Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar arkadaşlar, benim eşimde azosperm vardı. Cuma günü ameliyat oldu ve sperm bulundu çok şükür bir nefes aldık dedik. Ama sınavımız bitmemiş bu sefer de yumurtalar döllenmedi. Embriyologa sorduğumda dedi ki sperm hareketsizdi ve kaliteli yumurta sayısı da azdı dedi. 23 yumurta toplandı sadece 6 tanesine işlem uygulanmış ve döllenme olmamış. Aklım almıyor bu kadar büyük bir durumu aştıktan sonra nasıl yine tıkandık diye. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ya da bu durumu aşan? Bugün son kez arıyacak embriyolog bölünme olup olmadıgını söylemek için. Bunun bir mucize olacağını söyledi. Ama ben o mucizeyi bekliyorum. Dua edin kızlar mucizem gelsin🙏😣
Allah yardimcin olsun canim güzel haberlerle dönersin insallah🙏cok zor bu surecler😔

Umut dolu hikayeleri ben okudukça inancım arttı canım ben ilaç kullanmadim 1 ay önce öğrendik hız morfoloji dusuklugunu hemde 2.çocuk icin 7 aydır denerken öğrendik. Sperm değişken değerlere sahip olabiliyor. Vitamin desteği önemli bu noktada . Ben yaptıklarımı anlatayım 1 aydan az sürede düzelmeler oldu kısmen. Keciboynuzu kürü yaptım sabah akşam ac karnına saracoglunun. Yine soğuk sıkım keciboynuzu özü, evicap e vit 200 lük, supradyn energy focus , bal ari sütü polen karışımı aldık sabah akşam onu da yedi . Guzel etkiledi inşallah sizde de işe yarar . Bu ay da havuç suyu vermek istiyorum uyumadan once , keciboynuzu kurunu bırakıyorum . Doktorunuz takviye ilaç ismi verir belki sorun yinede . Umudunu kesme düzelir inşallah sağlıcakla gelir bebislerimiz tez zamanda. Eşinde azaltsin hiç değilse sigarayı .
Senin yaptıklarını hemen hemen aynısını yapıyoruz biz de. Morfoloji 2. İleri hızlı 17. Düzelme oldu mu sen de gebelik ?

Merhaba kızlarlar, Allah gönüllerimizdekileri bizlere nasip etsin inş.
İleri hareketli sperm azlığı durumu için neler yapıyorsunuz acaba, biz de yeni başlayacağız bitkisel method önerilerine ihtiyacım var benimde, neler yapalım.

merhaba kızlar, bizim de harekette düşüklük var morfoloji %2. imkansız değil ama gebelik zaman alır dedi doktor. şimdi bir kaç kür deniyoruz, keçiboynuzu ve bal+çörek otu+tarçın. bu değerlerle doğal yollardan hamile kalan var mı?

Evet yarıyor azosperm değilse. Keciboynuzu kürünü uygulayın saracoglu tarifi . Keciboynuzu özü kullanın. Bal polen arı sütü karışımı alın aktarsa markaların var bu karışımları. Geceden zeytin yağinda 2 kuru incir bekletin ac karnına yesin eşiniz incirleri . Supradyn energy focus alın içsin eşiniz. Ben bunları düzenli yaptim şükür değerler çok güzel oldu ve hamileyim . Sizlerde beklemeden bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Rabbim bana ve bebeğime de sağlık versin 🤗
Allah bebeğinizi size bağışlasın. bu kürlerle kaç ayın sonunda sonuç aldınız? ne kadardır cocuk deniyordunuz?

Merhaba kizlar ewimde sprem haraketsizliyi sorunu var 2yil3aylik evliyiz güc hamile kalmadim.Aranizda bu sorun olup hamile kalan varmi banada umut olur

Çok şüküt bn hareket sorunu varıkoselden dolayı olabılır baktırdınız mı ilk ona baktırın ve eşim bol bol incşr yedı
Baktirdik vaeikosel yok ueraplazma vardi ama tedavi oldu 9 ay once
Sperm sayisi iyi 250milyon aktiv 24%haraketsiz 58%😔

Aktıv hareket 28 se ıyı fena degılkı pharmaton ve zınco kullandı eşim ve bolca incir ve bn ovulasyon yapıp yumurtlama gunumde maydanoz buharı yaptım
Wimdi hamilemisiniz?
Bilemiyorumki aqlunatasyon da var doktor sadece e vitamini ve qammafertil yazdı onlarda fark yaratmadı
Benim yumurtlamam qayet iyi adetin 10cu gunu artik catlamiw oluyo

Wimdi hamilemisiniz?
Bilemiyorumki aqlunatasyon da var doktor sadece e vitamini ve qammafertil yazdı onlarda fark yaratmadı
Benim yumurtlamam qayet iyi adetin 10cu gunu artik catlamiw oluyo
Çok şükür gebeyım biz ilk proxeed olus kullandık ama bı etkı etmedı ama pharmaton ve zınco cok faydalı geldı ve incir tabı dualar ve varıkosel ameliyatı aglutunasyon varsa celalettın peruyu onerırım bı arastırın çok iyi erkek sıkıntılarında

Çok şükür gebeyım biz ilk proxeed olus kullandık ama bı etkı etmedı ama pharmaton ve zınco cok faydalı geldı ve incir tabı dualar ve varıkosel ameliyatı aglutunasyon varsa celalettın peruyu onerırım bı arastırın çok iyi erkek sıkıntılarında
Tebrik ederim InwaAllah sagsalim kucaginiza alırsınız bebeginizi
Doktor tavsiyesi için tewekkurler ama biz Azərbaycanda yawiyoruz oraya gelemem😔

Selam kızlar bende katıldım aranıza.
Eşimin sperm test sonucunda sayımız 140 mılyon ancak ileri hareketli sperm 0
Ve çocuk oluşumu için bu 0 ın en az 35 olması gerekiyormuş.
Bunun için NORTH VITAL die bi vitamin ve bunun yanında aktardan alınan özel karışım macun ve sabah aksam yıne bikaç bitki karısımı cay ıcıyor.
bunların dısında hergun nar, bitter çikolata, havuç, cevz badem ve fındık veriyorum.
Daha adam akıllı bunlara baslayalı 2 hafta oldu.
Değerleri bu seklde olup ta düzelen hamile kalan var mı ?

X