Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah güzel sonuç alırsın . Allah yardimcin olsun .
Sende insallah canim. Guzel dusün zaman ne gerektiriyorsa onu veriyor insana zaten. Yeniyseniz keyfinize bakin belli sorunlar yoksa. Biraz destek alin hiz icin vitamin filan yumurtlama takibinizi bliyorsaniz olur allahin izniyle..

Peki sende hormonlar rahim vs normalmi.. sayet normalse.. stresini atmaya calis ondan gecikiyor sureç...
Adetlerim düzenli 2 kez kontrole gittim ilki 6 ay önce bir sorun gözükmüyor ama yumurta yok şuan yumurtalıklarda dedi, diğerine de bu ay adetimden 1 hafta sonra gittim çok fazla yumurta olduğunu pko dan şüphelendiğini söyledi. Bir hafta sonra hormon testi vericem klomen vericek doktor ama umarım bir sorun çıkmaz

Reactions: H M
Hormon testini ver inşallah en kotü durumda bile pkoya care bulunur allahin izniyle yumurtlama bozuklugu olabilir durumunuzu yavaslatabilir ama takiple denersin hic belli olmaz ilacsiz da olabilir. Bende pko var hafif. Testini yaz soyleriz birseyler yine :)) olurr olr dgerleriniz iyi allahin izniyle.

İnşallah olur ilaç kullanmadan olmasını çok istiyorum, soğan kürü yaptım 1 hafta içtim o sürede sarı akıntılarım geldi belki temizlenmesine yardımcı oldu bilmiyorum ama sonra umudum kırıldı bıraktım onu. Çabuk ruh halim değişiyor kendi haline bırakmak istiyorum galiba ama uğramadığım için mi olmuyor diye de düşünüyorum

Ama takip et yinede arkadasim 3 aylik takipte kalanlar var.yani yumurtlamani catlamasini filan anlamis olur kendini bilmis olursun. Ben dogal takip yaptim ilacli takip yaptim herseyimi not aldim doktoruma soyledim.
Esiinin degerleri guzel gozukuyor sende elinden geleni yap zaman zaman seyrine birakirsin.sonucunda bi bebek gelicekse yorgunlugu olmaz bu isin :) olmadiğinda Allah bas başa kalmamizi istiyor der keyfini cikarir bosverir sonra yine devam edersnz inşallah olucaktir vakit saat gelmisse :)

Evet haklısın. İnşallah hayırlı

Saklicennet kuzum her sey guzel olacak inanıyorum. Kimyasaldan sonra muradina kavusan cok. Bknz :Ben :) Allah yeniden nasip etsin ve saglikla kavus insallah .
ayllllliiiin35 canim yazdigin cevabı okudum ama bir turlu cevap atamadim memlekette telefon cekmiyordu.Sonra tatil vs derken ancak girebildim .
Hep aklimdasin.Allah yardımcın olsun seni guzel haberlerle mutluluktan uçursun.

İnşallah canım. Dualarını eksik etme çok sağol

gercekten mii benim esiminde 1 morfolojisi diğer değerleriniz nasıldı peki

Evet ben de çok umutsuzdum yaklaşık 1 yıldır deniyorduk bizde.hız toplam yüzde 40 tı sınırdaydı tam.Sayıda normaldi.Doktor eşime vitamın verdi.3 ay boyunca keci boynuzu suyunu kaynatıp içti.en son gittiğim doktor sayı iyi hız sınırda ama bebek olur dedi.Morfoloji ile ilgili yorum bile yapmadı.Subjektif diye.2 buçuk ay vitamın hapını kullandı eşim.testi tekrarladık.morfoloji yine yüzde 1 çıkmıştı .

Gerçekten böyle mi söyledi doktor insan kime inanacagini şaşırıyor biz de en son Nisan ayında doktora gittik eşim de morfoloji %1 çıktı ve doktor doğal yolla olacağını söyledi tüp bebek falan önermedi hatta aşılama bile ama siz isterseniz asilama yapabiliriz dedi doktor sonra zaten bir daha doktora gitmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…