- 30 Ekim 2017
- 6.301
- 6.564
Allah yardımcın olsun. Okuduğumda çok sevinmiştim ama zor günler yaşıyorsun belliki. Dua et nasibi olan doğacaktır inşallah. Çoklu gebelik olur diye aşılamayı neden iptal etmediler. Benim akrabamı tüp bebeğe çevirmişlerdi çoklu gebelik olur diye. Allah yardımcın olsun. İnşallah bende bir gün hamile kalırım.Evet üçüzlere hamileyim ama birisi sıkıntılı oldugu için redüksiyon önerildi ama onda da hepsini kaybetme riskim varmıs.çok zor günler geçiyorum bu ara ondan gruba yazamadım.aşılama ile hamile kaldım canım senin de haberlerini okuyorum güzel günler gelicek inşallah
Iyi şeyler düşün allah yardım eder insallahEvet üçüzlere hamileyim ama birisi sıkıntılı oldugu için redüksiyon önerildi ama onda da hepsini kaybetme riskim varmıs.çok zor günler geçiyorum bu ara ondan gruba yazamadım.aşılama ile hamile kaldım canım senin de haberlerini okuyorum güzel günler gelicek inşallah
Bizde de aglünitasyon pozıtıf gözüküyor ve hiç dr bundan bahsetmediiii neler yaptınızAntibiyotik tedavisi gördük canım sonraki tahlilde geçmişti
Bizde de aglütinasyon var ve hızımız sıfır neler yaptınızAglutinasyom nasıl geçti? Benim de eşimde ileri hız problemi vardı çok şükür geçti ama bu aglutinasyon pozitif çıkmış
Sperm antıkor testi heryerden yapılıyor muSpermlerin birbirine yapışması demek. Ama mühim olan derecesi. Çok ileri derecede spermler hiç haraket edemiyor. Sizde nasıl bilmiyorum ama sperm antikor testi yapılmalı bildiğim kadarıyla.
Laboratuvarlarda yapılıyor diye biliyorum. Yakın lab. Arayıp öğren istersen.Sperm antıkor testi heryerden yapılıyor mu
Teşekkür ederim hep ama hep yardımıma koşan melek Rabbim Dualarını kabul etsınLaboratuvarlarda yapılıyor diye biliyorum. Yakın lab. Arayıp öğren istersen.
Canım benim. Allah razı olsun.Teşekkür ederim hep ama hep yardımıma koşan melek Rabbim Dualarını kabul etsın
Amin Senden de Razı olsunCanım benim. Allah razı olsun. ❤❤❤
İnşallahhhhhhhh hepimizin gönlündeki hakkımızda hayırlı olarak kabul olsun. ❤
Keske iptal etselerdi saklıcennet zaten yıllarca ugrasıp bebek sahibi olmaya calısıyoruz sonrasında da birini aldırmak diğerlerini kaybetmek falan bizim için cok zor.inşallah hepimiz mutlu günlere kavusuruz bebeklerimizleAllah yardımcın olsun. Okuduğumda çok sevinmiştim ama zor günler yaşıyorsun belliki. Dua et nasibi olan doğacaktır inşallah. Çoklu gebelik olur diye aşılamayı neden iptal etmediler. Benim akrabamı tüp bebeğe çevirmişlerdi çoklu gebelik olur diye. Allah yardımcın olsun. İnşallah bende bir gün hamile kalırım.
merhaba kardelen_08 cim. olumlu gelişmeler var mı sende. değerleriniz düzeldi miDikkat edin hepsini bir uygulamayın sonra değerleri yükseltiyor.
Biz antibiyotik tedavisi gördük sadece sonra ki tahlilde gecmişti ama varikosel sebep oluyorsa sık sık tekrarlayabilir demişti doktorBizde de aglünitasyon pozıtıf gözüküyor ve hiç dr bundan bahsetmediiii neler yaptınız
Varıkosel ameliyatı olduk biz 4 ay oldu siz oldunuz muBiz antibiyotik tedavisi gördük sadece sonra ki tahlilde gecmişti ama varikosel sebep oluyorsa sık sık tekrarlayabilir demişti doktor
Özelden msj atmaya çalışıyorum msj kapalı gözüküyor bişey danışmak işitiyordumBiz antibiyotik tedavisi gördük sadece sonra ki tahlilde gecmişti ama varikosel sebep oluyorsa sık sık tekrarlayabilir demişti doktor
Merhaba canım.merhaba kardelen_08 cim. olumlu gelişmeler var mı sende. değerleriniz düzeldi mi
Limonlutaeçınlıkek da ilk 3üz gebeydi birinin alınması gerekliydi ama aldırmadı kendi kendine sonlandı birinin gebeliği. Senin muhakkak aldırman mı gerekli? İnşallah herşey güzel olur inşallah.Keske iptal etselerdi saklıcennet zaten yıllarca ugrasıp bebek sahibi olmaya calısıyoruz sonrasında da birini aldırmak diğerlerini kaybetmek falan bizim için cok zor.inşallah hepimiz mutlu günlere kavusuruz bebeklerimizle
Ya olurmu olmazmi bilmiyorum ama coğul gebelikten bende biraz tedirginim.acaba tekmi transfer olsam kararsiz kaldim.Benim isteğim saglikli olsun 1 tane olsun duLimonlutaeçınlıkek da ilk 3üz gebeydi birinin alınması gerekliydi ama aldırmadı kendi kendine sonlandı birinin gebeliği. Senin muhakkak aldırman mı gerekli? İnşallah herşey güzel olur inşallah.
Bu mühim bir karar kendin karar vermelisin. Hakkında hayırlı neyse o olur inşallah.Ya olurmu olmazmi bilmiyorum ama coğul gebelikten bende biraz tedirginim.acaba tekmi transfer olsam kararsiz kaldim.Benim isteğim saglikli olsun 1 tane olsun du
Kendimde ikiz olduğum icin tirsiyorum biraz ya yani ne bilim olcagi elbette kesin degil ama bide 2 tane olursa mantklimiki bilemedim
Elbette ki.. herkes insallah ucüz olsun bilmem ne diye dua ediyor diyorumki çok yanliş lutfen bu sekilde dilemeyin saglikli hayirlisi olsun.ama yok.herkrsin bana dileģi ikiz neden bilmiyorum..sagolsunlar ama yanliş bi dua...Bu mühim bir karar kendin karar vermelisin. Hakkında hayırlı neyse o olur inşallah.
Zorluğunu bilmediklerinden. Benim çok tanığım var ikizi olan. Çok kolay gebelik geçirdiler biraz bakmakta problem oldu. Hayırlısı olsun artık.Elbette ki.. herkes insallah ucüz olsun bilmem ne diye dua ediyor diyorumki çok yanliş lutfen bu sekilde dilemeyin saglikli hayirlisi olsun.ama yok.herkrsin bana dileģi ikiz neden bilmiyorum..sagolsunlar ama yanliş bi dua...
Pskilojik olarak sanirim herkrs soyleyince bu sekilde duşundum.Olacak diye birsey asla yok zaten de hayirlisi artik..Rabbim yardim etsin zor kolay degil cogul gebeliklerde.