morfoloji 0 olupta tüp bebekte başarılı olan varmı?

Cok sevindim sizin adiniza, evettt kaan aydosu duydum bayagi bilinmis bi doktor, hayirlisi olsun hepimizin adina sende tedavini bana yaz merakla beklicemm...

canım inşallah her şey yolunda gider bizde de morfoloji 1 olmadı iki denemede.ama tüp bebekte en güzelini seçerler merak etme sen.
inşallaaah canım saol...tüp bebekmi yaptırttmıştınız olmadı?

mrb cnm bu konuyu zamanında bende çok araştırmıştım en ufak olumlu haberin ne kadar moral verici olduğunu bilirim. o yüzden yazmadan geçemedim bizimde morfoloji 2ydi ve ilk denememizde rabbim bebeğimizi nasip etti şimdi 20 haftalık hamileyim. biz sdc spermiyogramlarlarla apar topar başladık tüp bebeğe o ayda rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür darısı siz arkadaşlarımızın başına inş en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız ama ben morfoloji sorununda çok fazla olumlu sonuç gördüm çünkü annelerde pek bi sıkıntı olmayınca ve ztn en sağlıklı spermler kullanılınca vücut çabuk kabul ediyor bu minik mucizeleri. Allahım yüzünüzü güldürsün inş

Seni hatirliyorum haziran topiginden :) Allah kucagina almayi nasip etsin canim.

çok teşekkür ederim cvp yazdığın için...aaay ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallaah RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN size hayırlı bir evlat olsun inşallaah canım inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…