Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba benim eşimde hız sayı ve morfoloji sorunu var doktor çakşır otu önermiş esime aktar bu macunu vermiş içinde çakşır var demiş ama yazmıyor bide araştırdığım kadarıyla içinde sidenafil varmış acaba kullanan var mı bundan?

içinde baya faydalı sey var kullansın bırakmasın arı sütü polen ginseng karısımı cok iyi geliyo diyorlar bizimde sayı ve morfoloji sorunu var malesef

Kızlar selam Sizin yönlendirmenize ihtiyacım var çünkü hiç aklımızda olmayan şeyler öğrendik ve hiç bilgimiz yok 1 senedir evliyim çocuk istiyoruz ve 2 3 ay olmayınca doktora gittik bende bir problem çıkmadı eşimin spermiogram testinde MORFOLOJİ:%2 İleri doğru hızlı hareket; 12 çıktı geri kalan sperm sayısı vs hepsi normal çıktı. Doktor bize dalga geçer gibi açıklama yapmadan 1 sene çocuk deneyin olmazsa gelin dedi ve açıklama yapmadı vitamin vs hiç bir şey vermedi kendi araştırmamla bu sonuçların normal olmadığını tespit ettim doğal yolla çocuk sahibi olabilirmiyim sizce veya ilave kullanmam gereken bir şey var mı değerleri cidden kötü mü ? Uzun yazdım hakkınızı helal edin

Eklentiler

• 78E670E0-3513-4D85-9BE5-94B46C152AF1.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 9BC26546-612C-4D75-8ADB-16137AC78B7D.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 42
Gözüm aydın canım. çok sevindim duaların içinde allah razı olsun.

Bu kadar yumurtadan işleme uygun az çıkması çok enteresan burada bir sorun var. İnşallah bölünme olmuştur ama olmamışsa bunu çözün. Özellikle iyi bir lab. Olan merkez bulun. Allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar bu ay tedaviye başlıycaz tüp bebek öncesi nasıl bir hazırlık yapmamız lazım erkek için cevap verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar bu ay tedaviye başlıycaz tüp bebek öncesi nasıl bir hazırlık yapmamız lazım erkek için cevap verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Canim daha once baslamani tavsiye ederdim takviyelere.esinde tam olarak ne sorun var bilmiyorum ama tup bebekte kadininda hazirligi cok onemli.ben ilk tedavide sadece esime yonlenmistim kendime hic birsey yapmamistim o tedavide nasip olmadi.ikinci tedavimde ben 3 ay boyunca impyl kullandim esimin hareket problemi vardi o zaten 1 yil araliksiz antioksidan kullandi.ben son bir ay havuc suyu verdim hergun.ari sutubal polen yedik esimle hergun.bu tedavide embriyolar 5 e kadar gidebildi cok sukur.suan 9 hflik gebeyim.ben impryl bende cok faydasi oldugunu dusunuyorum.arastirmani oneririm canim.

Hayırlı olsun gebeliğiniz öncelikle bende bir sıkıntı yok eşimde hareket ve morfoloji de problem var bizde Kaan hocaya gittik bundan yaklaşık 1 sene önce Kaan hoca bizde impryl tavsiye etti . kullandık 4 ay flan eşimde sayıya katkısı oldu onun dışında faydasını görmedik biz

kizlar gunaydin benim esimdede hiz problemi var bi ay sperra isimli takviyeyi kullandik keciboynuzuyla beraber 15ten 21e cikmis sayi artmis hareketsizler azalmis yasadigimiz yerde sperrayi bulayinca eczaneden ayni dedigi bi ilac aldim ama bunun spermle ilgili bi faydasini bulamadim dunden beri multi vm ilacin adi aslimda icerigine baktim sperradaki vitaminlerin cogu var siz hic kullandiniz mi ? yoksa eski ilaci mi alalim gidip.

Canim bendede problem yoktu.ama ben kendimede takviyelr kullanarak olan sansimi arttirmak istedim.bizde esime o kadar takviye kullandikki harekettelilikte cok az yok denecek ilerleme oldu.cok sukur zaten okadarida ted.yetti.ins sizde tedavinizde guzel sonuclar alirsiniz.

normal yolla mi gebe kaldiniz acaba onceki konusmalara baktim ama goremedim. benm esimdede hareket problemi var nasil takviyeler kullandiniz acaba siz? saglikla mucaginiza alirsiniz insallah bebeginjzi

Sayı kactan kaça yukseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…