• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 Afilim92 ay canım şimdi gördüm maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah inan çok sevindim bana da dua eder misin :)
Sagol kuzum hepiniz duamdasiniz Rabbim size de nasip etsin .2 gun once falan baska topikten hamile arkadas rüyasında beni gormus hamile oldugumu forumda yazmisim o da mutlu olmus filan hemen anlatmisti ruyasi cikti .Belki Rabbim sizin hamile oldugunuzu bana ruyamda göstercek bilemeyiz ama boyle bir seyi cok isterimm

Kizlar surekli anne olacağınızı hayal edin ben surekli örgü örüyorum ve hep icinde bebek düşünüyorum daha gecen gun yün aldim ipciden katalog aldim düşünün yani .Hadi beni geçin de dayimla yengemin 20.sene sonra oldu ya cocugu yeter ki yurekten isteyin .Onlarin zamanında tup bebek gelişmemişti 90larin basi filan degilse coktan olurdu .Simdi her seyin caresi var lutfen uzulmeyin ben de uzuluyorum bakin sanki duygularinizi deprestirmis gibi hissettim kendimi

Sagol kuzum hepiniz duamdasiniz Rabbim size de nasip etsin .2 gun once falan baska topikten hamile arkadas rüyasında beni gormus hamile oldugumu forumda yazmisim o da mutlu olmus filan hemen anlatmisti ruyasi cikti .Belki Rabbim sizin hamile oldugunuzu bana ruyamda göstercek bilemeyiz ama boyle bir seyi cok isterimm
Ay inşallah canım inşallah bu grupta hepimiz bir gün inşallah hamileyiz diyecez:)ben inanıyorum Allah tan ümit kesilmez

Kizlar surekli anne olacağınızı hayal edin ben surekli örgü örüyorum ve hep icinde bebek düşünüyorum daha gecen gun yün aldim ipciden katalog aldim düşünün yani .Hadi beni geçin de dayimla yengemin 20.sene sonra oldu ya cocugu yeter ki yurekten isteyin .Onlarin zamanında tup bebek gelişmemişti 90larin basi filan degilse coktan olurdu .Simdi her seyin caresi var lutfen uzulmeyin ben de uzuluyorum bakin sanki duygularinizi deprestirmis gibi hissettim kendimi
Hiç öyle hissetme canım tadını çıkar senin yüreğin çok temiz:-) biz kaç gündür böyleyiz burda okuduklarima göre ruh halimiz böyle

Bu arada sinifimdaki herkes hasta ogrencim suratima öksurdu su an burnum akmaya basladi

Canım inan o kadar çok sevindim ki senin adına. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederim. 2 gündür bakıyorum haber var mı diye sırf senin için girdim şimdi de :)
Allah razi olsun canim Rabbim sana da nasip etsin en kisa zamanda

Ayy evet yaaa yazdiktan sonra fark ettim baska biriyle karistirdim :))) hatirladim simdi
Darısı isteyen herkesin başına. Seni hep takip ediyordum ben. Çabalarını görüyordum. Hatta arı sütü bal polen propolis karışımı almıştık senden duyup. Sonrasında hamile kaldım zaten. O süreçte de hep bakıyordum haber var mı diye inan. Çok sevindim o yüzden çok duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde geçer hamileliğin. Bebişin de sağlıklı olur canım.

Darısı isteyen herkesin başına. Seni hep takip ediyordum ben. Çabalarını görüyordum. Hatta arı sütü bal polen propolis karışımı almıştık senden duyup. Sonrasında hamile kaldım zaten. O süreçte de hep bakıyordum haber var mı diye inan. Çok sevindim o yüzden çok duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde geçer hamileliğin. Bebişin de sağlıklı olur canım.
Gercekten guvenilir bir yerden alinirsa balli karisim ise yariyor esim ilk basta sabah aksam 2ser kasik yedi kendi ozel kasigiyla .Sonra 1.e dustu.2 hafta once de agir geldigini soyleyip sadece sabahlari tuketmeye baslamisti .Onemli olan takibini yapmak yatili gezmeye giderken bile valize ilk esimin ilaclarini ve takviyelerini koyuyordum

Aynen hiç aksatmadık biz de. Emodexin de etkisi olmuştur. Bir de eşim daha umutsuzdu mesela. Ben hep güçlü durmaya çalıştım. İyi olacak dedim. Onun yanında durdum. O yüzden inanın kızlar siz de dua edin. Stres her hastalığın sebebi.

bana da oyle geliyor biliyor musun buradaki herkes teker teker dagilacak birtek ben kalacakmisim gibi hissediyorum
gunaydin kizlar lutfen karamsar dusunmeyin. Unutmayin her sey dusuncede baslar. Siz beyninizi olacak diye kosullayin. Dogal yoldan ya da tup bebek ne farkeder saglikla kucaginiza alin yeter. İmkansiz diye bir sey yok. Olacak hepinizin bebegi olacak ben inaniyorum. Benim bile olduysa herkesin olur. Bizim maddi durumumuz cok kotu bu kosullarda bile tup bebek yaptiracaktik ama umudumuzu hic kaybetmedik hep gulduk eglendik olacak illaki dedik. Baskalarinin bebeklerini sevdik onlara yardimci olduk. Eltim benden cok kucuk bwnden once hamile kaldi ve ailenin ilk bebegi inanin sevincten agladim hemen hediyeler falan kendi cocugummus gibi. Onun yasadigi sevinci asla yasayamam saniyordum olaganustu geliyorduu. Allahtan umit kesilmezmis sizde kesmeyin.. Ayrica gece boyu aklimdaydiniz yatamadim hep dua ettim. Sizi hic tanimasamda duygularimiz ortakti. Kisa zaman oldu belki ama yurek bagi olustu. TUM İCTENLİGİMLE DUA EDİYORUM ENN YAKİN ZAMANDA ALLAHİM SİZİ DE ARAMİZA KATSİN.. AMİN :)

Back