Arkadaşlar bende 2 senedir 2. Çocuk için uğraşıyorum.bende hiç bir problem yok dün rahim filminde çekildim temiz çıktı.2 senedir eşimi ancak ikna ettim ve sperm testi yaptırdık.sayı 1 milyon.çok az.doktor varikosal olabilir.ultrason çektir,eğer öyleyse ameliyat dedi.ameliyatla düzelmezse tüp bebek dedi.bu şekilde hamile kalmanın imkansız dedi.bi kaç sene sonra tamamen biter ve kısır olursun dedi.yada ameliyat olmam dersen direk tüp bebek yaptırın zaman kaybetmeyin dedi.şok olduk hiç beklmiyofuk.eşim ultrasonuda ameliyatından kabul etmiyor.kendisi doğal bi macun yaptırmış.garanti vermişler güya sperm arttırır die.sperm sayısı az olupta gebe kalan varmı? veya varikosal olup ameliyat olmadan gebe kalan?Ne gibi kürtler uyguladınız?
Aynen öyle.benim içinde farketmez ama tüp bebek maliyetli biraz.bir kaç ay macunları kullansın inşallah sonuç alırız.alamazsakta inşallah ikna ederim tüp bebeğe eşimiSenin yerinde olsam once tup sonra ameliyat dusunurdum. Insallah en kisa zamanda bebisinize kavusursunuz. Imkansiz olmasinda yeter ki bir yolu olsun ha tup bebek olmus ha dogal sonuc olumlu olsun kuzum yeter ki
Tedavi mi oldu eşin?Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.
İmpryl ilacını kullanıyoruz, keçiboynuzu kürü ve pekmezi bol bol havuç ve cerezTedavi mi oldu eşin?
Ne kadar zamanda fayda etti acaba degerleriniz iyi artmis bizde kullaniyoruzdaİmpryl ilacını kullanıyoruz, keçiboynuzu kürü ve pekmezi bol bol havuç ve cerez
3 hafta bittiNe kadar zamanda fayda etti acaba degerleriniz iyi artmis bizde kullaniyoruzda
Gunde kac defa aliyor ilaciİmpryl ilacını kullanıyoruz, keçiboynuzu kürü ve pekmezi bol bol havuç ve cerez
Ne guzel faydasi olmus insallah bizede olur siz ne kadardir deniyorsunuz3 hafta bitti
15 ayımız oldu ama maalesef halen gebelik yok. İlaç günde bir kezGunde kac defa aliyor ilaci
Ne guzel faydasi olmus insallah bizede olur siz ne kadardir deniyorsunuz
Degerleriniz artmis masallah insallah bebis haberlerinide verirsiniz burdan Rabbim isteyen herkese nasip etsin15 ayımız oldu ama maalesef halen gebelik yok. İlaç günde bir kez
Allah razı olsun canım.. biz de bekliyoruzDegerleriniz artmis masallah insallah bebis haberlerinide verirsiniz burdan Rabbim isteyen herkese nasip etsinbizim degerlerimiz gibi olup hamile olanlari da okudum ama bizde yok hala zamani var demek ki napalim dua etmekten baska care yok
mAŞALLAH DEĞERLERİNİZ çok güzel artmış... ne kadar zamanda arttı ve neler kullandınız acabaKızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.
Morfoloji için ne yaptınız bizimki de sıfır15 ayımız oldu ama maalesef halen gebelik yok. İlaç günde bir kez
Kızlar üstte yazmıştım. İmpryl ilacı keçiboynuzu kürü ve pekmezi, havuç,badem,nohut vb kullandıkMorfoloji için ne yaptınız bizimki de sıfır
Onu gördüm de morfoloji için farklı bişey yaptınız mı diye merak etmiştim sayı bayağı iyi artmış maşallahKızlar üstte yazmıştım. İmpryl ilacı keçiboynuzu kürü ve pekmezi, havuç,badem,nohut vb kullandık