Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 canim cok sevindim canim diger attiklarindan daha belirgin cikmis. Allah saglikla dogurmayi nasip etsin canim. Senin esinde varikosel var miydi canim? Bize anlat her seyi neler yaptigini neler kullandiginizi?

Afilim92 hayirli olsun, Allah sağlicakla kucagina almayi da nasip etsin, valla cok mutlu oldum. Eşine süprizin komik olmuş, devamini bize de anlat

Kizlar size dönüş yapcam sarjim cok az kan vermeye gidiyoruz hepinize ayri ayri tesekkur ederim sevincli kisinin duasi kabul olurmus Rabbim size de nasip etsin bunu cani gönülden istiyorum ve cift çizgi goremeyecegimi dusunen her gun aglayan bendim inanin goreceksiniz hatta ben gibi mala bağlayıp inanmayacaksiniz

yeni bir güncelleme yapalim Beth18 darisi bize de nasip olsun

Kizlar kendime gelince şoktan cikinca a dan z ye yazacagim her seyi hatta elimizde fazla kalanlari ds burda ihtiyaci olan birine gondermeyi dusunuyorum insallah su betam bi ciksin da oyhh kizlar yaa nasil ilerledi surec aklim almiyor su an mecnun gibi bos bos bakiyorum bir anda ağlıyorum

canim bali hala esim alamadi gec ckktigi icin bal coksa eger bize ver olur mu? :) :)

Yanlış bilmiyorsam preseed jel kullanmıştın değil mi canım nerden aldın eczaneden mi

Hayırlı olsun darısı da bize olsun inşallah
Anlatacaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…