Morfoloji kotu sayılmaz 4 e yakin 4 normal kabul ediliyor sadece sayida sorun var gibi incir kürü öneririm. Hormon degerleriniz normalse tabikızlar benimde eşimin sperm testinin bir kısmı sonuçlanmış. sizce nasıl? normal yolla hamile kalabilir miyim?
Morfoloji kotu sayılmaz 4 e yakin 4 normal kabul ediliyor sadece sayida sorun var gibi incir kürü öneririm. Hormon degerleriniz normalse tabi
belki idrar yollarına geri kaçış oluyordur, bir de idrar testi yaptırın idrarda sperm varsa bu durum düzeltilebilir. İdrar vermişken idrar kültürü de verin, enfeksiyon varsa belli olur. Ama gebeliğe engel olacak bir durum yok gibi. Belki volüm az olduğu için hemen gebelik oluşmaz da ilerleyen aylarda olabilir.Peki bu durum negbi şeylere yol açabilir
Eşimle yirmi gündür birlikte olmuyoruz boşalırken canım yanıyor diyor istemiyorum diyor hatta bugün testi yaptıktan sonra zorla yaptım resmen dedi
Ben en iyisi aktara sorayımBen karisim yaptırdım bilmiyorum pharmaton bizde aldk ama kullanmadik agir gelir diye
belki idrar yollarına geri kaçış oluyordur, bir de idrar testi yaptırın idrarda sperm varsa bu durum düzeltilebilir. İdrar vermişken idrar kültürü de verin, enfeksiyon varsa belli olur. Ama gebeliğe engel olacak bir durum yok gibi. Belki volüm az olduğu için hemen gebelik oluşmaz da ilerleyen aylarda olabilir.
ben değil ama eşim kullanıyor canım :))) solgar markasıKızlar folik asit kullanıyor musunuz ? Ben başlamak istiyorum folik asite. Acaba hangisi daha iyi bilgisi olan var mı?
ben folbiol kullaniyorum canimKızlar folik asit kullanıyor musunuz ? Ben başlamak istiyorum folik asite. Acaba hangisi daha iyi bilgisi olan var mı?
Solgar folik asiti ilk defa duydum. Fiyatı ne , eczanelerde var mı ?ben değil ama eşim kullanıyor canım :))) solgar markası
Hmm folbiol bi ara bende kullandım. İnafolic combi diye bi folik asit var onu biliyor musun? Çok iyi diyorlar.ben folbiol kullaniyorum canim
ben internetten aldım canım 90 günlük 30 küsurdu fiyatıSolgar folik asiti ilk defa duydum. Fiyatı ne , eczanelerde var mı ?
doktor kontrolü olmadan kullanılıyomuki bu dediğin canım baktımda bende şimdi faydalı gibiHmm folbiol bi ara bende kullandım. İnafolic combi diye bi folik asit var onu biliyor musun? Çok iyi diyorlar.
Tabi cnm çocuk düşünen herkes düşünebilir demişti benim doktor. Pahalı sma daha faydalı demişti folbiola göre.doktor kontrolü olmadan kullanılıyomuki bu dediğin canım baktımda bende şimdi faydalı gibi
Canım ben bunu kullanıyorumKızlar folik asit kullanıyor musunuz ? Ben başlamak istiyorum folik asite. Acaba hangisi daha iyi bilgisi olan var mı?
ne kadarki fiyatı canımTabi cnm çocuk düşünen herkes düşünebilir demişti benim doktor. Pahalı sma daha faydalı demişti folbiola göre.
Ben anwayden aldım doktorda kullanabilirsin dediKızlar folik asit kullanıyor musunuz ? Ben başlamak istiyorum folik asite. Acaba hangisi daha iyi bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?