Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaklaşık 1 yıldır deniyorduk bizde olmuyordu.yasım da 33.biz de eşimle biraz paniğe kapıldık.Doktora tüp bebek yaptırmak istediğimiz söledik.Doktorumuz 35 e kadar hiçbi uygulama yapmam dedi.Sebepsiz infertilitelerde en az 2 yıl denememiz gerektiğini söyledi.En son gittiğim doktor gerçekten cok iyi bi doktor.diğer illerden bile hastaları geliyordU.Vitamin hapından snra morfoloji yine 1 çıkmıştı.Doktorumuz morfoloji çok katı kurallara göre bakılıyor dedi.Hiç üzerinde bile durmadı

Anlıyorum bize de iki yıl oldu ama gebelik oluşmadı malesef

Ben tam artık olmayacak dediğim zaman hamıle kaldım.Sanırım biraz da kafayı boşaltmam gerekiyor.Allah tez zamanda nasip eylesin inşşş
benim eşim ilaç falan hiç bişey kullanmıyor
Amin inşallah siz de inşallah hayırlısı ile kucağıniza alirsiniz Allah annesine babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat eylesin insallah

Ne guzel ya adiniza sevindim. Okadar spermi tek tek incel3m3 imkanlari zaten yokki ortalama incelenip soyleniyor işte. Rabbim kucaginiza nasip etsin.. insallah bu sekilde olan herkese de birgun nasip olur digerlerinide..

Tebrikler saglikla kavusun .Ben de 1 ve 2 arasinda gelip giden morfoloji ile hamile kaldim. Yeter ki Allah ol desin .

sayı ve hız iyiymiş sizin normal yolla kalırsın zaten canımm malesef morfoloji ile birlilte sayı ve hızımızda dusuk bzm doktor tup bebek diyor bu degerlere
Degerleriniz nasil bilmiyorumama biz de cok meşakkatli yollardan geçtik. Ileri hiz 0 dı .Morfoloji bazen 1 bazen 2 .Dna hasari vardi yuksek oranda .
Bana da bir tup bebek dr u asla dogal yoldan hamile kalamazsin dedi .Ve hamile kaldim. Oğlum 13 aylık oldu .Hala o adamın dedikleri kulaklarimdan silinmedi .

bizim değerlerimiz canım sonucu almaya tek gittim esim isteydi hastaneden aglayarak cıktım duyduklarım karsısında bana normal yolla ve asılama imkansız tup bebekle belki dediler oda kesn degıll

Eklentiler

• 52D7B05D-2D69-45A0-8702-C20411464787.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 83
sayı ve hız iyiymiş sizin normal yolla kalırsın zaten canımm malesef morfoloji ile birlilte sayı ve hızımızda dusuk bzm doktor tup bebek diyor bu degerlere
Asla umudunu yitirme canım bizim de yüzde 3 hareket yüzde 3 morfoloji ydi. Keciboynuzu kürü yap e vitamini al supradyn icir incir yedir dikkat edin sık sık ilişki deneyin yeniler kendini hücreler.

Asla umudunu yitirme canım bizim de yüzde 3 hareket yüzde 3 morfoloji ydi. Keciboynuzu kürü yap e vitamini al supradyn icir incir yedir dikkat edin sık sık ilişki deneyin yeniler kendini hücreler.
evet canımm kecıboynuzu kürü caksır suyu iciyo proxeed plus kullanıyo bizm sonuclar böyle

Eklentiler

• 39ED3EF6-16DC-474C-8921-CB88D569841B.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 83
Canim değerleriniz güzel bir kac takviyeyle çok daha güzel olacaktır. Eşine saracoglunun keciboynuzu kurunu yap . Evicap 200 lük e vitamini al icir . Bide supradyn energy focus al kullansın
Doktor bir tane takviye verdi ama onu da hiç burda okumadim açıkçası ne yapıcaz. Bilmiyorum

Kızlar biz sperm dna hasarı testi yaptırdık. 12 yazıyor. Bu kötü mü..? Morfoloji 2 yada 3çıktı. İleri hız bi %10çıktı. B ileri hız 25çıktı. Bikere A İleri hız yok b ileri hız %45çıktı. Aklım iice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…