Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben doğum yaptım, bebeğim 1 haftalık oldu bile :) Ben de o da iyiyiz şükür Doğuma giderken hep sizlere de dua ettim. Sezeryandan sonra bebeği hemen babası ile odaya yolladılar, ben sonra çıktım. O bekleme kısmında dua ettim ettim ağladım. Ben bu duyguyu yaşadım, inşallah her birinize kısmet olsun. Hamile olanlara da sağlıcakla doğumlar nasip olsun.

Gozunuz aydin ,cok gecmis olsun.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar , keçiboynuzu pekmezi sayı, hız için işe yarıyor mu?
Evet yarıyor azosperm değilse. Keciboynuzu kürünü uygulayın saracoglu tarifi . Keciboynuzu özü kullanın. Bal polen arı sütü karışımı alın aktarsa markaların var bu karışımları. Geceden zeytin yağinda 2 kuru incir bekletin ac karnına yesin eşiniz incirleri . Supradyn energy focus alın içsin eşiniz. Ben bunları düzenli yaptim şükür değerler çok güzel oldu ve hamileyim . Sizlerde beklemeden bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Rabbim bana ve bebeğime de sağlık versin

Canım yani kürü pekmezinden daha iyi öyle mi?
Azospermde tüm değerler sıfır oluyor öyle mi? Bizde testde 2.3 tane sperm yazıyor kullansa faydası olur mu

Gözün aydın canım allah razı olsun :)

Gözünüz aydın canım. Güle güle büyütün inşallah.

Merhabalar arkadaşlar, benim eşimde azosperm vardı. Cuma günü ameliyat oldu ve sperm bulundu çok şükür bir nefes aldık dedik. Ama sınavımız bitmemiş bu sefer de yumurtalar döllenmedi. Embriyologa sorduğumda dedi ki sperm hareketsizdi ve kaliteli yumurta sayısı da azdı dedi. 23 yumurta toplandı sadece 6 tanesine işlem uygulanmış ve döllenme olmamış. Aklım almıyor bu kadar büyük bir durumu aştıktan sonra nasıl yine tıkandık diye. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ya da bu durumu aşan? Bugün son kez arıyacak embriyolog bölünme olup olmadıgını söylemek için. Bunun bir mucize olacağını söyledi. Ama ben o mucizeyi bekliyorum. Dua edin kızlar mucizem gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…