• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

morfoloji 0 olupta tüp bebekte başarılı olan varmı?

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM KIZLAR esimin morfolojisi 0di esimde cift tarafli varikosel vardi ameliyat olmadi doktorlar sadece zaman kaybi dediler,, 1tup bebek denememde hamile kaldimmm ALLAHIMM SEN HER ISTIYEN VE DILIYENE VER RABBIMMMMMMMM.....

Canim yaa diger topige de yazdm. Allahin kucagina da almayi nasip etsin umut oldun bizlere ;)

Canim yaa diger topige de yazdm. Allahin kucagina da almayi nasip etsin umut oldun bizlere ;)

Cnmm bnmmmm her zaman umutlu olalimm doktorum hep derdi hersey kafada bitioooo emin olmak lazim inanmak lazim rabbe yalvararak ondan dileyip istemek lazimmm rabbimmmmm sen her istiyene diliyenin karnini bebislerle doldurrr....

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM KIZLAR esimin morfolojisi 0di esimde cift tarafli varikosel vardi ameliyat olmadi doktorlar sadece zaman kaybi dediler,, 1tup bebek denememde hamile kaldimmm ALLAHIMM SEN HER ISTIYEN VE DILIYENE VER RABBIMMMMMMMM.....[/QUOT

ayy canım çok sevindim gözünüz aydın ALLAH ın sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaah ALLAH a emanet olunnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: saol yazdığın için moral verdin banada ALLAH razı olsun

merhaba arkadaşlar biz de 1 yıldır çocuk istiyoruz olmayınca doktora gittik 0 morfoloji ile de yeni tanıştık.morfolojiyi araştırırken tesadüfen bu siteyi buldum ve üye oldum.eşimde hareket ve sayı normal ama morfoloji sıfır sol tarafta orta seviyede varikosel var ameliyatla da yüzde on hatta daha az düzelme ihtimali var normal yolla olmaz tüp bebekle de şans az dedi doktor.istanbuldayım burada önereceğiniz iyi bir ürolog ve kadın doğum uzmanı var mı?nerelerde tedavi oldunuz ya da oluyorsunuz tecrüelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar biz de 1 yıldır çocuk istiyoruz olmayınca doktora gittik 0 morfoloji ile de yeni tanıştık.morfolojiyi araştırırken tesadüfen bu siteyi buldum ve üye oldum.eşimde hareket ve sayı normal ama morfoloji sıfır sol tarafta orta seviyede varikosel var ameliyatla da yüzde on hatta daha az düzelme ihtimali var normal yolla olmaz tüp bebekle de şans az dedi doktor.istanbuldayım burada önereceğiniz iyi bir ürolog ve kadın doğum uzmanı var mı?nerelerde tedavi oldunuz ya da oluyorsunuz tecrüelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba canım, aynı sorunlar bizdede var ama ben izmirdeyim kk da araştır bulursun inşallaaah güzel bir yer hayırlısı olsun

hisarbuselik size de aynısını mı söylediler yani tüp bebekte bile başarı şansı çok az mı dediler.bikaç tane buldum ürolog siteden pzt randevu aldık bakalım o ne diyecek.

hisarbuselik size de aynısını mı söylediler yani tüp bebekte bile başarı şansı çok az mı dediler.bikaç tane buldum ürolog siteden pzt randevu aldık bakalım o ne diyecek.

evt canım bizim morfoloji 0 hareket sayı az varikoselde var tüp bebekte %60 şansınız var dediler ama bizim gittiğimiz yerde ımsi tekniği kullanılıyormuş yani spermleri kat kat büyüterek inceliyorlar aklında bulunsun sizde öyle yaptırın çünki her yerde bu ımsi yokmuş

evt canım bizim morfoloji 0 hareket sayı az varikoselde var tüp bebekte %60 şansınız var dediler ama bizim gittiğimiz yerde ımsi tekniği kullanılıyormuş yani spermleri kat kat büyüterek inceliyorlar aklında bulunsun sizde öyle yaptırın çünki her yerde bu ımsi yokmuş

canım sen rahim filmi çektirdin mi?doktorum benden rahim filmi istediği gün morfolojinin 0 olduğunu öğrendik ve o şokla rahim filmi çektirmedim biraz da sıkıntılı bi işlem olduğunu duydum.pzt iyi diye bilinen bi merkeze gideceğiz bakalım oradaki ürolog ne diyecek.

canım sen rahim filmi çektirdin mi?doktorum benden rahim filmi istediği gün morfolojinin 0 olduğunu öğrendik ve o şokla rahim filmi çektirmedim biraz da sıkıntılı bi işlem olduğunu duydum.pzt iyi diye bilinen bi merkeze gideceğiz bakalım oradaki ürolog ne diyecek.

rahim filmi değilde ben histerozkopi oldum sadece rahime bakıldı tüplere bakmaya gerek yok tüp bebek için dediler bana...beni uyutmuşlardı 5 dk sonra uyandırdılar hiç bir şey hissetmedim 5 gün falan kanamam oldu sonra geçti yaz bana durumunu hayırlısı olsun bebeğine kavuşursun inşallaaah canım

kızlaaaaar ben hamileyim kasımda tüp bebek yaptırttçaktık ama bu ay doğal yoldan hamile kaldımm halaaa inanamıyorum şükürler olsun RABBİMe 41 meryem suresini okudum bitti 3 gün sonra test yaptım gebeyimmmm

Son düzenleme:

Cnm bndede ayni durum soz konusuydu yukarilardada yazdiklarimi okursun,,, MEDICALPARK BAHCELIEVLER DR LATIF KUPELIOGLU cokkkk ama cokkkk memnun kaldikkk ve ilk denememizde olduuu rabbim sanada nasippp etsinnnnn

kızlaaaaar ben hamileyim kasımda tüp bebek yaptırttçaktık ama bu ay doğal yoldan hamile kaldımm halaaa inanamıyorum şükürler olsun RABBİMe 41 meryem suresini okudum bitti 3 gün sonra test yaptım gebeyimmmm

canım 0 morfoloji ile hamile kaldın değil mi? eşin ya da sen herhangi bir şey kullandın mı?çok sevindim hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına.

Cnm bndede ayni durum soz konusuydu yukarilardada yazdiklarimi okursun,,, MEDICALPARK BAHCELIEVLER DR LATIF KUPELIOGLU cokkkk ama cokkkk memnun kaldikkk ve ilk denememizde olduuu rabbim sanada nasippp etsinnnnn

biz de pzt emre bakırcıoğlundan randevu almıştık ama randevuyu haftaya ctsye aldılar .teşekkür ederim canım o doktoru da değerlendireceğim.

canım 0 morfoloji ile hamile kaldın değil mi? eşin ya da sen herhangi bir şey kullandın mı?çok sevindim hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına.

evt canııım eşim :arı sütü bal ve propolis karışımı yedi her gün 1 kaşık aç karnına keçi boynuzu pekmezi içti günde 3 defa bide çakışır suyu içti oda 3 defaa

Ya maşallah çok güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten senin adına çok sevindim. Eşimde de morfoloji % 1 çıktı. Daha önce bir kez aşılama yapılmıştı ama morfoloji bakılmamıştı. Bugün öğrendik hem morfoloji hem hareket problemi var. Ileri hareket%8 :(( bügünde spermiyogramı 2. Aşılama öncesi yapılmıştı. Bu değerle aşılama olumsuz neticelenirmiş ama hormon tdv aldığım için boşa gitmesin diye yapıldı. Ama bugünkü şoktan sonra eşim depresif tabii bende :(((

Back
X