• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar oluyor bakın demesi kolay demeyin ben belki bir çogunuzdan kötü haldeydim ama oldu Allah ol desin yeter ki ben vajınusmus eşimde hasar hız morfoloji sayı her dert vardı ama biz ınandık .Size sunu söyleyim tüp bebek dr larına inanmayın 2 kez bizi mahvettiler asla olmaz diye ama ben kulak asmadım gecen hafta yine aradılar gelin zaman kaybetmeyin sizin çocugunuz olmaz diye
Cnm bebişin hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dua et

Kizlar bende hala adet olmadim bat dundu kasik agrilarim var normalde 27 gunde bir adet oluyorum bugun 28.gunum eger yarinda olmazsam bende test yapacagim

kizlar ari sütünü ayri mi aldiniz ya da ari sütü bal polen propolis karisim mi aldiniz? Hangisi daha iyi bizim için? Bir de nereden aldiniz ? Ari sütünü ben daha yeni okudum herşeye faydasi varmiş, alip yüzüme bile süresim geldi:super:

kizlar ari sütünü ayri mi aldiniz ya da ari sütü bal polen propolis karisim mi aldiniz? Hangisi daha iyi bizim için? Bir de nereden aldiniz ? Ari sütünü ben daha yeni okudum herşeye faydasi varmiş, alip yüzüme bile süresim geldi:super:
Kizz cok degerli o yuzune surme yazik olur he

Canim yüz kremleri de çok pahali ari sütünü cildi genclestirmek icin kullanabiliyormuşuz, tabi önce spermleri güzellestirmek daha elzem :) :super:
Oyhhh :halay:30 ml lik kutularda satiliyor cidden cok pahali ama mucizevi bir sey Allah in verdigi sayisiz nimetlerden sadece biri

Back