Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum hepiniz duamdasiniz Rabbim size de nasip etsin .2 gun once falan baska topikten hamile arkadas rüyasında beni gormus hamile oldugumu forumda yazmisim o da mutlu olmus filan hemen anlatmisti ruyasi cikti .Belki Rabbim sizin hamile oldugunuzu bana ruyamda göstercek bilemeyiz ama boyle bir seyi cok isterimmAfilim92 ay canım şimdi gördüm maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah inan çok sevindim bana da dua eder misin :)
Ay inşallah canım inşallah bu grupta hepimiz bir gün inşallah hamileyiz diyecez:)ben inanıyorum Allah tan ümit kesilmezSagol kuzum hepiniz duamdasiniz Rabbim size de nasip etsin .2 gun once falan baska topikten hamile arkadas rüyasında beni gormus hamile oldugumu forumda yazmisim o da mutlu olmus filan hemen anlatmisti ruyasi cikti .Belki Rabbim sizin hamile oldugunuzu bana ruyamda göstercek bilemeyiz ama boyle bir seyi cok isterimm
Hiç öyle hissetme canım tadını çıkar senin yüreğin çok temiz biz kaç gündür böyleyiz burda okuduklarima göre ruh halimiz böyleKizlar surekli anne olacağınızı hayal edin ben surekli örgü örüyorum ve hep icinde bebek düşünüyorum daha gecen gun yün aldim ipciden katalog aldim düşünün yani .Hadi beni geçin de dayimla yengemin 20.sene sonra oldu ya cocugu yeter ki yurekten isteyin .Onlarin zamanında tup bebek gelişmemişti 90larin basi filan degilse coktan olurdu .Simdi her seyin caresi var lutfen uzulmeyin ben de uzuluyorum bakin sanki duygularinizi deprestirmis gibi hissettim kendimi
kızlar balcı konyad
biraz denicem olmadı vitamini ben değiştircem peoxeed gecicemBir melek gelsin belki impryl de sana iyi gelir bilemeyiz ki, hoca israrla veriyorsa bir bildigi vardir kesin. Ben internette okumustum hücre yenileyici özelliğinden dolayi alzeimer hastalarina da veriliyormus faydasi vardir mutlaka
ben de prokseedi merak etmiyor değilim, dur bakalim bir emodexi deneyim ona da geçerim herhaldebiraz denicem olmadı vitamini ben değiştircem peoxeed gecicem
Emodex proxeed den daha iyi kizlar ben oyle dusunuyorum daha ekonomik emodex bir deben de prokseedi merak etmiyor değilim, dur bakalim bir emodexi deneyim ona da geçerim herhalde
Canım inan o kadar çok sevindim ki senin adına. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederim. 2 gündür bakıyorum haber var mı diye sırf senin için girdim şimdi de :)Kizlar 86 cikti
Allah razi olsun canim Rabbim sana da nasip etsin en kisa zamandaCanım inan o kadar çok sevindim ki senin adına. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederim. 2 gündür bakıyorum haber var mı diye sırf senin için girdim şimdi de :)
bakalim canim inşallah biz de faydasini görürüzEmodex proxeed den daha iyi kizlar ben oyle dusunuyorum daha ekonomik emodex bir de
Canım ben de hasta oldum zor atlattım 2 haftada zor geçti. Dikkat et kendine bol C vitamini al.Bu arada sinifimdaki herkes hasta ogrencim suratima öksurdu su an burnum akmaya basladi
Bizimki 8 haftalık oldu bile teyzesi :)Allah razi olsun canim Rabbim sana da nasip etsin en kisa zamanda
Insallah canim bir de caksir suyu almistik omu da deneyebilirsinizbakalim canim inşallah biz de faydasini görürüz
Evet meyveye devam genel olarak cok meyve yerim zaten :)Canım ben de hasta oldum zor atlattım 2 haftada zor geçti. Dikkat et kendine bol C vitamini al.
Bizimki 8 haftalık oldu bile teyzesi :)
Darısı isteyen herkesin başına. Seni hep takip ediyordum ben. Çabalarını görüyordum. Hatta arı sütü bal polen propolis karışımı almıştık senden duyup. Sonrasında hamile kaldım zaten. O süreçte de hep bakıyordum haber var mı diye inan. Çok sevindim o yüzden çok duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde geçer hamileliğin. Bebişin de sağlıklı olur canım.Ayy evet yaaa yazdiktan sonra fark ettim baska biriyle karistirdim :))) hatirladim simdi
Gercekten guvenilir bir yerden alinirsa balli karisim ise yariyor esim ilk basta sabah aksam 2ser kasik yedi kendi ozel kasigiyla .Sonra 1.e dustu.2 hafta once de agir geldigini soyleyip sadece sabahlari tuketmeye baslamisti .Onemli olan takibini yapmak yatili gezmeye giderken bile valize ilk esimin ilaclarini ve takviyelerini koyuyordumDarısı isteyen herkesin başına. Seni hep takip ediyordum ben. Çabalarını görüyordum. Hatta arı sütü bal polen propolis karışımı almıştık senden duyup. Sonrasında hamile kaldım zaten. O süreçte de hep bakıyordum haber var mı diye inan. Çok sevindim o yüzden çok duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde geçer hamileliğin. Bebişin de sağlıklı olur canım.
gunaydin kizlar lutfen karamsar dusunmeyin. Unutmayin her sey dusuncede baslar. Siz beyninizi olacak diye kosullayin. Dogal yoldan ya da tup bebek ne farkeder saglikla kucaginiza alin yeter. İmkansiz diye bir sey yok. Olacak hepinizin bebegi olacak ben inaniyorum. Benim bile olduysa herkesin olur. Bizim maddi durumumuz cok kotu bu kosullarda bile tup bebek yaptiracaktik ama umudumuzu hic kaybetmedik hep gulduk eglendik olacak illaki dedik. Baskalarinin bebeklerini sevdik onlara yardimci olduk. Eltim benden cok kucuk bwnden once hamile kaldi ve ailenin ilk bebegi inanin sevincten agladim hemen hediyeler falan kendi cocugummus gibi. Onun yasadigi sevinci asla yasayamam saniyordum olaganustu geliyorduu. Allahtan umit kesilmezmis sizde kesmeyin.. Ayrica gece boyu aklimdaydiniz yatamadim hep dua ettim. Sizi hic tanimasamda duygularimiz ortakti. Kisa zaman oldu belki ama yurek bagi olustu. TUM İCTENLİGİMLE DUA EDİYORUM ENN YAKİN ZAMANDA ALLAHİM SİZİ DE ARAMİZA KATSİN.. AMİN :)bana da oyle geliyor biliyor musun buradaki herkes teker teker dagilacak birtek ben kalacakmisim gibi hissediyorum