canım çok silik bi çizgi var gibi yaa gidip kan ver lütfennnnnnnn ben çatlıcam burda :)))
Gece 3 te yaptim sizce dunki ile arada fark var mi ?
Yarini bekliycem adet olcakmisim gibi zatencanım çok silik bi çizgi var gibi yaa gidip kan ver lütfennnnnnnn ben çatlıcam burda :)))
inşallah olmazsınYarini bekliycem adet olcakmisim gibi zaten
Endol ve emodex. Aynen fsh testosteron istediÖyle mi zaman çok iyi olmuş önceden soru sorman ,peki şimdi endol un yanında ne kullanıyorsun birde fsh testi mi istedi sizden
Canim hamilesin iste yaaaa. Kan versene cok belli gorunuyor
Canim korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan gercekten degilse durmaz kosardim ama ayaklarim gitmiyor adet olsam daha az sarsilirim ama kanda negatif gormeye cesaretim yokCanim hamilesin iste yaaaa. Kan versene cok belli gorunuyor
Anladim canim. Hayirlisiysa zaten vardir ve kalacaktir bebisin hic merak etmeCanim korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan gercekten degilse durmaz kosardim ama ayaklarim gitmiyor adet olsam daha az sarsilirim ama kanda negatif gormeye cesaretim yok
Çizgi çok bariz belli oluyor
Canım ya var sanki buda mi yanlış çıkarsın.bence var görünüyor
Gerçekten yaYa evt 15 günden 1 aya cıkmıstı şimdi cvp 47 güne çıkmış kaan hocanın şaka gibi sinir bozucu
Bu erken gebeliği gösteren testler var ya birde onda dene olmadiCanim korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan gercekten degilse durmaz kosardim ama ayaklarim gitmiyor adet olsam daha az sarsilirim ama kanda negatif gormeye cesaretim yok
canım hocaya mesaj attım ama tabi 40 gün sonra geleceği için bekleyemedim. İmpryl bitince emodex aldım 2 gündür kullanıyor. Benim eşim havucu da aksatıyor, baktım emodexde a vitamini ve karoten var o yüzden özellikle tercih ettim.-Pandora- canım sen impryl kullandırmak istemiyorsun eşine emodex aldiracaktin Kaan hocaya soracaktır,sordun mu ne cevap verdi?bizde sevmedik bu vitamini pek emodex kullanmak istiyoruz
hamilesin canımmmmmmmmm
Canım çok sevindimm inşallah hamilesindir :)Bekleyin kizlar is cikisi erken gebelik testi alcam .Eger varsa onda daha net çıkar ya bizim yarin evlilik yıldönümümuz bu teste guvenip adama baska surpriz hazirlamadim .Erken gebelikte daha net cikarsa onunla bir surpriz planliyorum
Insallah kuzum Rabbim hepimizi sevindirsinCanım çok sevindimm inşallah hamilesindir :)
Cnm bariz bi şekilde görünüyor. Sen kan testi yaptır. Beta hcg ile sürpriz yap bence net olur bari. Gözün aydın cnm. Benim da adet tarihim cumartesi ama adet olacak gibiyim belirtiler var.Bekleyin kizlar is cikisi erken gebelik testi alcam .Eger varsa onda daha net çıkar ya bizim yarin evlilik yıldönümümuz bu teste guvenip adama baska surpriz hazirlamadim .Erken gebelikte daha net cikarsa onunla bir surpriz planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?