içinde baya faydalı sey var kullansın bırakmasın arı sütü polen ginseng karısımı cok iyi geliyo diyorlar bizimde sayı ve morfoloji sorunu var malesefKızlar merhaba benim eşimde hız sayı ve morfoloji sorunu var doktor çakşır otu önermiş esime aktar bu macunu vermiş içinde çakşır var demiş ama yazmıyor bide araştırdığım kadarıyla içinde sidenafil varmış acaba kullanan var mı bundan?Eki Görüntüle 2552353
Siz ne kullanıyorsunuziçinde baya faydalı sey var kullansın bırakmasın arı sütü polen ginseng karısımı cok iyi geliyo diyorlar bizimde sayı ve morfoloji sorunu var malesef
neler kullanmıyoruz kiii neofortil vitamin kullanıyo keciboynuzu özü bide 2 macun onlarında resimlerini atıyorumSiz ne kullanıyorsunuz
İçeriğini d atabilir misin ya karşılaştırcam bizimkiyleneler kullanmıyoruz kiii neofortil vitamin kullanıyo keciboynuzu özü bide 2 macun onlarında resimlerini atıyorum
Gözün aydın canım şimdi okudum çok geçmiş olsun. Sırada bebek var inşallah.Yok canım ama ilk muayeneye gittigim de bu hastalar genelde tüp bebek yöntemiyle hamile kalabilir dedi 2 tane minik polip varmış onları almış onun dışında sorun yok dedi
Gözüm aydın canım.Kızlar ben doğum yaptım, bebeğim 1 haftalık oldu bile :) Ben de o da iyiyiz şükürDoğuma giderken hep sizlere de dua ettim. Sezeryandan sonra bebeği hemen babası ile odaya yolladılar, ben sonra çıktım. O bekleme kısmında dua ettim ettim ağladım. Ben bu duyguyu yaşadım, inşallah her birinize kısmet olsun. Hamile olanlara da sağlıcakla doğumlar nasip olsun.
Bu kadar yumurtadan işleme uygun az çıkması çok enteresan burada bir sorun var. İnşallah bölünme olmuştur ama olmamışsa bunu çözün. Özellikle iyi bir lab. Olan merkez bulun. Allah yardımcımız olsun.Merhabalar arkadaşlar, benim eşimde azosperm vardı. Cuma günü ameliyat oldu ve sperm bulundu çok şükür bir nefes aldık dedik. Ama sınavımız bitmemiş bu sefer de yumurtalar döllenmedi. Embriyologa sorduğumda dedi ki sperm hareketsizdi ve kaliteli yumurta sayısı da azdı dedi. 23 yumurta toplandı sadece 6 tanesine işlem uygulanmış ve döllenme olmamış. Aklım almıyor bu kadar büyük bir durumu aştıktan sonra nasıl yine tıkandık diye. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ya da bu durumu aşan? Bugün son kez arıyacak embriyolog bölünme olup olmadıgını söylemek için. Bunun bir mucize olacağını söyledi. Ama ben o mucizeyi bekliyorum. Dua edin kızlar mucizem gelsin
Insallah canım hayırlısıyla başlasaydık tedaviye beklemekten sıkıldımGözün aydın canım şimdi okudum çok geçmiş olsun. Sırada bebek var inşallah.
Geç olsun güç olmasın canım. Negatif almak daha kötü. Rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Insallah canım hayırlısıyla başlasaydık tedaviye beklemekten sıkıldım
Canim daha once baslamani tavsiye ederdim takviyelere.esinde tam olarak ne sorun var bilmiyorum ama tup bebekte kadininda hazirligi cok onemli.ben ilk tedavide sadece esime yonlenmistim kendime hic birsey yapmamistim o tedavide nasip olmadi.ikinci tedavimde ben 3 ay boyunca impyl kullandim esimin hareket problemi vardi o zaten 1 yil araliksiz antioksidan kullandi.ben son bir ay havuc suyu verdim hergun.ari sutubal polen yedik esimle hergun.bu tedavide embriyolar 5 e kadar gidebildi cok sukur.suan 9 hflik gebeyim.ben impryl bende cok faydasi oldugunu dusunuyorum.arastirmani oneririm canim.Arkadaşlar bu ay tedaviye başlıycaz tüp bebek öncesi nasıl bir hazırlık yapmamız lazım erkek için cevap verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Hayırlı olsun gebeliğiniz öncelikle bende bir sıkıntı yok eşimde hareket ve morfoloji de problem var bizde Kaan hocaya gittik bundan yaklaşık 1 sene önce Kaan hoca bizde impryl tavsiye etti . kullandık 4 ay flan eşimde sayıya katkısı oldu onun dışında faydasını görmedik bizCanim daha once baslamani tavsiye ederdim takviyelere.esinde tam olarak ne sorun var bilmiyorum ama tup bebekte kadininda hazirligi cok onemli.ben ilk tedavide sadece esime yonlenmistim kendime hic birsey yapmamistim o tedavide nasip olmadi.ikinci tedavimde ben 3 ay boyunca impyl kullandim esimin hareket problemi vardi o zaten 1 yil araliksiz antioksidan kullandi.ben son bir ay havuc suyu verdim hergun.ari sutubal polen yedik esimle hergun.bu tedavide embriyolar 5 e kadar gidebildi cok sukur.suan 9 hflik gebeyim.ben impryl bende cok faydasi oldugunu dusunuyorum.arastirmani oneririm canim.
Canim bendede problem yoktu.ama ben kendimede takviyelr kullanarak olan sansimi arttirmak istedim.bizde esime o kadar takviye kullandikki harekettelilikte cok az yok denecek ilerleme oldu.cok sukur zaten okadarida ted.yetti.ins sizde tedavinizde guzel sonuclar alirsiniz.Hayırlı olsun gebeliğiniz öncelikle bende bir sıkıntı yok eşimde hareket ve morfoloji de problem var bizde Kaan hocaya gittik bundan yaklaşık 1 sene önce Kaan hoca bizde impryl tavsiye etti . kullandık 4 ay flan eşimde sayıya katkısı oldu onun dışında faydasını görmedik biz
normal yolla mi gebe kaldiniz acaba onceki konusmalara baktim ama goremedim. benm esimdede hareket problemi var nasil takviyeler kullandiniz acaba siz? saglikla mucaginiza alirsiniz insallah bebeginjziCanim bendede problem yoktu.ama ben kendimede takviyelr kullanarak olan sansimi arttirmak istedim.bizde esime o kadar takviye kullandikki harekettelilikte cok az yok denecek ilerleme oldu.cok sukur zaten okadarida ted.yetti.ins sizde tedavinizde guzel sonuclar alirsiniz.
Sayı kactan kaça yukseldiHayırlı olsun gebeliğiniz öncelikle bende bir sıkıntı yok eşimde hareket ve morfoloji de problem var bizde Kaan hocaya gittik bundan yaklaşık 1 sene önce Kaan hoca bizde impryl tavsiye etti . kullandık 4 ay flan eşimde sayıya katkısı oldu onun dışında faydasını görmedik biz
24 milyondan 56 milyona kadar yükseldiSayı kactan kaça yukseldi