• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

morfoloji 0 olupta tüp bebekte başarılı olan varmı?

cok guzel haberlerle gelmisisn canim ne guzell:nazar::nazar: insallah dogal yoldan hamile kalirsin bir an evvel..morfoloji nasil 4 cikmis yaa harikaaa, bencede gunden gune degisiyor bu degerler fazla takilmamak lazim, ama iste insan bu islerin icine girince stresten uzak kalamiyor artik buda cok etkiliyor tabiki...yakinda hamileleik haberini aliriz insallah...
Insallah canim.1ay keciboynuzu kuru uyguladik onun mu faydasi oldu yoksa kliniklerdeki degerlendirmeler mi farkli bimiyorum.bol bol dua ettim her an Allaha yalvardim

Oncelikle wjerkese bigun cok yogun bir gun gecirdim karisik duygular icindeyimsabah 9da emre bakirciogluna gittik bahceci klinigine.1 ay once krugere gore 0 olan morfolojimiz 4 cikti.inanamadim.hocam emin misiniz bi yanlislik olmasin diyip durdum.en sonunda hoca bana kizdi eski testleri cope at.bizim laboratuarimiz embriyologlarimiz cok iyi.sperm analizini yapan kisin beceri cok onemli.neticede el yordamiyla yapilan bir islem.hata olasiligi yuksek ama siz bizim analizleri baz alin dedi. Cocuk konusuna gelince normal yolla olabilir.ileri hizli o yavas hizli 25.sinir yuzde 35 dedi.proxeed plus bi de gnclerde satilan maca diye bir multivitamin verdi.sperm cok viskoz cikti.yani sperm kendi sivisi icinde cozunmuyomus dolayisiyla yumurtalara ulasmiyor dedi.esime gunde 2.5 lt su icmesini soyledi. 1 ay sonra bahceci kliniginde yeni bir spermiogram verin sonucu degerlendirelim dedi.ben yine bos durmadim hocam emin misiniz simdi normal yolla cocugumuz olur mu dedim.hiz ve lifekiasyon sorununu halledersek olur dert etmeyin dedi.saat 12 de de benin icin medicalparkta latif kupelioglina gittik.yumurta sayim fazlaymis pco baslangici var.tup bebek icin iyi dogal yol icin kot bisey dedi.yumurtavtakii ve catlatma takibi yapilmali dedi ama malesef marasta o kalitede dr olmadigi icin yaptiramayacagimizi soyledim sende pco var sadece ilacla regl oluyosan yumurtan catlamiyodur dedi. Evlendikten sonra 4 kilo aldim hemen o 4 kiloyu geri ver dedi. Bu arada boyum 1.56 kilom 49. Cok degil ama yine de vucudun eski haline donmesi lazim dedi.dogal yoldan deneyinbhazirana kadar.olacagini dusunuyorum dedi.tup bebekde yuzde 70 sansiiz var ama once asilama yapilmasini oneririm.tup bebek en son asama dedi. Benim de morfolojm0 di cocugum oldu kuzeniminde 0di 2 tane cocugu var dedi.morfoloji 0 ciksa bile cok takilmayin.kruger yontemi cok kati kurallara gore yapiliyor.mesela sperm normal ama azcik kuyrugu yamuksa hemen o sperm saglksiz olarak degerlendiriyor.bu yuzden tup bebek merkezlerinde spermiogram yaptirmanizi oneririm.devlet hastanelerinde yada ozel hastanelerde gelisiguzel yerlerde yaptirip caninizi sikmatin dedi.hazirana kadar dogal yollarla denicez.insallah olur olmazsa haziran sonunda asilamaya gitmeyi duanuyoruz.bi de bana sendeki yumurya sprunuju cozersekbrahat hamile kalirsin dedi.anlatacaklarim bu kadar.umarim yararim dokunmustur size:)

canım bilgilerin için çok sağol.ne güzel haberlerle gelmişsin.
hazirana kalmadan bebişin gelsin inşallahhh:16::16:

Bilgilendirmen icin cok tesekkurler. Bebegii kokla benim icin. Sana ozelden mesaj atmaya calistim ama atamadim.cu cuma ben de ani bir kararla latif beye randevu aldim. Senden daha ayrintili bilgi almak icin telefonunu bana ozelden yazar misin.kime danisacagimi bilmiyorum cunku.ailemin haberi yok. Bilenden akil almak her zaman daha iyi

Cnm, rica ederim..numarami vermek isterdim ama esim bu konularda cok kati cnm kusura bakmazsin umarim, cnm detayli olarak herseyi sana yazarim aklina takilan herseyi bana sorabilirsin, sana bolll sans diliorum.....

merhaba arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim oğluma 1.5 sene sonra hamile kaldım tabii bir mucize eseri olarak eşim varikosel sayısı ve hareketi düşüktü ozamanlar neyse oğlum doğdu şuan 4 yaşında... ve biz 2 senedir 2. çocuk istiyoruz olmuyor geçen sene aşılama yaptırdık tutmadı(eşim buara varikosel ameliyatı olmadı olmuyorda) buzamana kadar geldik yine olmadı geçen ay tüp bebek kararı aldık 2 gün evvel adet oldum ve bugün smyrna tüp bebek merkezine gittik (izmir) benim hormon tahlillerim oldu temiz çıktı şükür ama ultrasyonda pko görüldü dr. hanım önemli değil sana az dozda iğne yaparız dedi...eşimin test sonucu çıktı sayı 3 milyon hareket az ve morfoloji 0...%60 şansınız var dedi dr.tüp bebekte ve yinede biz yaptırmaya karar verdik ekim ayında başlıycaz nasipse...Şimdi durumu bizim gibi olan ve tüp bebekten olumlu sonuç alan arkadaşlar varmı?
Öncelikle

Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir noyle birsey demisti.ve bunu soyliyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da hamile kalmis olabilirdim.

Ya maşallah çok güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten senin adına çok sevindim. Eşimde de morfoloji % 1 çıktı. Daha önce bir kez aşılama yapılmıştı ama morfoloji bakılmamıştı. Bugün öğrendik hem morfoloji hem hareket problemi var. Ileri hareket%8 :KK43:( bügünde spermiyogramı 2. Aşılama öncesi yapılmıştı. Bu değerle aşılama olumsuz neticelenirmiş ama hormon tdv aldığım için boşa gitmesin diye yapıldı. Ama bugünkü şoktan sonra eşim depresif tabii bende :KK43:((
Arkadaşım acaba buralardaysaniz naptınız çocuğunuz oldu mu sizinle aynı durumu yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım

eşimin varikoseli var, 5 milyon sperm ve morfoloji 0 idi. ilk dondurulmuş transferimizle şu an 10 hafta 4 günlük hamileyim. tam bir başarı sayılmaz ama şu ana kadar her şey iyi gitti. umut arayanlar için buraya bırakıyorum. en önemli şey laboratuvar! iyi bir laboratuvar bir çok sorunun üstesinden gelebiliyor.

eşimin varikoseli var, 5 milyon sperm ve morfoloji 0 idi. ilk dondurulmuş transferimizle şu an 10 hafta 4 günlük hamileyim. tam bir başarı sayılmaz ama şu ana kadar her şey iyi gitti. umut arayanlar için buraya bırakıyorum. en önemli şey laboratuvar! iyi bir laboratuvar bir çok sorunun üstesinden gelebiliyor.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲

Şu anda hamile olduğumu öğrendim ama beta 200 çıktı bir düşük yaşadım ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . İçinizi ferah tutun güzel olur inşallah . Nasıl hamile kaldınız neler yaptınız acaba

Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . İçinizi ferah tutun güzel olur inşallah . Nasıl hamile kaldınız neler yaptınız acaba
Sağolasın Allah im en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah isteyen herkese ya ama yine düşük yapmaktan korkuyorum hiçbir belirtim yok hamileyim ama akıntı vs hiçbirsey yok çok endişeliyim

Evicap 200 mg günlük bir tane yemekten yarım saat sonra
Proxed plus günlük bir şase tok karnına sabah kahvaltıdan sonra daha etkili olur
Keçi boynuzu pekmezi sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce gün içinde de içilebilir
Bal polen karışımı günlük bir defa günün herhangi bir saatinde alınabilir
Bunların yanında ceviz bol bol kabak çekirdeği günlük bir avuç
Tavuk etinden Uzak durun köy tavuğu hariç yumurta günlük haşlanmış iki tane
Protein ağırlıklı beslenme şekli
Sigara kullanıyorsa bıraksın yada en aza indirmeli

Proxed plus günlük bir şase tok karnına sabah kahvaltıdan sonra daha etkili olur
Keçi boynuzu pekmezi sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce gün içinde de içilebilir
Bu yazdıklarımın hepsini eşim kullandı bende rahîm filmi çektirdim bir sıkıntı yok demişti benim için onun için folik asit kullanmıştım sadece sende kullan çok işe yarıyor tekrar sperm testi vermiştik baya düzelmişti elhamdülillah Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah yazdıklarımın yararı olur

Sağolasın Allah im en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah isteyen herkese ya ama yine düşük yapmaktan korkuyorum hiçbir belirtim yok hamileyim ama akıntı vs hiçbirsey yok çok endişeliyim
Endişelenme güzel düşün güzel olacak allahın izniyle . 2 günde bir beta takibi yap eğer düzenli artıyorsa sorun yoktur allahın izniyle

Bizde benzer şekilde tedavi uyguluyoruz inşallah tez zamanda bend güzel haberi alırım

Endişelenme güzel düşün güzel olacak allahın izniyle . 2 günde bir beta takibi yap eğer düzenli artıyorsa sorun yoktur allahın izniyle
İnşallah Allah im çok bekledik Rabbim sana ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah bu mübarek ayda her zaman dua ediyorum

Back
X