• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benimde eşimin sperm testinin bir kısmı sonuçlanmış. sizce nasıl? normal yolla hamile kalabilir miyim?

Eklentiler

• test sonucu.png
    test sonucu.png
    164,8 KB · Görüntüleme: 126
kızlar benimde eşimin sperm testinin bir kısmı sonuçlanmış. sizce nasıl? normal yolla hamile kalabilir miyim?
Morfoloji kotu sayılmaz 4 e yakin 4 normal kabul ediliyor sadece sayida sorun var gibi incir kürü öneririm. Hormon degerleriniz normalse tabi

Peki bu durum negbi şeylere yol açabilir

Eşimle yirmi gündür birlikte olmuyoruz boşalırken canım yanıyor diyor istemiyorum diyor hatta bugün testi yaptıktan sonra zorla yaptım resmen dedi
belki idrar yollarına geri kaçış oluyordur, bir de idrar testi yaptırın idrarda sperm varsa bu durum düzeltilebilir. İdrar vermişken idrar kültürü de verin, enfeksiyon varsa belli olur. Ama gebeliğe engel olacak bir durum yok gibi. Belki volüm az olduğu için hemen gebelik oluşmaz da ilerleyen aylarda olabilir.

belki idrar yollarına geri kaçış oluyordur, bir de idrar testi yaptırın idrarda sperm varsa bu durum düzeltilebilir. İdrar vermişken idrar kültürü de verin, enfeksiyon varsa belli olur. Ama gebeliğe engel olacak bir durum yok gibi. Belki volüm az olduğu için hemen gebelik oluşmaz da ilerleyen aylarda olabilir.

İki kere gebe kaldım ben biri boş gebelik biri de kimyasal gebelikti şimdi ne olacak bilmiyorum gerçekten ama kafam karıştı cuma günü bakalım doktor ne diyecek

Kızlar bu nasıldır internetten alsam

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-15-16-02-21-391.jpeg
    Screenshot_2017-11-15-16-02-21-391.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 78
kızlar ben de ilk defa eşimin tahlil sonucunu paylaşıyorum..

doktorlar hemen aşılama veya tüp bebek diyor.. keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu özü filan yaptık sayımız yükselmedi bundan önceki testte hareketlilik %27 ydi..
kaan aydosa sonuçlarımızı gönderdim,bu ayın 26 sında cevap gelecek..
o zamana kadar ne yapayım ben emodex ya da proxeed plus alayım mı ??

Eklentiler

• Inked22641947_815166045319915_1286983127_o_LI.jpg
    Inked22641947_815166045319915_1286983127_o_LI.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 92
Back