morfoloji 0 olupta tüp bebekte başarılı olan varmı?

Insallah canim.1ay keciboynuzu kuru uyguladik onun mu faydasi oldu yoksa kliniklerdeki degerlendirmeler mi farkli bimiyorum.bol bol dua ettim her an Allaha yalvardim

canım bilgilerin için çok sağol.ne güzel haberlerle gelmişsin.
hazirana kalmadan bebişin gelsin inşallahhh

Öncelikle

Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir noyle birsey demisti.ve bunu soyliyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da hamile kalmis olabilirdim.

Arkadaşım acaba buralardaysaniz naptınız çocuğunuz oldu mu sizinle aynı durumu yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım

eşimin varikoseli var, 5 milyon sperm ve morfoloji 0 idi. ilk dondurulmuş transferimizle şu an 10 hafta 4 günlük hamileyim. tam bir başarı sayılmaz ama şu ana kadar her şey iyi gitti. umut arayanlar için buraya bırakıyorum. en önemli şey laboratuvar! iyi bir laboratuvar bir çok sorunun üstesinden gelebiliyor.

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Şu anda hamile olduğumu öğrendim ama beta 200 çıktı bir düşük yaşadım ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . İçinizi ferah tutun güzel olur inşallah . Nasıl hamile kaldınız neler yaptınız acaba

Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . İçinizi ferah tutun güzel olur inşallah . Nasıl hamile kaldınız neler yaptınız acaba
Sağolasın Allah im en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah isteyen herkese ya ama yine düşük yapmaktan korkuyorum hiçbir belirtim yok hamileyim ama akıntı vs hiçbirsey yok çok endişeliyim

Evicap 200 mg günlük bir tane yemekten yarım saat sonra
Proxed plus günlük bir şase tok karnına sabah kahvaltıdan sonra daha etkili olur
Keçi boynuzu pekmezi sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce gün içinde de içilebilir
Bal polen karışımı günlük bir defa günün herhangi bir saatinde alınabilir
Bunların yanında ceviz bol bol kabak çekirdeği günlük bir avuç
Tavuk etinden Uzak durun köy tavuğu hariç yumurta günlük haşlanmış iki tane
Protein ağırlıklı beslenme şekli
Sigara kullanıyorsa bıraksın yada en aza indirmeli

Bu yazdıklarımın hepsini eşim kullandı bende rahîm filmi çektirdim bir sıkıntı yok demişti benim için onun için folik asit kullanmıştım sadece sende kullan çok işe yarıyor tekrar sperm testi vermiştik baya düzelmişti elhamdülillah Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah yazdıklarımın yararı olur

Sağolasın Allah im en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah isteyen herkese ya ama yine düşük yapmaktan korkuyorum hiçbir belirtim yok hamileyim ama akıntı vs hiçbirsey yok çok endişeliyim
Endişelenme güzel düşün güzel olacak allahın izniyle . 2 günde bir beta takibi yap eğer düzenli artıyorsa sorun yoktur allahın izniyle

Bizde benzer şekilde tedavi uyguluyoruz inşallah tez zamanda bend güzel haberi alırım

Endişelenme güzel düşün güzel olacak allahın izniyle . 2 günde bir beta takibi yap eğer düzenli artıyorsa sorun yoktur allahın izniyle
İnşallah Allah im çok bekledik Rabbim sana ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah bu mübarek ayda her zaman dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…