çok saol cnm adetimi bekleyip gidecegimCanım adetin 3gunu gidiyorsun doktor kontrol ediyor sonra 5gunluk sabah akşam kullanacagin klomen veriyor.sonra yumurta gelişimine bakıyor.yumurtalarin 17 18 büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor ve gün gün ilişki öneriyor
Doğru tahmin etmiştim demekki veren kişi biraz muallakta kalmıştı. İyiki eşime vermemişim teşekkür ederim
evet canim 1 sefer bebek gelisemedi kalbi atmadi. Evet sag rupum tikaliHaklisin canım sen hiç tüp bebek yaptırdım mi?senin bir kanalin tikaliydi demi
cok tesekkür ederim canımm. Insallah en yakın zamanda sen de alırsın böyle haberi..Canım sen yazmışsın ben görmedim bend açıkladım arkadaş içinbu arada tekbir ederim canım hayırlı sağlıkla kucağına al inşallah.bende denemistim yumurta takibini ama bende olmamıştı.senin adına çok sevindim
Ben tüp bebek yaptırdığımda oradaki topikte konuşuyorlardı arkadaşlar tüp tıkalı olunca orda sıvı birikiyor ve gebeliği engelliyor diye.Gerçi sen hamile kalmışsın ama düşmüş belki ikinci seferde olur canım yilmadan mücadele etmek lazım birde o kanalını iyi bir doktora göster nerede tüp bebek yaptirdinevet canim 1 sefer bebek gelisemedi kalbi atmadi. Evet sag rupum tikali
Amin canım İnşallahcok tesekkür ederim canımm. Insallah en yakın zamanda sen de alırsın böyle haberi..
Canim alirken bu fotoyu baz al bizzat saracoglunun videosunda gördüm bunun aynisini gosteriyorDoğru tahmin etmiştim demekki veren kişi biraz muallakta kalmıştı. İyiki eşime vermemişim teşekkür ederim
Yarın alıcam canım teşekkür ederimCanim alirken bu fotoyu baz al bizzat saracoglunun videosunda gördüm bunun aynisini gosteriyor
Canim bir seyle ayni anda kullanilmiyordu ama neydi hatirlayamadim bi izle videoyuYarın alıcam canım teşekkür ederim
evet hidrosalpenks deniyo o sivi birikmesine ama bende o olsaydi bebek tutunamazdi bende tutundu ama kalbi atmadi. O yizden suphenilmiyo birde eger olsaydi tahim filmi cektirdigimde gorunurmus dr soyledi. Gosterdigim dr, prof iyi bi hastahanede bakalim gidicem yarin yada obur gun giderim sanirimBen tüp bebek yaptırdığımda oradaki topikte konuşuyorlardı arkadaşlar tüp tıkalı olunca orda sıvı birikiyor ve gebeliği engelliyor diye.Gerçi sen hamile kalmışsın ama düşmüş belki ikinci seferde olur canım yilmadan mücadele etmek lazım birde o kanalını iyi bir doktora göster nerede tüp bebek yaptirdin
Cnm panel istediyse panel yaptır. Ben de keşke panel yaptırsaydım dedim ama DNA hasar testi istedi bizden. Panel daha detaylı.Kizlar esine sperm dna paneli yaptiran varmi detayli olanindan kaan hoca bizren bu testi istedi ama fiyati biraz fazla geliyo 650 tl onun yerine hasar testini yaptirip onu gostersek hocaya olmazmi sizce napicami bilemedim ya fikir verirmisiniz bana?
32 yim cnm 1,5 sene içinde oldu oldu olmadı tüp bebeğe başlıcam cnm5 gunden bir sey olmaz canim. Sen kafani takma. Insallah duzelecek insallah. Yasin kacti senin?
Oo sizin hemen bitiyo bizim bu ayin sonuna dogru biter emodex. Bu promen k belki daha da yukseltir sayimizi bizim cok dusuk sayi
insallah olacak canim sabir
Bizdende istedi mikrogende.nerden fiyat aldın ? Hasar bu panelin içinde olan testlerden biri sadece cnm yani onun haricinde testler var paneldeKizlar esine sperm dna paneli yaptiran varmi detayli olanindan kaan hoca bizren bu testi istedi ama fiyati biraz fazla geliyo 650 tl onun yerine hasar testini yaptirip onu gostersek hocaya olmazmi sizce napicami bilemedim ya fikir verirmisiniz bana?
neye gore acaba panel yada normal dna testı ıstıyo? bende acaba panel mı yaptırsaydık dıye dusunuyorum ne zamandırCnm panel istediyse panel yaptır. Ben de keşke panel yaptırsaydım dedim ama DNA hasar testi istedi bizden. Panel daha detaylı.
neden tupe başlamıyorsun canım ben sabredemıyorum32 yim cnm 1,5 sene içinde oldu oldu olmadı tüp bebeğe başlıcam cnm
Canim duzende 508 tl onu da kabul ediyor hocaKizlar esine sperm dna paneli yaptiran varmi detayli olanindan kaan hoca bizren bu testi istedi ama fiyati biraz fazla geliyo 650 tl onun yerine hasar testini yaptirip onu gostersek hocaya olmazmi sizce napicami bilemedim ya fikir verirmisiniz bana?
Cooook mutlu oldum inan senin adına hemde kendi adımıza sayı az iken hamile kalman bize umut oldu.peki eşin klomen kullandıgında sayınız hep daha da mı düştü son testiniz ml de mi 1,9 du?hasar varmıydı cok sordum kusura bakma ama umut işte bizimkisiHepinize ayri ayri tesekkurler Allahimm size de nasip eder en yakin zamanda insallah.. Hazirandan eylule kadar klomen kullandi esim ilk 18mldu ikincisi 10 gun aradab sonra 10ml oldu. Agustosta yine yaptik bu sefer 5 ml oldu. Bu arada macun hazirladim onu kullandi esim bir de keci boynuzu kuru ve pekmezi. Ama pek iyi bir sonuc almadik. Bize kesinlikle tup bebek yaptirmalisiniz dogal yolla olmaz dediler ama nedense ikimizinde icinde hep bir umut vardi boyle oturup aglamalar olmadi gezip tozduk bir tek maddiyati skinti yaptik. Esim eylul ayinda isinden ayrildi ben de ayrildim. Evdeydik hep dinlendik yedik ictik gezdik. Yurtdisina gidecek bu ay sonu. Geldikten sonra tup bebek yapariz ucunda olum yok ya dusuncesindeydik hep. Ekim ayinda yine sperm verdi esim bu sefer 1.9ml dediler morfolojiye bile bakamadilar canli sperm yok diye.(bence hataliydi). Asılama hazırlıkları vardı ama yapılamadı.sadece klomen asprın kullandım 5 gun ondan sonra catlatma iğnesı oldum ki olmayacaktım umut yok tup bebek olacak dıye. Kaynanamın ısrarıyla oldum ve tuttu:) bu arada esım sıgarayı azaltmıs ve meyve yemeye baslamıstı. Kabak cekirdegi ce kuru yemıste tukettı baya. Is kosulları agırdı ve stres altındaydı hep işten cıkmasına rahatlatmış olmalı baya. Belirtilerime gelince adet gecıkınceye kadar bısey anlamadım.dogum gunumde ruyamda gordum ve oyle test yaptım pozitif cıktı ama catlatma iğnesindendir dedim. Bugunu bekledim kan için. Sımdılık kasık, eklem ve bel agrım var. Bulantı cok az, sıddetli akıntı ve surekli ac olma hıssı.
Yaaa inşallahhhh aramızdan biri daha mutlu sona kavuşsun Allah ımAnlatirim tabii ki bat gunum carsamba insallah hamileyimdir uzun uzun yazcam eger hamileysem
Insallah canim ve umutlari yesertirim mucize olarak .Bu mucadelede kendime ve size sözüm en basindan beri eger olursa cabalarimi yazacağım deneyimlerimi .Su simarikligi yasamayacagim aa oldu iste tamam bitti yok burda hepimiz kardesiz birbirimizin dert sevinc ortagiyiz aramizdaki herkes icin çoğalarak yardimlasacagizYaaa inşallahhhh aramızdan biri daha mutlu sona kavuşsun Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?