- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim boyle bisey olmadi ama bu kuru yemek sknrasi da yedirebilirsin. Zeytin yaginda bekletmeden. Zaten zeytinyaginda bekletme sebebi yagda vitaminleri cozunsun diye. Kaan hoca yemekten hemen sonra 3 adet yesin demisti.Merhaba kızlar. Eşim biraz denedim bu kürü ama ona dokunduğunu rahatsız ettiğini söyleyip bıraktı. Zeytinyağı ve incir ikiside bağırsakları etkileyebilir malum. Sizlerde var mıydı böyle bir sorun?
sanirim bu saplari canim. Benim aldigimda boyle degildi kütük gibi biseydi benimkiKızlar bunu aktar çoban çökerten diye verdi ama İnternete böyle değil sanki sizin aldığınız buna benziyor muydu
Başka biri de yazsa emin olcam eşime yapmadım o yüzden çayınıYok canim boyle bisey olmadi ama bu kuru yemek sknrasi da yedirebilirsin. Zeytin yaginda bekletmeden. Zaten zeytinyaginda bekletme sebebi yagda vitaminleri cozunsun diye. Kaan hoca yemekten hemen sonra 3 adet yesin demisti.
sanirim bu saplari canim. Benim aldigimda boyle degildi kütük gibi biseydi benimki
konuya girince sag ust kosede konu takip var oraya takip et diyeceksin bildirim gelirBurda yazılınca bana bildirim gelmiyor önceleri geliyordu takip edemiyorum nerden açılıyor kızlar ya
rica ederim insallah canimBeth18 teşekkür ederim canım. Ben de öyle düşündüm kuru şekilde yesin. İnşallah eşlerimizin çektiği bu sıkıntıya değecek güzel haberleri tek tek alırız.
Kesinlesirse eger ne kullandik a dan z ye anlatcam kuzumCanm ya preseed de kullanmıştın demi acaba hamilelik ondan da olabilir mi ki ya bı kanda baktır canım bence vardır nedense içime güzel şeyler doğuyor:)
Canim maalesef kandirmislar coban cokerten yuvarlak etrafi dikenlerle dolu ve yesilKızlar bunu aktar çoban çökerten diye verdi ama İnternete böyle değil sanki sizin aldığınız buna benziyor muydu
Kızlar bunu aktar çoban çökerten diye verdi ama İnternete böyle değil sanki sizin aldığınız buna benziyor muydu
Canm bu çoban çantasıKızlar bunu aktar çoban çökerten diye verdi ama İnternete böyle değil sanki sizin aldığınız buna benziyor muydu
aminnnn dua edin nizede ne olur siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah. ne yaptınız bizede anlatırmısnız??? ipucu vs?Bebetime 2 kez yaptim daha once cikmadi.dogru gösterdi yani ama sorunlu oldugunu duymustum Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah
toplamda mı 1,9 milyon????? ben forumda yeniyim o yüzden hakkınızı helal edin... inşallah sağlıkla gebeliğiniz devam eder. ne güzle sürpriz olmuş size darısı bizlere inşallahHepinize ayri ayri tesekkurler Allahimm size de nasip eder en yakin zamanda insallah.. Hazirandan eylule kadar klomen kullandi esim ilk 18mldu ikincisi 10 gun aradab sonra 10ml oldu. Agustosta yine yaptik bu sefer 5 ml oldu. Bu arada macun hazirladim onu kullandi esim bir de keci boynuzu kuru ve pekmezi. Ama pek iyi bir sonuc almadik. Bize kesinlikle tup bebek yaptirmalisiniz dogal yolla olmaz dediler ama nedense ikimizinde icinde hep bir umut vardi boyle oturup aglamalar olmadi gezip tozduk bir tek maddiyati skinti yaptik. Esim eylul ayinda isinden ayrildi ben de ayrildim. Evdeydik hep dinlendik yedik ictik gezdik. Yurtdisina gidecek bu ay sonu. Geldikten sonra tup bebek yapariz ucunda olum yok ya dusuncesindeydik hep. Ekim ayinda yine sperm verdi esim bu sefer 1.9ml dediler morfolojiye bile bakamadilar canli sperm yok diye.(bence hataliydi). Asılama hazırlıkları vardı ama yapılamadı.sadece klomen asprın kullandım 5 gun ondan sonra catlatma iğnesı oldum ki olmayacaktım umut yok tup bebek olacak dıye. Kaynanamın ısrarıyla oldum ve tuttu:) bu arada esım sıgarayı azaltmıs ve meyve yemeye baslamıstı. Kabak cekirdegi ce kuru yemıste tukettı baya. Is kosulları agırdı ve stres altındaydı hep işten cıkmasına rahatlatmış olmalı baya. Belirtilerime gelince adet gecıkınceye kadar bısey anlamadım.dogum gunumde ruyamda gordum ve oyle test yaptım pozitif cıktı ama catlatma iğnesindendir dedim. Bugunu bekledim kan için. Sımdılık kasık, eklem ve bel agrım var. Bulantı cok az, sıddetli akıntı ve surekli ac olma hıssı.
Anlatirim tabii ki bat gunum carsamba insallah hamileyimdir uzun uzun yazcam eger hamileysemaminnnn dua edin nizede ne olur siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah. ne yaptınız bizede anlatırmısnız??? ipucu vs?
Canım senin sayı kaçtı toplamda. O değerler normal galiba sadece hasar sorunu var de mi?Anlatirim tabii ki bat gunum carsamba insallah hamileyimdir uzun uzun yazcam eger hamileysem
Ben olsam okul çıkışı gider yaparım sen sağ ben selamet :) sabredemezdim bi kan vereceksin net sonuç alırsın. Eğer varsa endişeyle geçirmezsin bu iki günü. Eğer yoksa da iki gün daha bekleyip daha büyük hayal kırıklığı yaşamazdım. Benim fikrim bu.Anlatirim tabii ki bat gunum carsamba insallah hamileyimdir uzun uzun yazcam eger hamileysem
Aynen bende öyleyim 5 yıl önce evlenirken kan vermiştim bayılmışım düşünBenim igne korkum var kan tutuyor bazen hastane kokusundan bile bayginlik geciriyorum
Cnm sizin sorun neydi bizde tedavi gördükteKizlaaarr hamileyim ve 1.9 ml sperm ile.. Sakin ama sakin umitsizlige kapilmayin. Sadece rahat olun kafaniza takmayin yeter. İgne olmayan catlatma ignesi olsun ben oyle hamile kaldim. Dualarimda olacaksiniz hep.