• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar oluyor bakın demesi kolay demeyin ben belki bir çogunuzdan kötü haldeydim ama oldu Allah ol desin yeter ki ben vajınusmus eşimde hasar hız morfoloji sayı her dert vardı ama biz ınandık .Size sunu söyleyim tüp bebek dr larına inanmayın 2 kez bizi mahvettiler asla olmaz diye ama ben kulak asmadım gecen hafta yine aradılar gelin zaman kaybetmeyin sizin çocugunuz olmaz diye

bizim değerlerde bir gelisme olmadi aksine 45 milyondan 10 milyona düstü, hareket 0dı, yine 0... hocaya mesaj attim ama daha çok var, O yüzden emodexe geçtim, içeriği daha geniş bence. Larginin ve qenzim q 10 da kullanmak istiyordum, icinde var
Anasını sattığım dünyası ya her ilacı deneye deneye mal gibi oldum ne biliyim bizede verdi kaan hoca bi de onu deneyim en sonunda ben tedavi edicem eşimi tüm ilaçların içeriklerini ezberledim ne işe yaradıgını ama eşim illa kaan hoca söylerse içerim dio :KK12::KK12::KK12:

kızlar oluyor bakın demesi kolay demeyin ben belki bir çogunuzdan kötü haldeydim ama oldu Allah ol desin yeter ki ben vajınusmus eşimde hasar hız morfoloji sayı her dert vardı ama biz ınandık .Size sunu söyleyim tüp bebek dr larına inanmayın 2 kez bizi mahvettiler asla olmaz diye ama ben kulak asmadım gecen hafta yine aradılar gelin zaman kaybetmeyin sizin çocugunuz olmaz diye
Yaaa kuzum son hasarınızı ve spermgramını kaçtı nolur hatırla bide klomen kullandınız mı kullandıgıysan kaç ay

bir kez hasar tesi verdik 48 di klomen kullanmadık fsh normaldi sperm ileri % 25 falandı sayı azdı morfoloji 2 idi
Kuzum o zmn hasarda cok önemli degil 20 altı olması gerek diolar.ya inan cok sevindim uzun zamandır seni buralarda okuyordum sanki tanıyor gibi olmustum

kızlar degerlerinizi ölçtürüp şeker fsh derdi yoksa eşlerinize propolis aru sütü polen bal yedirin benim en son aldıgımda ginsengle çörek otu yağı vardı

Son düzenleme:
kızlar degerlerinizi ölçtürüp şeker fsh derdi yoksa eşlerinize propolis aru sütü polen bal yedirin benim en son aldıgımda ginsengle çoban çörek otu yağı vardı
sen o balcida mi yaptirdin bunu cankm ginsengle coban cokertenle corek otu yagini orada mi koydurdun

bir kez hasar tesi verdik 48 di klomen kullanmadık fsh normaldi sperm ileri % 25 falandı sayı azdı morfoloji 2 idi
Nac 600 ü neden kullandınız
Şu saydıklarınızın hepsi bizde de var bu sitede okuduğum hiçbirşey bize fayda etmedi maalesef bir tek bu nac 600 kaldı

Nac 600 ü neden kullandınız
Şu saydıklarınızın hepsi bizde de var bu sitede okuduğum hiçbirşey bize fayda etmedi maalesef bir tek bu nac 600 kaldı
hız artırıyormus canım bir gün fayda edecek emin ol ceviz yedir eşine bol bol

hız artırıyormus canım bir gün fayda edecek emin ol ceviz yedir eşine bol bol
Yediği ceviz badem fındık ve kabakçekirdeğinden kuruyemişçi açılır
Sanki herkes hamile kalacak bir ben kalmayacakmışım gibi hissediyorum imkansız gibi geliyor

Yediği ceviz badem fındık ve kabakçekirdeğinden kuruyemişçi açılır
Sanki herkes hamile kalacak bir ben kalmayacakmışım gibi hissediyorum imkansız gibi geliyor
bana da oyle geliyor biliyor musun buradaki herkes teker teker dagilacak birtek ben kalacakmisim gibi hissediyorum

Back