yıkama yapılmamış 100.000 sperm çıkmış ml de ama hepsi hareketsiz malesef eşimin hormonları normal elle muayenede herşey normal dedi doktor bu hafta ultrason çekilecek genetik test vereceğiz elime vitamin ve bitkisel kürler veriyorum tüp bebek merkezleriyle görüşeceğiz ama 1 aydır kafamı o kadar çok taktım ki adetim bile düzensizleşti
Cuma günü ultrason çekilecek ama varikosel varsa ameliyatla sorun düzeliyor mu acaba artış oluyor muVarikosel var mı yok mu ona baktırın ondan sonra belli olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin bizimde elle muayenede sorun yoktu. Ama ameliyat diyorlar şimdi. öncelikle sebebini ögrenmek lazım.