- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
- Konu Sahibi hisarbuselik
-
çok teşekkür ederim msj yazdığın için bende kimse yazmıycak herhalde diye düşünüyordum...eşimin değerlerine baktıkça oğlum gerçekten ALLAH ın mucizesi RABBİM e şükürler olsun...duaların için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun ALLAH ım tez zamanda sanada hayırlısıyla annelik duyguısunu yaşatsın inşallaaah... sizdeki sorun sadece morfolojimi? bide ne kadarlık evlisiniz? tüp bebeğine üzüldüm dediğin gibi vardır bir zamanı canım benimmerhaba hisar rabbim ne güzel bebeğini göndermiş inşallah en yakın zamanda da kardeşi gelir bizdede morfoloji probelmi var bizim morfoloji 2 haziran ayındı bir tüp denedik düşükle sonuçlandı çeşitli hikayler okudukça aslındı zamanın gelmediğini düşünüyorum rabbim ol dedikten sonra her şey bahane senada rabbim mucizeni göndermiş emin ol yaradanın izni ile kardeş gelecektin oğluna
gerçekmi söylüyorsun olurmu? inşallaaah ALLAH ım yardım etsin...ALLAH razı olsun canııım moral verdin bana RABBİM bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaah size hayırlı bir evlat olsunbenim eşimin sperm testi hep normal çıkardı. sadece 1 defa bir tüp bebek merkezinde bakıldığında morfoloji 0 çıkmıştı ve şok olmuştuk. bize söylenen orada herşeye çok detaylı bakıldığı idi. ama tüp bebek merkezi bile bize olmaz demedi, bu değerle normal yolla bile olur dedi. sonuçra rast gele 100 sperme bakıyoruz biz dedi. neyse gel zaman git zaman demdik hamile kalamadım. aşılama da tutmadı. sıkıldık biz de beklemekten. henüz 1-1,5 yıl denemişken gidip tüp bebek yaptırdık. çok şükür tuttu. %60 yüksek bir oran. zaten fazlasını veremezler. inandırıcı olmaz. bence hiç canınızı sıkmayın. oğlunuz kendiliğinden olmuş. tedaviyle de olsa ikinci bebek gelecektir Allahın izniyle
çok teşekkür ederim msj yazdığın için bende kimse yazmıycak herhalde diye düşünüyordum...eşimin değerlerine baktıkça oğlum gerçekten ALLAH ın mucizesi RABBİM e şükürler olsun...duaların için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun ALLAH ım tez zamanda sanada hayırlısıyla annelik duyguısunu yaşatsın inşallaaah... sizdeki sorun sadece morfolojimi? bide ne kadarlık evlisiniz? tüp bebeğine üzüldüm dediğin gibi vardır bir zamanı canım benim
yok canım bizde sayımız ve hareketimz de düşük sayımız 12 milyon hız %2 hayırlısı bakalım sen benim için bir umutsun rabbim ol der isteyen herkese inşallah
çok teşekkür ederim msj yazdığın için bende kimse yazmıycak herhalde diye düşünüyordum...eşimin değerlerine baktıkça oğlum gerçekten ALLAH ın mucizesi RABBİM e şükürler olsun...duaların için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun ALLAH ım tez zamanda sanada hayırlısıyla annelik duyguısunu yaşatsın inşallaaah... sizdeki sorun sadece morfolojimi? bide ne kadarlık evlisiniz? tüp bebeğine üzüldüm dediğin gibi vardır bir zamanı canım benim
yok canım bizde sayımız ve hareketimz de düşük sayımız 12 milyon hız %2 hayırlısı bakalım sen benim için bir umutsun rabbim ol der isteyen herkese inşallah
spermleri incelerken bize başka bir yöntem daha varmış onuda yapçaklarmış ımsir mi dedi ne dedi unuttum yani spermleri daha yakından görceklermiş falan öyle dediler daha iyi ayıklıycalkarmış morfolojide sorun olduğu için
inşallaaah ben güzel haberler alırım sende hemen arkamdan gelirsin ALLAH ın izniyle hangi şehirde oturuyorsun?
spermleri incelerken bize başka bir yöntem daha varmış onuda yapçaklarmış ımsir mi dedi ne dedi unuttum yani spermleri daha yakından görceklermiş falan öyle dediler daha iyi ayıklıycalkarmış morfolojide sorun olduğu için
inşallaaah ben güzel haberler alırım sende hemen arkamdan gelirsin ALLAH ın izniyle hangi şehirde oturuyorsun?
inşallah canım benim rabbim meleklerimizi gönderir evet ımsı tekniği bende onu araştırıyorum 2, denememde bende onun yapılmasını isteyeceğim sperm leri mikroenjeksiyon yöntemine göre 6000 4000 arası daha fazla büyütüp seçiliyor bu yöntem şansı daha çok artırıyor beni gelişmelerden haberdar et canm olumlu gelişmeler bekliyorum
inşallah canım benim rabbim meleklerimizi gönderir evet ımsı tekniği bende onu araştırıyorum 2, denememde bende onun yapılmasını isteyeceğim sperm leri mikroenjeksiyon yöntemine göre 6000 4000 arası daha fazla büyütüp seçiliyor bu yöntem şansı daha çok artırıyor beni gelişmelerden haberdar et canm olumlu gelişmeler bekliyorum
evt canım o şekilde yapılcakmış... yazarım tabii buraya konuşuruz:128:
kızlaaar başka bizim durumda olan yokmu?
Canim hissede morfoliji sifirdi.zaten bende bir suru sorun cikti.esim biri ay boyunca keçiboynuzu pekmezi bal corekitu yedi.morfiliji ikiye cikti.opu günü sperm alındı dr bile ikiye çıkmasına şaşırdı.bende bitkisel şeyler denedim ve ilk denemede tuttu.aklında olsun opu ve transferini funda hanıma yaptir hensureye not aldir yoksa hangi dr varsa o yapiyor.funda hnm tup bebekte uzman
Bizim durumumuzda hic ic açıcı değildi sayi 5 milyon oda arada genelde 3 milyon haraket % 5 ve 7 arasi morfoliji 0( okadar arastirdimki bende keciboynuzu kuru uyguladik morfolojimuz 3 cikti ikinci tup bebek denememizde cok sukur bebegimiz geldi 2 yaşında cok sukur rabbime
Yani kizlar kurler etkiliyo yani bizde ise yaradı hep 0 cikan morfoloji 3 cikti ibrahim Saraçoğlu nun kurunu uyguladik deneyin kizlar
Benim kizimda 8 sene sonra geldi inslh sizinkiler cok bekletmeden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?