Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah yardımcın olsun. Okuduğumda çok sevinmiştim ama zor günler yaşıyorsun belliki. Dua et nasibi olan doğacaktır inşallah. Çoklu gebelik olur diye aşılamayı neden iptal etmediler. Benim akrabamı tüp bebeğe çevirmişlerdi çoklu gebelik olur diye. Allah yardımcın olsun. İnşallah bende bir gün hamile kalırım.

Reactions: H M
Iyi şeyler düşün allah yardım eder insallah

Keske iptal etselerdi saklıcennet zaten yıllarca ugrasıp bebek sahibi olmaya calısıyoruz sonrasında da birini aldırmak diğerlerini kaybetmek falan bizim için cok zor.inşallah hepimiz mutlu günlere kavusuruz bebeklerimizle

Limonlutaeçınlıkek da ilk 3üz gebeydi birinin alınması gerekliydi ama aldırmadı kendi kendine sonlandı birinin gebeliği. Senin muhakkak aldırman mı gerekli? İnşallah herşey güzel olur inşallah.

Limonlutaeçınlıkek da ilk 3üz gebeydi birinin alınması gerekliydi ama aldırmadı kendi kendine sonlandı birinin gebeliği. Senin muhakkak aldırman mı gerekli? İnşallah herşey güzel olur inşallah.
Ya olurmu olmazmi bilmiyorum ama coğul gebelikten bende biraz tedirginim.acaba tekmi transfer olsam kararsiz kaldim.Benim isteğim saglikli olsun 1 tane olsun du
Kendimde ikiz olduğum icin tirsiyorum biraz ya yani ne bilim olcagi elbette kesin degil ama bide 2 tane olursa mantklimiki bilemedim

Bu mühim bir karar kendin karar vermelisin. Hakkında hayırlı neyse o olur inşallah.

Bu mühim bir karar kendin karar vermelisin. Hakkında hayırlı neyse o olur inşallah.
Elbette ki.. herkes insallah ucüz olsun bilmem ne diye dua ediyor diyorumki çok yanliş lutfen bu sekilde dilemeyin saglikli hayirlisi olsun.ama yok.herkrsin bana dileģi ikiz neden bilmiyorum..sagolsunlar ama yanliş bi dua...
Pskilojik olarak sanirim herkrs soyleyince bu sekilde duşundum.Olacak diye birsey asla yok zaten de hayirlisi artik..Rabbim yardim etsin zor kolay degil cogul gebeliklerde.

Zorluğunu bilmediklerinden. Benim çok tanığım var ikizi olan. Çok kolay gebelik geçirdiler biraz bakmakta problem oldu. Hayırlısı olsun artık.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…