• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlaaarr hamileyim ve 1.9 ml sperm ile.. Sakin ama sakin umitsizlige kapilmayin. Sadece rahat olun kafaniza takmayin yeter. İgne olmayan catlatma ignesi olsun ben oyle hamile kaldim. Dualarimda olacaksiniz hep.
Cnm çatlatma ignesi ne zaman yaptırmamız lazım adetin kaçıncı günü gidelim

Canım senin sayı kaçtı toplamda. O değerler normal galiba sadece hasar sorunu var de mi?
Morfoloji 1 2 arasi hiz duzelmedi hasar 48 sayi da degisken hepsi sorunlu yani
Afilim92 Afilim92 canım inşallah hamilesindir yaa :KK200: kan testi verseydinnnn hemen emin olursun kendinden ona göre hareket edersin
Insallah kuzum dua et
Ben olsam okul çıkışı gider yaparım sen sağ ben selamet :) sabredemezdim bi kan vereceksin net sonuç alırsın. Eğer varsa endişeyle geçirmezsin bu iki günü. Eğer yoksa da iki gün daha bekleyip daha büyük hayal kırıklığı yaşamazdım. Benim fikrim bu.
Hastaneye gidince sanki hamileymisim gibi bi beklenti oluyor olumlu seyler duymak istiyorum ama evde adet olmaya hazir kendimi 2.ihtimalde de hazırlıyorum kuzum ilk zamanlar duramiyordum ama negatiften cok korktugum icin teste de gitmiyorum

Cnm çatlatma ignesini nasıl olcaz adetin kaçıncı günü doktora gitmek gerekir
canım esımın sperm sayısı dusuktu ileri hareketlilikte azdı. Adetın 3. Gunu gıdıyorsun yumurtalıklarına bakıyor. Sonra 5 gun kullanacagın ılacı verıyor. Tarıh verecek o tarıhte yumurtalıkların gelişip gelişmediğine baklılacak ona gore iğne verecek sana. Igneden sonra 1 gun var 1 gun yok ilişki. İlişkiden sonra kalkma yat uyu. Eşin de hemen kalkmasın beklesin biraz.( kusura bakmayin acik konustum biraz)

toplamda mı 1,9 milyon????? ben forumda yeniyim o yüzden hakkınızı helal edin... inşallah sağlıkla gebeliğiniz devam eder. ne güzle sürpriz olmuş size darısı bizlere inşallah:KK43:
helal olsun canım benim istediğini sorabilirsin. Cok tesekkür ederim. Evet toplamda 1.9 hatta foto da atmıştım buraya.

toplamda mı 1,9 milyon????? ben forumda yeniyim o yüzden hakkınızı helal edin... inşallah sağlıkla gebeliğiniz devam eder. ne güzle sürpriz olmuş size darısı bizlere inşallah:KK43:
helal olsun canım benim istediğini sorabilirsin. Cok tesekkür ederim. Evet toplamda 1.9 hatta foto da atmıştım buraya.

Cnm çatlatma ignesi ne zaman yaptırmamız lazım adetin kaçıncı günü gidelim
Canım adetin 3gunu gidiyorsun doktor kontrol ediyor sonra 5gunluk sabah akşam kullanacagin klomen veriyor.sonra yumurta gelişimine bakıyor.yumurtalarin 17 18 büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor ve gün gün ilişki öneriyor

Canım adetin 3gunu gidiyorsun doktor kontrol ediyor sonra 5gunluk sabah akşam kullanacagin klomen veriyor.sonra yumurta gelişimine bakıyor.yumurtalarin 17 18 büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor ve gün gün ilişki öneriyor
neden bu yapiliyor canim ne sorunu olanlar icin. Bunu siz mi oneriyorsunuz dr.a?

canım esımın sperm sayısı dusuktu ileri hareketlilikte azdı. Adetın 3. Gunu gıdıyorsun yumurtalıklarına bakıyor. Sonra 5 gun kullanacagın ılacı verıyor. Tarıh verecek o tarıhte yumurtalıkların gelişip gelişmediğine baklılacak ona gore iğne verecek sana. Igneden sonra 1 gun var 1 gun yok ilişki. İlişkiden sonra kalkma yat uyu. Eşin de hemen kalkmasın beklesin biraz.( kusura bakmayin acik konustum biraz)
Canım sen yazmışsın ben görmedim bend açıkladım arkadaş içinbu arada tekbir ederim canım hayırlı sağlıkla kucağına al inşallah.bende denemistim yumurta takibini ama bende olmamıştı.senin adına çok sevindim

neden bu yapiliyor canim ne sorunu olanlar icin. Bunu siz mi oneriyorsunuz dr.a?
Canım bekleyip hamile kalamayinca doktora söylüyorsun yapıyor.bunda yumurta gelişiyor ve Catladigi günü biliyorsun yani hamile kalma ihtimalini yüksek oluyor.aslinda sen yaptırabilirsiniz.adi yumurta takibi doktora şoylersen yapar

1. Beth18 Beth18 canım senin eşinin sperminde problem yok ya sen deneyebilirsin.benim esimde problem di ama doktor deniyelim belli olmaz belki olur demişti

Canım bekleyip hamile kalamayinca doktora söylüyorsun yapıyor.bunda yumurta gelişiyor ve Catladigi günü biliyorsun yani hamile kalma ihtimalini yüksek oluyor.aslinda sen yaptırabilirsiniz.adi yumurta takibi doktora şoylersen yapar

1. Beth18 Beth18 canım senin eşinin sperminde problem yok ya sen deneyebilirsin.benim esimde problem di ama doktor deniyelim belli olmaz belki olur demişti
canim problem var ya. Dna hasarimiz yok sadece morfolojiye falan baktirmadik daha. Yani en sonki spermiyogramda yazmiyordu. Peki neden olmiyor acaba? Endometriozis diye bisey varmis diyorumki acaba bende o mu var?

Anlatirim tabii ki bat gunum carsamba insallah hamileyimdir uzun uzun yazcam eger hamileysem
Canım seni okdar iyi anlıyorum ki gidip kan verip hayal kırıklığı yaşamak çok zor.bekle bencede ama inşallah vardır canım.cunku bende çizgi gördüm gibi.ve bildiğim kadarıyla o testlerde hamilelik dışında hiç çizgi çıkmıyor diye biliyorum ben defelarca yaptım sadece hamile kaldigimda cikmisti

canim problem var ya. Dna hasarimiz yok sadece morfolojiye falan baktirmadik daha. Yani en sonki spermiyogramda yazmiyordu. Peki neden olmiyor acaba? Endometriozis diye bisey varmis diyorumki acaba bende o mu var?
O nedir canım?Sanki Kaan hocadan haber gelmisti ya sanki sana.ama DNA da hasar yoksa olur inşallah.coban çökerten içir canım bal polen karışımı yedir benimde morfoloji sifirdi gebe kaldım ama bizde DNA hasarı var ondan düştü ama bir arkadaşımda sifirdi morfolojisi onun bebeği oldu

O nedir canım?Sanki Kaan hocadan haber gelmisti ya sanki sana.ama DNA da hasar yoksa olur inşallah.coban çökerten içir canım bal polen karışımı yedir benimde morfoloji sifirdi gebe kaldım ama bizde DNA hasarı var ondan düştü ama bir arkadaşımda sifirdi morfolojisi onun bebeği oldu
coban cokertenli karisim yediriyordum bi suredir ara verdik. Bal polen karisimini da alacak insallah guvenilir bir yerden
Kaan hocadan haber geldi evet. Dogal yolla bekleyin yada tup deneyin dedi.aa biz 4.5 yildir evliyiz olmadi bebegimiz olsaydi bu surede olmaz miydi?

coban cokertenli karisim yediriyordum bi suredir ara verdik. Bal polen karisimini da alacak insallah guvenilir bir yerden
Kaan hocadan haber geldi evet. Dogal yolla bekleyin yada tup deneyin dedi.aa biz 4.5 yildir evliyiz olmadi bebegimiz olsaydi bu surede olmaz miydi?
Haklisin canım sen hiç tüp bebek yaptırdım mi?senin bir kanalin tikaliydi demi

Back