- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
İyi yapmışsın canim birde bilmiyor değil mi diğer testleri yaptığını, tamamen supriz olacak demiAyagim kirik ya benim cokca agri giriyor tekrar kirilma riski var yalan ama napayim telefonda soyleyemezdim agliyorum zaten inandi
İşte bu kadar. Çok sevindik. Sarılıp ağlaşın soyana kadar sonrada kahkaha atın :)))))))Kizlaaaaaaaaaarrrrr
evet bir de pahaliBende düşünüyorum açıkçası birde imprylin icinde doğru dürüst vitamin yok ki
canım tebrikler görünce o kadar sevindim ki gözlerim doldu sanki kendim başarmışım gibi :)Kizlaaaaaaaaaarrrrr
yeni bir güncelleme yapalimMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
Insallah bebeklerimiz sirasiyla gelecek kucaklarimiza kizlar hissediyorum insallah...
- Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- Gulay123 24, İstanbul, 11 aydır bekliyor.......... Topigimizin 1. en genci :)
- Zeynep6302 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
- Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor
- Serenita90 27, Ankara, 8 aydır bekliyor
- Sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- Cehita88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- Ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor
- Milen87987 30, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- Limonlutarcinlikek 30, İstanbul, 2.5 yıldır bekliyor
- Lavinya 27, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor
- Sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor
- Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... tup bebek tedavisinde
- Redrise1515 30, 3 yildir bekliyor
- Rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
Tabiki sekerim
1.defnelfin 2. Aslinda alevce ama bu listede adi yok di mi onu da ekliim canimBu gurupta 3. Hamilemiz oldu galiba değil mi ? İnş teker teker gebe kalırız.
canim bali hala esim alamadi gec ckktigi icin bal coksa eger bize ver olur mu? :) :)Kizlar kendime gelince şoktan cikinca a dan z ye yazacagim her seyi hatta elimizde fazla kalanlari ds burda ihtiyaci olan birine gondermeyi dusunuyorum insallah su betam bi ciksin da oyhh kizlar yaa nasil ilerledi surec aklim almiyor su an mecnun gibi bos bos bakiyorum bir anda ağlıyorum
Yanlış bilmiyorsam preseed jel kullanmıştın değil mi canım nerden aldın eczaneden miKizlar kendime gelince şoktan cikinca a dan z ye yazacagim her seyi hatta elimizde fazla kalanlari ds burda ihtiyaci olan birine gondermeyi dusunuyorum insallah su betam bi ciksin da oyhh kizlar yaa nasil ilerledi surec aklim almiyor su an mecnun gibi bos bos bakiyorum bir anda ağlıyorum
Bi de en son sperm testini ne zaman yaptırmıştınız sonucunuz nasıldıYanlış bilmiyorsam preseed jel kullanmıştın değil mi canım nerden aldın eczaneden mi
Hayırlı olsun darısı da bize olsun inşallahKizlar kendime gelince şoktan cikinca a dan z ye yazacagim her seyi hatta elimizde fazla kalanlari ds burda ihtiyaci olan birine gondermeyi dusunuyorum insallah su betam bi ciksin da oyhh kizlar yaa nasil ilerledi surec aklim almiyor su an mecnun gibi bos bos bakiyorum bir anda ağlıyorum
Olur tabii ki de :)))canim bali hala esim alamadi gec ckktigi icin bal coksa eger bize ver olur mu? :) :)
ben de emodex alabilirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?