Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim hamilesin iste yaaaa. Kan versene cok belli gorunuyor
Canim korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan gercekten degilse durmaz kosardim ama ayaklarim gitmiyor adet olsam daha az sarsilirim ama kanda negatif gormeye cesaretim yok

Canim korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan gercekten degilse durmaz kosardim ama ayaklarim gitmiyor adet olsam daha az sarsilirim ama kanda negatif gormeye cesaretim yok
Bu erken gebeliği gösteren testler var ya birde onda dene olmadi

-Pandora- canım sen impryl kullandırmak istemiyorsun eşine emodex aldiracaktin Kaan hocaya soracaktır,sordun mu ne cevap verdi?bizde sevmedik bu vitamini pek emodex kullanmak istiyoruz

-Pandora- canım sen impryl kullandırmak istemiyorsun eşine emodex aldiracaktin Kaan hocaya soracaktır,sordun mu ne cevap verdi?bizde sevmedik bu vitamini pek emodex kullanmak istiyoruz
canım hocaya mesaj attım ama tabi 40 gün sonra geleceği için bekleyemedim. İmpryl bitince emodex aldım 2 gündür kullanıyor. Benim eşim havucu da aksatıyor, baktım emodexde a vitamini ve karoten var o yüzden özellikle tercih ettim.

Afilim92 belli gibi, bugün git kan testi yaptır bence, hastanelerin acilleri yapıyor, hemen çıkar 1 saatte. Bize müjde ver hadi.

Canım çok sevindimm inşallah hamilesindir :)

Cnm bariz bi şekilde görünüyor. Sen kan testi yaptır. Beta hcg ile sürpriz yap bence net olur bari. Gözün aydın cnm. Benim da adet tarihim cumartesi ama adet olacak gibiyim belirtiler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…