Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar biz sperm dna hasarı testi yaptırdık. 12 yazıyor. Bu kötü mü..? Morfoloji 2 yada 3çıktı. İleri hız bi %10çıktı. B ileri hız 25çıktı. Bikere A İleri hız yok b ileri hız %45çıktı. Aklım iice karıştı
Sayı kaçtı
Önce umudun hep olsun inan sonra vitamin takviyelerine başka inşallah düzelir

bizim değerlerimiz canım sonucu almaya tek gittim esim isteydi hastaneden aglayarak cıktım duyduklarım karsısında bana normal yolla ve asılama imkansız tup bebekle belki dediler oda kesn degıll
Ileri hızınız çok düşük normal yolla çok zaman alir fazla vakit kaybetmeyin derim .morfoloji de 1 evet normal yolla olan oluyor ama yüzde 1 2 anca .bizde morfolojik 2 1 ,bu ara 5 çünkü Varikosel ameliyatı oldu eşim ama 6 yıldır normal yolla gebe kalamadim malesef .Siz de fazla vakit kaybetmeyin uzun süredir deniyorsaniz.

Ileri hızınız çok düşük normal yolla çok zaman alir fazla vakit kaybetmeyin derim .morfoloji de 1 evet normal yolla olan oluyor ama yüzde 1 2 anca .bizde morfolojik 2 1 ,bu ara 5 çünkü Varikosel ameliyatı oldu eşim ama 6 yıldır normal yolla gebe kalamadim malesef .Siz de fazla vakit kaybetmeyin uzun süredir deniyorsaniz.
ileri hızlı 5 ileri yavas hareketli 31 toplamı 36 oluyor canımm asılama veya tup bebek deniycem 1 yıllık evliyim daha

Saklicennet Saklicennet kuzum her sey guzel olacak inanıyorum. Kimyasaldan sonra muradina kavusan cok. Bknz :Ben :) Allah yeniden nasip etsin ve saglikla kavus insallah .
ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 canim yazdigin cevabı okudum ama bir turlu cevap atamadim memlekette telefon cekmiyordu.Sonra tatil vs derken ancak girebildim .
Hep aklimdasin.Allah yardımcın olsun seni guzel haberlerle mutluluktan uçursun.
Allah razı olsun canım❤

Kızlar biz sperm dna hasarı testi yaptırdık. 12 yazıyor. Bu kötü mü..? Morfoloji 2 yada 3çıktı. İleri hız bi %10çıktı. B ileri hız 25çıktı. Bikere A İleri hız yok b ileri hız %45çıktı. Aklım iice karıştı
Hasar Yok.
İleri hızla ilgilide bir problem Yok a ve b nin toplamı %32 ve üstü ise sorun yok. Değerlerin yanın da referans aralığı vardır.

Selam kızlar nasılsınız? ? Ben daha polipi aldıramadım. Perşembe polip ameliyatı olacağım. Sonrasında da transfer tarihini belirleriz heralde. İnşallah miniklerim tutunur bir aksilik olmaz.

Eşimin kardeşi yeni evlendi hamileymiş. Onu duyduğumdan beri kendime gelemiyorum. Çok etkilendim ondan. Rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Ben artik etkilenmiyorum. Cünkü benden sonraki herkes doğurdu siradakilerde geliyor :)
Rabbim isteyen herk4se versin.üzülme bu hayattaki tek gorevimiz anne baba olmak deģil tadini cikar gez toz yapamadiklarini yao vs olunca zaten butun hayatini kapsiyacak diye düşün :) insallah Rabbim tez vakitte versin size ve hepimize.

Antibiyotik tedavisi gördük canım sonraki tahlilde geçmişti
Merhaba üçüzlere mi hamilesiniz? Bir arkadaşıma yardımcı olmak için aglütinasyon problemiyle uğraşan üye arıyordum isminizi unutmuştum buldum ve üçüz sayfasındaki yazınızı okudum. Hayırlı olmasını diliyorum. Aşılamamı yaptırdınız? Çok sevindim gerçekten.

Merhabalar. Kızlar benim eşimde de geç inmemiş testis ameliyatından kaynaklı oligospermi var. Azospermiye çok yakın. Ilk tedavimizde ilaç tedavisiyle normal yolla gebe kaldım. Oğlum 5 yaşında. Şimdi 2. Çocuğu istiyoruz allah izin verirse.esleriniz hangi ilaçları kullanıyorlar
Bu arada allahtan umudu kesmeyin. Bize dr umuz tüp bebekle bile şansınız çok az demişti. 6_7aylik tedaviyle normal yolla oldu

Merhabalar. Kızlar benim eşimde de geç inmemiş testis ameliyatından kaynaklı oligospermi var. Azospermiye çok yakın. Ilk tedavimizde ilaç tedavisiyle normal yolla gebe kaldım. Oğlum 5 yaşında. Şimdi 2. Çocuğu istiyoruz allah izin verirse.esleriniz hangi ilaçları kullanıyorlar
Bu arada allahtan umudu kesmeyin. Bize dr umuz tüp bebekle bile şansınız çok az demişti. 6_7aylik tedaviyle normal yolla oldu
Gerçekten mucizevi bir şey. Gebe kaldığınız da değeri neydi acaba eşinizin. İnşallah 2. Ye de en koşa zaman da kalırsınız.

• Beğen
Reactions: H M
Gerçekten mucizevi bir şey. Gebe kaldığınız da değeri neydi acaba eşinizin. İnşallah 2. Ye de en koşa zaman da kalırsınız.
Inşallah isteyen herkese versin allahım
Değerler 6milyon civarıydı en son olctugumuzde.ama ondan once hamile kalmisim canim. Simdi yine degerler 10bin civari.

Evet çok haklısınız bende 6 yıldır hiç gebe kalamadım varikosel ameliyatı oldu eşim
Tüp bebeğe başlayacağız

Eşimin kardeşi yeni evlendi hamileymiş. Onu duyduğumdan beri kendime gelemiyorum. Çok etkilendim ondan. Rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
mümkün olduğunca şimdilik uzaklaşmakta fayda var inanınki anlayışla karşılayacaklardır

Merhaba üçüzlere mi hamilesiniz? Bir arkadaşıma yardımcı olmak için aglütinasyon problemiyle uğraşan üye arıyordum isminizi unutmuştum buldum ve üçüz sayfasındaki yazınızı okudum. Hayırlı olmasını diliyorum. Aşılamamı yaptırdınız? Çok sevindim gerçekten.
Evet üçüzlere hamileyim ama birisi sıkıntılı oldugu için redüksiyon önerildi ama onda da hepsini kaybetme riskim varmıs.çok zor günler geçiyorum bu ara ondan gruba yazamadım.aşılama ile hamile kaldım canım senin de haberlerini okuyorum güzel günler gelicek inşallah

X