• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aranıza yeni katıldım 6 ay önce esimin hareketlilik sorunu olduğunu öğrendik %8 1 oğlum var ikincisi olmayınca test yaptık sonuç bu 3 ay ilaç kullandı hız değilde sayı 550 milyon oldu tabi bizde sayı sorunu yok hareket sorunumuz nasıl düzelecek hiç bilmiyorum üroloji mi ilaç verir kadın doğum uzmanı mi 3 ay kullandığımız ilacı kendi jinekoloji doktorum yazmıştı yokmu başka yol

Aranıza yeni katıldım 6 ay önce esimin hareketlilik sorunu olduğunu öğrendik %8 1 oğlum var ikincisi olmayınca test yaptık sonuç bu 3 ay ilaç kullandı hız değilde sayı 550 milyon oldu tabi bizde sayı sorunu yok hareket sorunumuz nasıl düzelecek hiç bilmiyorum üroloji mi ilaç verir kadın doğum uzmanı mi 3 ay kullandığımız ilacı kendi jinekoloji doktorum yazmıştı yokmu başka yol

Bir ürolojiye gidin bence

Hmm folbiol bi ara bende kullandım. İnafolic combi diye bi folik asit var onu biliyor musun? Çok iyi diyorlar.
yok canim duymadim en son gittigim tup bebekci bi folik asit daha verdi ama onun adini unuttum simdi

hareketi arttiran havuc kuruydu sanirim birde promen k diye bir ilac var bize onu verdi dr. Zaten onu devlet karsilamiyor gidip direk alabilirsin fiyati pahali ama deger. Siz sayiyi nasil arttirdiniz bu kadar bizim sayi cok az

yok canim duymadim en son gittigim tup bebekci bi folik asit daha verdi ama onun adini unuttum simdi

hareketi arttiran havuc kuruydu sanirim birde promen k diye bir ilac var bize onu verdi dr. Zaten onu devlet karsilamiyor gidip direk alabilirsin fiyati pahali ama deger. Siz sayiyi nasil arttirdiniz bu kadar bizim sayi cok az
fiyatı ne kadardi
F

tam fiyatini bilmoyorum ama bu ilaclarin cogu genelde 170kusur lerde falan satiliyor
Siz sayiyi nasil arttirdiniz?
Metecatrin diye bir ilaç vardı şişelerde folidaysiod diyede vitamin vardı artı keçiboynuzu pekmezi yedirdim pekmez bittikten sonra epimedyumlu macun yedi 120 milyon olan sayı 550 milyona çıktı %³ olan hız yüzde 8e çıktı sayıya göre az bile hareketi bize hareket lazım

Bizde bir de yuvarlak hücre çıktı bugün
Her testte başka bir sorun
Sanırım bizim gerçekten vazgeçmemiz lazım
Bu yuvarlak hücre bizde de yüksek çıktı. 9 milyon çıkmıştı. Yüksek çıkınca ne oluyor? Lökositte 3.6 çıktı. Prolaktinin zaten yüksek. Prolaktinin için endokrin bölümüne gitti eşim hipofizde 0.4 mm kütle varmış. İyi yazacak doktor. Sorun degil ilaçla düzelir demiş.

Benimde bir oglum var ikinci olmuyor
Bizde morfoloji 2 sayi ve hiz iyi bi ara hiz da düşmüştü neofortil kullandi esim urolog yazmıştı ondan midir bilmem bayagi arttı
Sizde bi dr a danışın

Back