- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.274
Gozunuz aydin ,cok gecmis olsun.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.Kızlar ben doğum yaptım, bebeğim 1 haftalık oldu bile :) Ben de o da iyiyiz şükürDoğuma giderken hep sizlere de dua ettim. Sezeryandan sonra bebeği hemen babası ile odaya yolladılar, ben sonra çıktım. O bekleme kısmında dua ettim ettim ağladım. Ben bu duyguyu yaşadım, inşallah her birinize kısmet olsun. Hamile olanlara da sağlıcakla doğumlar nasip olsun.
Evet yarıyor azosperm değilse. Keciboynuzu kürünü uygulayın saracoglu tarifi . Keciboynuzu özü kullanın. Bal polen arı sütü karışımı alın aktarsa markaların var bu karışımları. Geceden zeytin yağinda 2 kuru incir bekletin ac karnına yesin eşiniz incirleri . Supradyn energy focus alın içsin eşiniz. Ben bunları düzenli yaptim şükür değerler çok güzel oldu ve hamileyim . Sizlerde beklemeden bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Rabbim bana ve bebeğime de sağlık versinMerhaba arkadaşlar , keçiboynuzu pekmezi sayı, hız için işe yarıyor mu?
Canım yani kürü pekmezinden daha iyi öyle mi?Evet yarıyor azosperm değilse. Keciboynuzu kürünü uygulayın saracoglu tarifi . Keciboynuzu özü kullanın. Bal polen arı sütü karışımı alın aktarsa markaların var bu karışımları. Geceden zeytin yağinda 2 kuru incir bekletin ac karnına yesin eşiniz incirleri . Supradyn energy focus alın içsin eşiniz. Ben bunları düzenli yaptim şükür değerler çok güzel oldu ve hamileyim . Sizlerde beklemeden bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Rabbim bana ve bebeğime de sağlık versin
Gözün aydın canım allah razı olsun :)Kızlar ben doğum yaptım, bebeğim 1 haftalık oldu bile :) Ben de o da iyiyiz şükürDoğuma giderken hep sizlere de dua ettim. Sezeryandan sonra bebeği hemen babası ile odaya yolladılar, ben sonra çıktım. O bekleme kısmında dua ettim ettim ağladım. Ben bu duyguyu yaşadım, inşallah her birinize kısmet olsun. Hamile olanlara da sağlıcakla doğumlar nasip olsun.
Ben aynı canım histeroskobi oldum raporu izmire yollicam ona göre Başlıcaz yine tüp bebeğe sen nasılsınKızlar merhaba nasılsınız? Napıyorsunuz?
Hadi kuzum inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum.Ben aynı canım histeroskobi oldum raporu izmire yollicam ona göre Başlıcaz yine tüp bebeğe sen nasılsın
Geçmiş olsun canım sevindim sorun olmamasına.Rahim ağzının genişlemesi içinmiş canım az önce çıktım ameliyattan çok şükür hiç sıkıntı yokmuş kanamada normalmiş
Maşaallah canım. Güle güle büyütün inşallah.Bu arada pandora gibi ben de Doğum yaptım. Bir hafta oldu. ☺ Biraz aksiyon yaşasak da doğumda Çok şükür iyiyiz. Dualarım hep sizinle. Hepinizi çok seviyorum.
Gözünüz aydın canım. Güle güle büyütün inşallah.Kızlar ben doğum yaptım, bebeğim 1 haftalık oldu bile :) Ben de o da iyiyiz şükürDoğuma giderken hep sizlere de dua ettim. Sezeryandan sonra bebeği hemen babası ile odaya yolladılar, ben sonra çıktım. O bekleme kısmında dua ettim ettim ağladım. Ben bu duyguyu yaşadım, inşallah her birinize kısmet olsun. Hamile olanlara da sağlıcakla doğumlar nasip olsun.
Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin ins.Darısı başınıza kızlar ❤
Siz ne yaptınız? yazıları tam okuyamıyorum var mı güzel haber?Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin ins.
Bende hamileyim ikinci denememizde tuttu.7 hf suan kalp atisinida duyduk cok sukurSiz ne yaptınız? yazıları tam okuyamıyorum var mı güzel haber?
Çok sevindimBende hamileyim ikinci denememizde tuttu.7 hf suan kalp atisinida duyduk cok sukur
Ewet bizdede hareketlilik cok azdi.%2-%5 hepÇok sevindimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sizde de hareketsizlikti problem dimi?