- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
- Konu Sahibi hisarbuselik
-
Ya maşallah çok güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten senin adına çok sevindim. Eşimde de morfoloji % 1 çıktı. Daha önce bir kez aşılama yapılmıştı ama morfoloji bakılmamıştı. Bugün öğrendik hem morfoloji hem hareket problemi var. Ileri hareket%8( bügünde spermiyogramı 2. Aşılama öncesi yapılmıştı. Bu değerle aşılama olumsuz neticelenirmiş ama hormon tdv aldığım için boşa gitmesin diye yapıldı. Ama bugünkü şoktan sonra eşim depresif tabii bende ((
bizede geçen ocak ayında aşılama yaptırttmıştık tutmamıştı bak canım yukarıda yazdığım şeyleri biz kullandık ben 2. ayda hamile kaldım sizde deneyin isterseniz
Bizde deneyelim balı pek yemez ama keçiboynuzu pekmezini uygulaması kolay da çakşır suyu nasıl hazırlanıyor?
kızlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm inşallah yarın kandada tescillerim.eşimde morfoloji 0dı.hız ve sayıda düşüktü.transferimin 8. günü ve 5. gün embriyosuydu.
Canim inan burada hamile kalanlari okuyunca o kadar cok seviniyorum ki.sizler bize umut isigi oluyorsunuz. Benim esimin de morfolojisi 0 hiziyuzde 2 sayi50 milyon. Bana hangi dra gittigini ilaclarini bebegin tutunmasi icin kendine kur uyguladin mi. Spermler hangi teknikle secildi.Ayrintili anlatirsan coook seviirimHAMILEYIMMMMMMMMMMMMM KIZLAR esimin morfolojisi 0di esimde cift tarafli varikosel vardi ameliyat olmadi doktorlar sadece zaman kaybi dediler,, 1tup bebek denememde hamile kaldimmm ALLAHIMM SEN HER ISTIYEN VE DILIYENE VER RABBIMMMMMMMM.....
Canim inan burada hamile kalanlari okuyunca o kadar cok seviniyorum ki.sizler bize umut isigi oluyorsunuz. Benim esimin de morfolojisi 0 hiziyuzde 2 sayi50 milyon. Bana hangi dra gittigini ilaclarini bebegin tutunmasi icin kendine kur uyguladin mi. Spermler hangi teknikle secildi.Ayrintili anlatirsan coook seviirim
Cnm medicalpark bahcelievler tup bebek bolumu doktor latif kupelioglu, benim doktorumdu, cok memnun kaldim cok ilgili ve isini yapan bir doktor.ilaclari doktor tedaviye basladiginda duzenli olarak sana baslaticaktir cnm, spermleri esin verio ve onlar en hizli ve iyi olanlari ayikliolar yapilan teknik adi mikroenjeksiyon cnm her hangi bir kur uygulamadim bebegin tutunmasi icin hersey kafada bitio cnm sen olucagina ve tutunacagina inandiktan sonra ve doktoruna guvendikten sonra hersey olur, rabbim bir an once bebislerle doldursun karnini cnm gusel haberler bekliorum....
Canim bebisin hayirli olsun.hangi doktorla yuruttunuz tedaviyi.ayrintili anlatirsan sevinirim
canım merhaba biraz geç gördüm meajını kusura bakma.ben eurofertil altunzadede tedavi oldum.hamilede kaldım çok şükür ama kalp atımı durduğu için 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım malesef.daha sonra hemen ikinci tedaviye başladım yine aynı yerde bu sefer herşey olumsuz gitti ve hamile kalamadım ve yıkıldım.toparladım şimdi çok şükür.yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum bu safer maslak acıbadem bülent tıraşa gitmeti düşünüyorum.inşallah sonunda mutlu haberi alırız.
Anladim canim.Bebegin sana sefaatci olsun insallah.antepdeki doktorum da beni bulent tiras a yonlendirdi hatta anlasmasi oldugugu icin her sey dahil 4500tlye yaparlar falan dedi ama morfoloji konusunda bulent tirasin pek bi basari hikayesini gormedim internette.o yuzden kararsiz kaldim.senin esinin morfolijisi nasildi
Morfolojnin duElmesi ve sperm kalitesin artmasi icin oncelikle iyi bir urologa fitmeni oneririm.buradan arastiedigim kadariyla trde 2 kisi cok iyi 1. Kaan aydos ankarada.2.si emre bakiecioglu bahceci kliniginde.biz dun emre beye gittik bebegin tutunmasi icin morfolojideki bas anomalisi cok onemli dedi.eger hasar bastaysa tup bebek zorlasiyor dedi.bizim yuzde 100 bas anomalisi var.2 cesit bas spermi soyledi.eger onlarda anomali yuzde 50den fazlaysa cok zor ama 0 morfolojiyle cok tutan da oldu.eger tup bebege baslanacaksa kesinlikle ilacla sperm kalitesini arttirmak gerek dedi.yarin sabah 9 da tekrar emre beyde randevumuz var.klinikte yeni bie spermiogram verdik.ona gore bi daha degerlendirecek.moefoloji konusunda ise genelde tup bebekde yine bahceciden ulun ulug ve medical parkdaki latif kupelioglunun ismini duydum hep.forumlarda 0 morfolojiyle 2 kisinin latif kupelioglu onderliginde hamile kaldigini okudum.yarin 12dw de latif beyde randevumuz var.hep tup bebek sansimizi sorucaz ne yapilir basari orani ne okur diye hem de bende adet duzensizligi var 8 aydir pco baslangici varmis.yumurta sayim olmasi gerekenden fazlaymis onu sorucaz.yarin bana yine burdan hatirlatirsan randevudan sonra ayrintilari anlatirim.canım benim eşiminde morfolojisi 0 malesef.o yüzden 2. tüp bebekte embriyolarımızın kalitesi hiç iyi değildi dolayısıylada tutumadı.
ben fiyat aldım canım ilaçlar hariç 5250tl dediler.sen hangi doktoru önerirsin canım.bende karar aşamasındayım yani çok kararsızım şuan.
Morfolojnin duElmesi ve sperm kalitesin artmasi icin oncelikle iyi bir urologa fitmeni oneririm.buradan arastiedigim kadariyla trde 2 kisi cok iyi 1. Kaan aydos ankarada.2.si emre bakiecioglu bahceci kliniginde.biz dun emre beye gittik bebegin tutunmasi icin morfolojideki bas anomalisi cok onemli dedi.eger hasar bastaysa tup bebek zorlasiyor dedi.bizim yuzde 100 bas anomalisi var.2 cesit bas spermi soyledi.eger onlarda anomali yuzde 50den fazlaysa cok zor ama 0 morfolojiyle cok tutan da oldu.eger tup bebege baslanacaksa kesinlikle ilacla sperm kalitesini arttirmak gerek dedi.yarin sabah 9 da tekrar emre beyde randevumuz var.klinikte yeni bie spermiogram verdik.ona gore bi daha degerlendirecek.moefoloji konusunda ise genelde tup bebekde yine bahceciden ulun ulug ve medical parkdaki latif kupelioglunun ismini duydum hep.forumlarda 0 morfolojiyle 2 kisinin latif kupelioglu onderliginde hamile kaldigini okudum.yarin 12dw de latif beyde randevumuz var.hep tup bebek sansimizi sorucaz ne yapilir basari orani ne okur diye hem de bende adet duzensizligi var 8 aydir pco baslangici varmis.yumurta sayim olmasi gerekenden fazlaymis onu sorucaz.yarin bana yine burdan hatirlatirsan randevudan sonra ayrintilari anlatirim.
Allah yardimcimiz olsun...
Morfolojnin duElmesi ve sperm kalitesin artmasi icin oncelikle iyi bir urologa fitmeni oneririm.buradan arastiedigim kadariyla trde 2 kisi cok iyi 1. Kaan aydos ankarada.2.si emre bakiecioglu bahceci kliniginde.biz dun emre beye gittik bebegin tutunmasi icin morfolojideki bas anomalisi cok onemli dedi.eger hasar bastaysa tup bebek zorlasiyor dedi.bizim yuzde 100 bas anomalisi var.2 cesit bas spermi soyledi.eger onlarda anomali yuzde 50den fazlaysa cok zor ama 0 morfolojiyle cok tutan da oldu.eger tup bebege baslanacaksa kesinlikle ilacla sperm kalitesini arttirmak gerek dedi.yarin sabah 9 da tekrar emre beyde randevumuz var.klinikte yeni bie spermiogram verdik.ona gore bi daha degerlendirecek.moefoloji konusunda ise genelde tup bebekde yine bahceciden ulun ulug ve medical parkdaki latif kupelioglunun ismini duydum hep.forumlarda 0 morfolojiyle 2 kisinin latif kupelioglu onderliginde hamile kaldigini okudum.yarin 12dw de latif beyde randevumuz var.hep tup bebek sansimizi sorucaz ne yapilir basari orani ne okur diye hem de bende adet duzensizligi var 8 aydir pco baslangici varmis.yumurta sayim olmasi gerekenden fazlaymis onu sorucaz.yarin bana yine burdan hatirlatirsan randevudan sonra ayrintilari anlatirim.
1.si makrosefal 2.si gobo.... sizin yazdiginiz yani. Ben de marasta oturuyorum sirf emre beyle gorusmek icin isten izin alip esimle ist.a geldik.moralini bozmak istemem ama bence hic vakit kaybetme ozellikle ankaradki kaan aydosa gitmeni oneririm bu isin ustadi oymus. Ben 30 nisanda kaan beye gidicem ins. Her seyden once moralini yuksek tut. Esine destek ol.bir de emre beyin o konusmasi youtube da var. 0 morfolojiyle baba olunir mu yazinca yada emre bakircioglu yazinca cikiyor. 2 dklik bi video olmasi gerekcanım bilgilendirirsen çok sevinirim ben istanbul dışında oturuyorum ve tedavi için gedicem istanbula.doktorunuzun bahsettiği o iki baş anomolileri neydi canım.bizdede baş anomolisi var %80 globoozosperm çıktı son testte.bu durumdan mı bahsetti yoksa başka bir test mi?
1.si makrosefal 2.si gobo.... sizin yazdiginiz yani. Ben de marasta oturuyorum sirf emre beyle gorusmek icin isten izin alip esimle ist.a geldik.moralini bozmak istemem ama bence hic vakit kaybetme ozellikle ankaradki kaan aydosa gitmeni oneririm bu isin ustadi oymus. Ben 30 nisanda kaan beye gidicem ins. Her seyden once moralini yuksek tut. Esine destek ol.bir de emre beyin o konusmasi youtube da var. 0 morfolojiyle baba olunir mu yazinca yada emre bakircioglu yazinca cikiyor. 2 dklik bi video olmasi gerek
Tabiki bilgilendiririm...moralimizi yuksek tutalim.Allah sabrimiz arttirsin dermansiz dert vermesin insallah.canım moralim zaten alt üst.çok zorlu bir süreçmiş ne yapcağımı artık şaşırmış durumdayım.rabbim yardımcımız olsun.
ama bizim durumda olup tüp bebek yaptıranlarda bence en önemlisi laboratuvarın iyi olması bence.yarında bilgi verirsen çok sevinirim.
Tabiki bilgilendiririm...moralimizi yuksek tutalim.Allah sabrimiz arttirsin dermansiz dert vermesin insallah.
Allah şifa versin öncelikle, bizim de durumumuz sizinkiyle aynı. başta sıkıntı, morfoloji sıfır. Biz bir kaç destek vitamin kullanıyoruz, MErak ediyorum şimdi sizin doktor ne verecek size kullanmanız için aynı sorunla olunca belki bizde faydalanırız. Bize proxed, Evicap, omega 3, C vitamini, folbiol verdi proxed dışındakileri eşimle birlikte kullanıyoruz. Hala daha neler verebilirim derdindeyim. 3 aydır keçiboynuzu da devam hiç test yapmadık 3 aydır, durumumuz ne bilmeden hayırlısıyla raporu çıkarıp nisanda bir aksilik çıkmassa hemen başlamk istiyorum yeni denemeye İnşallah hepimiz için bu bahar ayları uğur ayları olur.
Oncelikle wjerkese bigun cok yogun bir gun gecirdim karisik duygular icindeyimsabah 9da emre bakirciogluna gittik bahceci klinigine.1 ay once krugere gore 0 olan morfolojimiz 4 cikti.inanamadim.hocam emin misiniz bi yanlislik olmasin diyip durdum.en sonunda hoca bana kizdi eski testleri cope at.bizim laboratuarimiz embriyologlarimiz cok iyi.sperm analizini yapan kisin beceri cok onemli.neticede el yordamiyla yapilan bir islem.hata olasiligi yuksek ama siz bizim analizleri baz alin dedi. Cocuk konusuna gelince normal yolla olabilir.ileri hizli o yavas hizli 25.sinir yuzde 35 dedi.proxeed plus bi de gnclerde satilan maca diye bir multivitamin verdi.sperm cok viskoz cikti.yani sperm kendi sivisi icinde cozunmuyomus dolayisiyla yumurtalara ulasmiyor dedi.esime gunde 2.5 lt su icmesini soyledi. 1 ay sonra bahceci kliniginde yeni bir spermiogram verin sonucu degerlendirelim dedi.ben yine bos durmadim hocam emin misiniz simdi normal yolla cocugumuz olur mu dedim.hiz ve lifekiasyon sorununu halledersek olur dert etmeyin dedi.saat 12 de de benin icin medicalparkta latif kupelioglina gittik.yumurta sayim fazlaymis pco baslangici var.tup bebek icin iyi dogal yol icin kot bisey dedi.yumurtavtakii ve catlatma takibi yapilmali dedi ama malesef marasta o kalitede dr olmadigi icin yaptiramayacagimizi soyledim sende pco var sadece ilacla regl oluyosan yumurtan catlamiyodur dedi. Evlendikten sonra 4 kilo aldim hemen o 4 kiloyu geri ver dedi. Bu arada boyum 1.56 kilom 49. Cok degil ama yine de vucudun eski haline donmesi lazim dedi.dogal yoldan deneyinbhazirana kadar.olacagini dusunuyorum dedi.tup bebekde yuzde 70 sansiiz var ama once asilama yapilmasini oneririm.tup bebek en son asama dedi. Benim de morfolojm0 di cocugum oldu kuzeniminde 0di 2 tane cocugu var dedi.morfoloji 0 ciksa bile cok takilmayin.kruger yontemi cok kati kurallara gore yapiliyor.mesela sperm normal ama azcik kuyrugu yamuksa hemen o sperm saglksiz olarak degerlendiriyor.bu yuzden tup bebek merkezlerinde spermiogram yaptirmanizi oneririm.devlet hastanelerinde yada ozel hastanelerde gelisiguzel yerlerde yaptirip caninizi sikmatin dedi.hazirana kadar dogal yollarla denicez.insallah olur olmazsa haziran sonunda asilamaya gitmeyi duanuyoruz.bi de bana sendeki yumurya sprunuju cozersekbrahat hamile kalirsin dedi.anlatacaklarim bu kadar.umarim yararim dokunmustur size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?