Oncelikle wjerkese bigun cok yogun bir gun gecirdim karisik duygular icindeyimsabah 9da emre bakirciogluna gittik bahceci klinigine.1 ay once krugere gore 0 olan morfolojimiz 4 cikti.inanamadim.hocam emin misiniz bi yanlislik olmasin diyip durdum.en sonunda hoca bana kizdi eski testleri cope at.bizim laboratuarimiz embriyologlarimiz cok iyi.sperm analizini yapan kisin beceri cok onemli.neticede el yordamiyla yapilan bir islem.hata olasiligi yuksek ama siz bizim analizleri baz alin dedi. Cocuk konusuna gelince normal yolla olabilir.ileri hizli o yavas hizli 25.sinir yuzde 35 dedi.proxeed plus bi de gnclerde satilan maca diye bir multivitamin verdi.sperm cok viskoz cikti.yani sperm kendi sivisi icinde cozunmuyomus dolayisiyla yumurtalara ulasmiyor dedi.esime gunde 2.5 lt su icmesini soyledi. 1 ay sonra bahceci kliniginde yeni bir spermiogram verin sonucu degerlendirelim dedi.ben yine bos durmadim hocam emin misiniz simdi normal yolla cocugumuz olur mu dedim.hiz ve lifekiasyon sorununu halledersek olur dert etmeyin dedi.saat 12 de de benin icin medicalparkta latif kupelioglina gittik.yumurta sayim fazlaymis pco baslangici var.
tup bebek icin iyi dogal yol icin kot bisey dedi.yumurtavtakii ve catlatma takibi yapilmali dedi ama malesef marasta o kalitede dr olmadigi icin yaptiramayacagimizi soyledim sende pco var sadece ilacla regl oluyosan yumurtan catlamiyodur dedi. Evlendikten sonra 4 kilo aldim hemen o 4 kiloyu geri ver dedi. Bu arada boyum 1.56 kilom 49. Cok degil ama yine de vucudun eski haline donmesi lazim dedi.dogal yoldan deneyinbhazirana kadar.olacagini dusunuyorum dedi.tup bebekde yuzde 70 sansiiz var ama once asilama yapilmasini oneririm.tup bebek en son asama dedi. Benim de morfolojm0 di cocugum oldu kuzeniminde 0di 2 tane cocugu var dedi.morfoloji 0 ciksa bile cok takilmayin.kruger yontemi cok kati kurallara gore yapiliyor.mesela sperm normal ama azcik kuyrugu yamuksa hemen o sperm saglksiz olarak degerlendiriyor.bu yuzden tup bebek merkezlerinde spermiogram yaptirmanizi oneririm.devlet hastanelerinde yada ozel hastanelerde gelisiguzel yerlerde yaptirip caninizi sikmatin dedi.hazirana kadar dogal yollarla denicez.insallah olur olmazsa haziran sonunda asilamaya gitmeyi duanuyoruz.bi de bana sendeki yumurya sprunuju cozersekbrahat hamile kalirsin dedi.anlatacaklarim bu kadar.umarim yararim dokunmustur size:)